Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(sandrynja @ 2008 07 23, 17:14)
Zydrut, taigi, dar tau butinai reik leliaus. Dukrytei bus liudna tongue.gif , dabar reik broliuko paprasyt gandru ax.gif . O man tai jau gana  bigsmile.gif , na, nebent netyciukas wub.gif

baik , kodel jau tau tik netyciukas. mes abi vienmetes, abiems gyvenime vienodai skausmo buvo atseiketa. tu turi suneli, kuriam reikia sesytes ar broliuko. as turiu dukryte, kuriai kompanija irgi reikalinga smile.gif. taip, kad mums abiems dar gana daug grazaus laiko vaikucius auginti. palauk, sustipresim po gimdymu ir nesekmiu ir vel i trasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 23, 18:30)
baik , kodel jau tau tik netyciukas. mes abi vienmetes, abiems gyvenime vienodai skausmo buvo atseiketa. tu turi suneli, kuriam reikia sesytes ar broliuko. as turiu dukryte, kuriai kompanija irgi reikalinga smile.gif. taip, kad mums abiems dar gana daug grazaus laiko vaikucius auginti. palauk, sustipresim po gimdymu ir nesekmiu ir vel i trasa  biggrin.gif

Taigi pas mane ir sunelis ir dukryte jau yra smile.gif . Sunui jau 8metai, o dukriukui-10men(jos su angeleliu Mildute buvo dvynukes). Na, bet jei jau bus tokia palaikymo komanda tongue.gif tai gal ir pasirasysiu patapti daugiavaike lotuliukas.gif Reiks gi tau zento lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, Zydrut....
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 23, 17:43)
Taigi pas mane ir sunelis ir dukryte jau yra smile.gif . Sunui jau 8metai, o dukriukui-10men(jos su angeleliu Mildute buvo dvynukes). Na, bet jei jau bus tokia palaikymo komanda tongue.gif tai gal ir pasirasysiu patapti daugiavaike lotuliukas.gif Reiks gi tau zento lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, Zydrut....

ai, teisingai, teisingai, kaip as cia taip nebeapsiziurejau. atmintis slubuoja. tu gi dvi mergytes turejai. atsiprasau.
na bet matai, kaip uz kompanija, tai ir dar vienam pasirasytum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 23, 18:56)
ai, teisingai, teisingai, kaip as cia taip nebeapsiziurejau. atmintis slubuoja. tu gi dvi mergytes turejai. atsiprasau.
na bet matai, kaip uz kompanija, tai ir dar vienam pasirasytum  bigsmile.gif

Pasirasyciau, o jei pavyktu dvynukai, tai kad ir tuoj pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 23 liepos 2008 - 17:01
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 23, 17:58)
Pasirasyciau, o jei pavyktu dvynukai, tai kad ir tuoj pat lotuliukas.gif

dvynuku ir as noreciau, labai. visada norejau. kai sikart pastojau vyliausi, o kad butu du smile.gif. pamenu moteri ligoninej, jai gime dvi mergytes ir berniukas, ir pries tai ji jau turejo du vaikus. saunu, ane, iskart toks pagausejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 23, 19:24)
dvynuku ir as noreciau, labai. visada norejau. kai sikart pastojau vyliausi, o kad butu du  smile.gif. pamenu moteri ligoninej, jai gime dvi mergytes ir berniukas, ir pries tai ji jau turejo du vaikus. saunu, ane, iskart toks pagausejimas  biggrin.gif

Smagumelis bigsmile.gif . Ir sekas gi zmonems....As taip pat visada svajojau apie dvynukus wub.gif Pamenu kai laukiausi sunaus, kai dare echoskopija, tai mano pirmas klausimas buvo KIEK? Nesuprato tada manes gydytoja, pagalvojo kvaisa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 23, 18:56)
Smagumelis bigsmile.gif . Ir sekas gi zmonems....As taip pat visada svajojau apie dvynukus wub.gif Pamenu kai laukiausi sunaus, kai dare echoskopija, tai mano pirmas klausimas buvo KIEK? Nesuprato tada manes gydytoja, pagalvojo kvaisa lotuliukas.gif

sekasi. man nors ir ne dvynukai, bet dar nors viena kaip nors susiorganizuoti. kokius metelius reik palaukti ir vel bandyti, nes tikrai nejaunyste jau verysad.gif .

cia kazkuri klause kiek po cezario reik palaukti. as net nezinau bet tikriausiai nuo 6men iki metu butu gerai.

kaip Sandrynja tavo mergyte laikosi. kiek ji dabar sveria. pasivijo jau bendraamzius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 23 liepos 2008 - 18:53
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 23, 16:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu zila ta mano galva tikrai lotuliukas.gif . Man pries kelias dienas sukakojo 32 doh.gif . ]

Nu, mergičkos- argi čia senatvė? nono.gif Aš gi pirmą tokio amžiaus būdama gimdžiau... Tada pati sau dar tokia jauna jaučiausi. Ale ir dabar jaučiuos kažkodėl jauna, nors kitiems gal ir neatrodo. g.gif
Jums dar daug laiko priešaky. Savęs irgi dar nenurašau, bet biologinis laikrodis tai tiksi...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Žiūriu čia mes vienmetės bigsmile.gif , o maniau kad viena esu "senutė" biggrin.gif Aš maniau, kad viską reikia daryti savo laiku- mokytis, šeimą kuri, vaikus gimdyti, bet gyvenimas taip viską pakoreguoja, kad dabar tik šypseną kelia mano planai. Planuok žmogus išsijuosęs, o bus taip kaip turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 07 24, 09:39)
Labas rytas 4u.gif

Žiūriu čia mes vienmetės bigsmile.gif , o maniau kad viena esu "senutė" biggrin.gif Aš  maniau, kad viską reikia daryti savo laiku- mokytis, šeimą kuri, vaikus gimdyti, bet gyvenimas taip viską pakoreguoja, kad dabar tik šypseną kelia mano planai. Planuok žmogus išsijuosęs, o bus taip kaip turi būti smile.gif

aiksinei zodziai!!! kita karta kaipagalvoju ir ka nors paplanuoju tai net baisu psidaro!!! mes planuojam o kazkas koregoja, kam likimas, kam dievulis....
gaila kad taip ziaurei....
Atsakyti
Taip, Bim 4u.gif Čia mes visos iš savo skaudžios patirties šnekam, o kitiems viskas sklandžiai vyksta, planuoja ir planai įgyvendinami sėkmingai, paskui sako kad žmogui nieko neįveikiamo nėra, kad tik noro reikia ir pastangų, o aš tyliai galvoju kaip jie klysta.. Matyt kiekvienas jau gimdamas atsineša savo kryželį ir jį neša visą gyvenimą, žmonės skirtingi, likimai skirtingi..
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 07 24, 10:02)
Taip, Bim 4u.gif Čia mes visos iš savo skaudžios patirties šnekam, o kitiems viskas sklandžiai vyksta, planuoja ir planai įgyvendinami sėkmingai, paskui sako kad žmogui nieko neįveikiamo nėra, kad tik noro reikia ir pastangų, o aš tyliai galvoju kaip jie klysta.. Matyt kiekvienas jau gimdamas atsineša savo kryželį ir jį neša visą gyvenimą, žmonės skirtingi, likimai skirtingi..

zinai kaip as sakau, zmogus galvoja kad jis protingiausias, ir daugiausia siam givenime praejas, man tokie zmones joka kelia....
nebendrauju su tokeis protingoleis,, kad nervu negadint.
Atsakyti