Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bim @ 2008 08 08, 08:43)
stt! su praejusiu gimtadieniu!!!!!
buk grazi ir laiminga ir kad laukimas neprailgtu!

ačiū
jau atrodo nedaug beliko, bet tuo pačiu dar ir nemažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 08, 09:48)
ačiū
jau atrodo nedaug beliko, bet tuo pačiu dar ir nemažai  biggrin.gif

sveika. nedaug nedaug. pamenu kai ir man buvo like 100 dienu, o va ziurek jau kokia pana mano eliza. net nepastebesi kaip tie trys menesiai praeis. paskutinis bus sunkesnis, bet tu gi viska zinai, viskas bus tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
neikenčiau ir aš neįsiterpus blush2.gif

Mano savijauta, jau trečius metus iš eilės tuo pat metu tampa nenuspėjama, kažkokis chaosas viduje, čia juokiuos, čia jau bliaunu, kasdien guluos ir keliuos su prisiminimais apie tą juodžiausią dieną verysad.gif Pradžioj savaitės teko sudalyvauti laidotuvėse (tėčio tetą palaidojom, senutė po sunkios ligos), kaime, tad pagal visas tradicijas buvau ir bažnyčioj, tai kai kunigas pradėjo kalbėti apie dievo malones ir pan, norėjos bėgti tekinai iš ten blink.gif , o i kapus paskutiniam atsisveikinimui neprisiverčiau nueiti- prasėdėjau mašinoj, po sūnučio laidotuvių, negaliu matyti kai karstą leidžia į duobę schmoll.gif verysad.gif doh.gif
....
Žydra30, tavo Eliza... wub.gif wub.gif wub.gif
O mano mažąją jau aplanko ožiukai doh.gif , todėl dabar abi turim ko mokytis, ji- neįsileisti tų ožiukų, o aš - atitinkamai sureaguoti, nes dabar kartais subaru stipriau, o poto savigrauža "pareina" doh.gif Be to bandom atsisakyti pampersų, bet mažoji užsižaidžia ir žiūrėk jau balutė ant žemės doh.gif , vakar po kelių tokių avarijų (aišku ir mamos pabarimų), Miglė nebeapsikentė, nuėjo, pasiėmė pampersą bandė pati užsidėti, tačiau nepavykus, atėjo prie manęs ir kategoriškai reikalavo jį uždėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Štai mes jau kokios blush2.gif user posted image

(čia Šventojoje)
Atsakyti
Gražuolė tavo Miglutė wub.gif . O su pamperiais turi pribręst laikas - mano Miglė jų atsisakė tik per antrąjį gimtadienį blush2.gif . Dabar neseniai viduriavo, tai norėjau uždėt pampersą, kad netikėta bėda nenutiktų, tai pažiūrėjo tokiom blink.gif akim -" mama, kaš šia? nenioju " lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 08 08, 13:51)
Sveikos  4u.gif ,
neikenčiau ir aš neįsiterpus blush2.gif

Mano savijauta, jau trečius metus iš eilės tuo pat metu tampa nenuspėjama, kažkokis chaosas viduje, čia juokiuos, čia jau bliaunu, kasdien guluos ir keliuos su prisiminimais apie tą juodžiausią dieną verysad.gif  Pradžioj savaitės teko sudalyvauti laidotuvėse (tėčio tetą palaidojom, senutė po sunkios ligos), kaime, tad pagal visas tradicijas buvau ir bažnyčioj, tai kai kunigas pradėjo kalbėti apie dievo malones ir pan, norėjos bėgti tekinai iš ten blink.gif , o i kapus paskutiniam atsisveikinimui neprisiverčiau nueiti- prasėdėjau mašinoj, po sūnučio laidotuvių, negaliu matyti kai karstą leidžia į duobę schmoll.gif  verysad.gif  doh.gif
....
Žydra30, tavo Eliza...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O mano mažąją jau aplanko ožiukai doh.gif , todėl dabar abi turim ko mokytis, ji- neįsileisti tų ožiukų, o aš - atitinkamai sureaguoti, nes dabar kartais subaru stipriau, o poto savigrauža "pareina" doh.gif Be to bandom atsisakyti pampersų, bet mažoji užsižaidžia ir žiūrėk jau balutė ant žemės doh.gif , vakar po kelių tokių avarijų (aišku ir mamos pabarimų), Miglė nebeapsikentė, nuėjo, pasiėmė pampersą bandė pati užsidėti, tačiau nepavykus, atėjo prie manęs ir kategoriškai reikalavo jį uždėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas labas, senokai bebuvai pas mus.
kaip faina, kokia didele panele. nu ir saunuole, pati matai bando uzsideti pamperi, fainuole. o svarbiausia jau galit su ja i pajuri...
o as bandau nuo pat ryto eiti numigti, nes naktim sunkiai gaunas. jau susiruosiau, tai prabudo eliza, vel siaip ne taip uzmigdziau, reiktu eit paciai gult, bet jau net noras praejo. eisiu geriau pietu gamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 08, 13:12)
1,Gražuolė tavo Miglutė  wub.gif  .  O su pamperiais turi pribręst laikas - mano Miglė jų atsisakė tik per antrąjį gimtadienį    .
2,Dabar neseniai viduriavo, tai norėjau uždėt pampersą, kad netikėta bėda nenutiktų, tai pažiūrėjo tokiom  blink.gif  akim -" mama, kaš šia? nenioju "  lotuliukas.gif  .

