Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Sveikos 4u.gif
grizom namo is Graikijos bigsmile.gif Superines buvo atostogos, veliau bus nuotrauku mirksiukas.gif

QUOTE(nicule @ 2008 08 03, 15:12)
Sveikos mamytes

Kaip sekasi  4u.gif  esu cia naujoke pasiule cia ateiti nes praradau savo leliu 14 savaciu ir esu labai nuliudus  cry.gif

verysad.gif Labai liudna, uzjauciu ir suprantu, as saviski maciau paskutini karta birzelio 17 verysad.gif Stovi akyse mano angeliukas mylimukas wub.gif Nebuna nei dienos kad nagalvociau apie ji... Eh.... Visi artimieji apsimeta, kad jau viskas praeity, o as tik zinau kaip tai skaudu iki siol verysad.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 03, 19:03)
Eliza vien akys ko vertos  wub.gif  wub.gif 

user posted image

user posted image

wub.gif Akys nerealios, tikra princese wub.gif Linkim augti didelem, sveikom ir linksmom wub.gif

QUOTE(deima26 @ 2008 08 04, 19:26)
Valery,kaip tu laikaisi? Kazkur prapuolus? g.gif

Gi atostogavau cool.gif
Viskas man kaip ir gerai....Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 04, 19:55)
ot komedjante! klimaksas jai, ziurek kad po to klimakso gimdyt nereiketu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Rugsėje, o tau aną mėnesį nevėlavo? Man kažkaip menas, kad lyg tau buvo užtrukusios? Ar ką painioju? Gal čia tas pats mėnuo? lotuliukas.gif
Atsakyti
ana menesi velavo1-2 dienukes , o cia jau kaip ir 8 dienas doh.gif
Atsakyti
valeri, smagu kkad gerai pailsejai, lauksim nuotraukiciu, is tavo atostogu!!!
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 04, 22:35)
ana menesi velavo1-2 dienukes , o cia jau kaip ir 8 dienas doh.gif

Sveika gal tu pasidaryk krauho tirima ir bus ramiau nes nelabai tikiu kad siaip veluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 04, 21:45)
Sveika gal tu pasidaryk krauho tirima ir bus ramiau nes nelabai tikiu kad siaip veluoja  4u.gif

Man po pirmo gimdymo mmmmmm buvo tik dvi doh.gif . Kai gydytoja nustatė antrą nėštumą ir paklausė paskutinių mmmm dienos, - nežinojau ką atsakyt, nes jos buvo prieš kokį pusmetį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 04, 22:53)
Man po pirmo gimdymo mmmmmm buvo tik dvi  doh.gif . Kai gydytoja nustatė antrą nėštumą ir paklausė paskutinių mmmm dienos, - nežinojau ką atsakyt, nes jos buvo prieš kokį pusmetį  doh.gif

tai kaip ji nustate kaada tau gimdyti ax.gif
Atsakyti
Oi, Rugseje, tikiuosi kad ne be reikalo cia tau veluoja tongue.gif . Smagu butu isgirst geru naujienu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 04 rugpjūčio 2008 - 21:00
labas rytas!!!! kaip nuotaikos?
Atsakyti
sveikes kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 04, 21:56)
tai kaip ji nustate kada tau gimdyti  ax.gif

Pagal echo. Dydis atitiko savaites.
Atsakyti
sveikutes. kaip nuotaikytes?
rugseje kas naujo?