Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 08 05, 16:57)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 05, 16:31)
Labai grazu  wub.gif

fainute mergyte smile.gif
Atsakyti
is manes nei geru, nei blogu naujienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 05, 18:45)

kaip cia taip? jau labai daug dienu veluoja. nueik pas gine gal?
Atsakyti
palauksiu dar keleta dienukiu ir pakartosiu testa, o pas gine trauksiu po poros savaiciu
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 05, 15:23)
Jo....... aš dažnai pagalvodavau, kad sutikčiau ir naktim po n kartų keltis, ir neišsimiegoti, bet Vaivutę turėti.....  viena iš buvusių rugsėjinukių man sakė - " nemiegu jau koks pusmetis, papai nugraužti iki žaizdų, diegliai, bėrimai, kirpyklos nematau, nagai baisūs, - bet užtenka tik tave prisimint..... nė nedvejodama apsimainytum vietom ir sutiktum tai iškęst..."

ir as apsikeisciau nesusimastidama, vviska atiduociau uz tokia galimibe! verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 05, 20:01)
palauksiu dar keleta dienukiu ir pakartosiu testa, o pas gine trauksiu po poros savaiciu

laikom kumscius! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 05, 15:33)

Vaivos juosta,kazkaip man nedrasu dar  blush2.gif  Tik siandien netycia ji radau ax.gif

Te balioną, kad drąsiau būtų 4u.gif smile.gif . Ir labai lauksim.

[quote=rugsėjė,2008 08 05, 18:45]
[/quot....

jau tikėjaus žinių pamačius rugsėjės nicą....
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 05, 19:01)

Man atrodo,kad jau arteja wub.gif Kumsciu dar neatleidziu thumbup.gif

[quote=vaivos juosta,2008 08 05, 19:21]
Te balioną, kad drąsiau būtų 4u.gif smile.gif . Ir labai lauksim.

aciuks.gif Uzsuksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ryt MB vaziuoja i Juodkrante padirbeti,tai ir mane pasiima clap.gif Nors biski prasiblaskysiu ir jura pamatysiu bigsmile.gif (siais metais dar nebuvau doh.gif )
Laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 04, 19:52)
nieko nepraleidai, tik s... galvoj verda lotuliukas.gif nes mm veluoja doh.gif , trys testai neigiami
nestresuoju, bet kazkaip neramu, kad kokiu rimtesniu problemu nebutu, nors savijauta pusevelnio tik karstis musa, sakau gal klimas tuk tuk daro hihihi.gif

Vau thumbup.gif Laikau kumščius suspaustus thumbup.gif Kad tik tos raudonodės neateitų 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 05, 14:23)
Jo....... aš dažnai pagalvodavau, kad sutikčiau ir naktim po n kartų keltis, ir neišsimiegoti, bet Vaivutę turėti.....  viena iš buvusių rugsėjinukių man sakė - " nemiegu jau koks pusmetis, papai nugraužti iki žaizdų, diegliai, bėrimai, kirpyklos nematau, nagai baisūs, - bet užtenka tik tave prisimint..... nė nedvejodama apsimainytum vietom ir sutiktum tai iškęst..."

drinks_cheers.gif sutinku. Vyro pusseserė irgi skundėsi kad anksčiau buvus baisi miegalė jau metai laiko nepamena, kada būtų normaliai išsimiegojus... lotuliukas.gif Sakau aš jai - žinai brangioji, aš sutikčiau metus išvis nemiegoti, kad tik tai mano lėlytę prikeltų...

Valery - laukiam atostogų reportažo 4u.gif

Vaivos juosta, Bim - sulauksime ir mes savų angeliukų ir bemiegių naktų wub.gif

Deima26 - aišku kad važiuok - pailsėsi nuo emocijų, minčių... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina31m: 05 rugpjūčio 2008 - 20:05
Sveikos,
bandau ideti nuotrauka blush2.gif

As ir mano princese wub.gif

user posted image

Mes su MB:
user posted image

Truputi mazokos gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valery: 05 rugpjūčio 2008 - 20:55
Smagu susipažinti smile.gif. Gražūs vaizdai, Valery.
Atsakyti