1. Dėkui dėkui, man ji (kaip ir kiekvienai kitai mamai) pati pačiausia wub.gif blush2.gif Matai su tuo "pribręst" tai nepabandysi, nežinosi ar jau pribrendo
2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jo, tavo jau visa pana, o tu ją vėl mažyte norėjai padaryt lotuliukas.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 08 08, 13:13)
labas labas, senokai bebuvai pas mus.
kaip faina, kokia didele panele. nu ir saunuole, pati matai bando uzsideti pamperi, fainuole. o svarbiausia jau galit su ja i pajuri...

gerdama rytinę kavą kasdien pas jus užsuku , tik nesirašo blush2.gif
O dėl to kad didelė, tai jau jo, viską pati jau nori daryti, dabar jau toks laikas atėjo, kad išėjus pasivaikščioti, jei pasakysi einam į dešinę, būtinai nusuks kairėn doh.gif Net nespėsi susivokti kaip ir tavo tokia bus mirksiukas.gif Laikas taip greit lekia doh.gif , žiūrėdama į ją kartais net noriu, kad šiek tiek stabteltume blush2.gif
O apie pajūrį, tai mes jau ir pernai buvom, Miglei tada buvo vos 2mėnesiukai , gulėjo pamenu visą laik vežime, nes vėjuota buvo, o šįkart nebuvo įmanoma sulaikyt nuo maudynių doh.gif , gudruolė lapė, išsitepa smėliu rankytes ir rodo, kad jau reik plauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nuveda tėtis rankų plaut, parsiveda išsimaudžiusią doh.gif , apšyla ir vėl iš pradžių lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites as isprotesiu ir jus paskui issivesiu hihihi.gif nu zinokit cirkai -kekvienas sikpoperis istyrinetas doh.gif ir uzmaciau ryte rusvu isskyru, nu ka galvoju mmm atejo-privet giminem is Krasnojarsko smile.gif ... visa diena viskas tvarkoj jokiu giminaiciu ar pusseseriu... pamirsau ismest testa, daryta pries 2 dienas, tai ryte isvarciau visais kampais pries sviesa tai lyg ir pastebejau tokia nematoma antra juostele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ant balto lapo jau tuoj pradesiu matyt po dvi juosteles... nu cirkai doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Rasatavo lele fainuole tokiais kudikiskai apvaliais zandukais, greit jau dama bus
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 08, 19:13)
mergaites as isprotesiu ir jus paskui issivesiu hihihi.gif nu zinokit cirkai -kekvienas sikpoperis istyrinetas doh.gif  ir uzmaciau ryte rusvu isskyru, nu ka galvoju mmm atejo-privet giminem is Krasnojarsko smile.gif ... visa diena viskas tvarkoj jokiu giminaiciu ar pusseseriu... pamirsau ismest testa, daryta pries 2 dienas, tai ryte isvarciau visais kampais pries sviesa tai lyg ir pastebejau tokia nematoma antra juostele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ant balto lapo jau tuoj pradesiu matyt po dvi juosteles... nu cirkai doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Rasatavo lele fainuole tokiais kudikiskai apvaliais zandukais, greit jau dama bus

siaip jau zinok, reiktu rezultata iskart ziuret, nes po ilgesnio laiko jau netislu. bet pagalvojus, kad menesiniu tau vistiek nera, tai viskas imanoma. tikriausiai reik dar biski palaukt tada jau bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 08, 19:13)
mergaites as isprotesiu ir jus paskui issivesiu hihihi.gif nu zinokit cirkai -kekvienas sikpoperis istyrinetas doh.gif  ir uzmaciau ryte rusvu isskyru, nu ka galvoju mmm atejo-privet giminem is Krasnojarsko smile.gif ... visa diena viskas tvarkoj jokiu giminaiciu ar pusseseriu... pamirsau ismest testa, daryta pries 2 dienas, tai ryte isvarciau visais kampais pries sviesa tai lyg ir pastebejau tokia nematoma antra juostele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ant balto lapo jau tuoj pradesiu matyt po dvi juosteles... nu cirkai doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Cia jau paranoja prasideda doh.gif Pradedi matyti tai ko nera lotuliukas.gif
As vistiek tikiu,kad antra juostele jau pakeliui mirksiukas.gif Tai kumsciu neatleidziam ir laukiam toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 08, 19:40)
siaip jau zinok, reiktu rezultata iskart ziuret, nes po ilgesnio laiko jau netislu. bet pagalvojus, kad menesiniu tau vistiek nera, tai viskas imanoma. tikriausiai reik dar biski palaukt tada jau bus aisku.

zinau, kad ziuret rek 3-10 minuciu laike
nu jei dar iki ryt nesusirgsiu, vaziuosim i Kauna, pirksiu 5ą testa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 08, 21:17)
zinau, kad ziuret rek 3-10 minuciu laike
nu jei dar iki ryt nesusirgsiu, vaziuosim i Kauna, pirksiu 5ą testa lotuliukas.gif

Nu, rugseje, tu cia mums adrenalino doze duodi lotuliukas.gif . As tik pamatau, kad parasei, tai net sirdis suspurda bigsmile.gif . Skaitau su viltim, kad jau galesim tave sveikint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 08 rugpjūčio 2008 - 19:42
kazkaip perdaug vilciu nededu pamatyt 2 juosteles, tai pacia juokas ima, nors pagalvoju, kad gali but ir kazkokia zaraza prikibus doh.gif , nes iki sunuko budavo iki 60 d laukiu mm, po to vaistu i subine kad pramustu... nors tokiu fintu jau 8 metai nebuvo... gal dar tas karstis savo daro, nes darbe 31 stupid.gif silumos
Atsakyti