leidau savo maziukei paverkt
. taip gaila buvo, bet matau, kad dar tokia maziuke, o jau oziukus pradeda rodyt. nesiojau visa popiete, ba tik paguldai kur, zaislu prikrauni, jau ir rekia. kazkaip bijau pripratint pastoviai ant ranku. tai dabar padejau i jos krepsi ir nelieciau jos, verke 2 min, paziurejau laika ir tada uzmigo. labai gaila jos buvo, bet nenoriu, kad ji nemoketu pati uzmigti ar pati su savim kazkiek pabuti, pazaisti.

Beje mano princese nuo treciadienio prades lankyti norvegiska darzeli. Jauciu labiau uz ja bijau. Bandau vis nusiteikti, kad mano ramybe jai labai svarbi, bet tas vidinis nerimas sunkiai iveikiamas. O darzas tai man is vienos puses patiko ir kitos yra ir minusu. Vaikams ten daug erdves fantazijai, nes zaidimu lauke nera, tik akmenu kruva, zole, fulios vartai, medziai ir pagaliai, salia miskas. Sportininku pastate jie tik valgo ir buna jei labai lyja ar salta, o siaip visa diena lauke. Aukletojos labai fainos. O grupe vadinasi-miskotroliukai
-visai kaip mano pinciukas. Bet yra minusiuks-visus daiktus reikia kas dien namo tystis, o darzas tolokai
, ir karsto maisto neduoda. Keisti jie kazkokie, kazkas pasiule pradeti maitinti karstu maistu, tai zmones pasipiktino, kad ju vaikai sustores, o tai jau nuo sumustiniu(pacio nesveikiausio maisto) tai nesustores
.

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 09, 15:11)
tempiu guma

... dar vakaras toli, vaistines ilgai dirba

Papildyta:
Zydra juk leliai savo visas emocijas temoka tik juoku ir asarom reiskia, kartais reik leist paverkt bet ne iki isteriju
QUOTE(bicė @ 2008 08 09, 15:18)
i koki koncerta mergaites trauksit?

Šakiuose vyksta festivalis "Zanavykų vasara" . Tai jei tik nepradės lyti, taruksim kultūrintis

QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 09, 15:29)
nenoriu kad musu kaime snekos perdaug greit eit pradetu, nes kai pries savaite pirkau tai vaistininke leptelejo, kad jau kelinta is eiles testa perka

aš savoj vaistinėj niekad neperku, nes jei perku pvz Saridon-o, tai tuoj pradės šnekėt, kad " turbūt jai vis dar labai sunku...dar neatsigauna..."
QUOTE(bicė @ 2008 08 09, 16:25)
Beje mano princese nuo treciadienio prades lankyti norvegiska darzeli. Jauciu labiau uz ja bijau. Bandau vis nusiteikti, kad mano ramybe jai labai svarbi, bet tas vidinis nerimas sunkiai iveikiamas. O darzas tai man is vienos puses patiko ir kitos yra ir minusu. Vaikams ten daug erdves fantazijai, nes zaidimu lauke nera, tik akmenu kruva, zole, fulios vartai, medziai ir pagaliai, salia miskas. Sportininku pastate jie tik valgo ir buna jei labai lyja ar salta, o siaip visa diena lauke. Aukletojos labai fainos. O grupe vadinasi-miskotroliukai
-visai kaip mano pinciukas. Bet yra minusiuks-visus daiktus reikia kas dien namo tystis, o darzas tolokai
, ir karsto maisto neduoda. Keisti jie kazkokie, kazkas pasiule pradeti maitinti karstu maistu, tai zmones pasipiktino, kad ju vaikai sustores, o tai jau nuo sumustiniu(pacio nesveikiausio maisto) tai nesustores
.

Tokios jau mes tos mamos esam. Nerimaujam labiau uz vaikus. Pamenu, kai savo pilieti isleidau i darzeli

Pamatysi, bice, apsipras tavo mergaiciuke, apsiraminsi ir tu

Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 09, 16:20)
. taip gaila buvo, bet matau, kad dar tokia maziuke, o jau oziukus pradeda rodyt. nesiojau visa popiete, ba tik paguldai kur, zaislu prikrauni, jau ir rekia. kazkaip bijau pripratint pastoviai ant ranku. tai dabar padejau i jos krepsi ir nelieciau jos, verke 2 min, paziurejau laika ir tada uzmigo. labai gaila jos buvo, bet nenoriu, kad ji nemoketu pati uzmigti ar pati su savim kazkiek pabuti, pazaisti.

Pazistamas jausmas, Zydra

Sveikos, merginos.
Grįžom šiandien iš Palangos, kur penkias dieneles visi praleidom. Tik kad pirmas dvi dienas lyjo, o kitas dvi gan šalta buvo. Bet vistiek jūroje maudėmės, kad ir dantim kartais kalendami... Vistiek buvo linksma. Grįžau raudona kaip vėžys. Bet trumpam: vėl nusilups oda ir būsiu sūrio baltumo. Niekad nepavyksta parudėti...
Deima, su gimtadieniu tave.
Rugsėje, laikau špygas už nugaros: tikiuosi, jau esi
. Ta antra neryški juostelė daug vilčių suteikia.
Grįžom šiandien iš Palangos, kur penkias dieneles visi praleidom. Tik kad pirmas dvi dienas lyjo, o kitas dvi gan šalta buvo. Bet vistiek jūroje maudėmės, kad ir dantim kartais kalendami... Vistiek buvo linksma. Grįžau raudona kaip vėžys. Bet trumpam: vėl nusilups oda ir būsiu sūrio baltumo. Niekad nepavyksta parudėti...

Deima, su gimtadieniu tave.

Rugsėje, laikau špygas už nugaros: tikiuosi, jau esi

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 09, 15:53)
Šakiuose vyksta festivalis "Zanavykų vasara" . Tai jei tik nepradės lyti, taruksim kultūrintis
.

kaip koncertuks?

Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 09, 15:29)
tempiu guma
, ketvirtadieni dariau tik vienas pagaliukas buvo, be to nenoriu kad musu kaime snekos perdaug greit eit pradetu, nes kai pries savaite pirkau tai vaistininke leptelejo, kad jau kelinta is eiles testa perka
... kazi jei vakare pasidaryciau? ar tikslinga butu
... patikekit tas nezinojimas taip varo mane is proto, nes pas mane kantrybes tik trupiniai 

tu lygtai i kauna vazineji

Papildyta:
nu bet ziiuriu dideliuose miestuose kartais apsimoka gyventi vien todel, kad taves net kaimynai nepazista lipant laiptais, kol nepradedi salimais duru rakinti

Papildyta:
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 08 09, 18:44)
Sveikos, merginos.
sveika sugrizusi

Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2008 08 09, 16:50)
Tokios jau mes tos mamos esam. Nerimaujam labiau uz vaikus. Pamenu, kai savo pilieti isleidau i darzeli
. Zliumbiau visa savaite
. O kai nuvedziau, jis ramiai man ate parode ir nubego pas kolegas
Tada as susigalvojau kita priezasti pasinervint, susimasciau, kad vaikas manes nemyli, kad as negera mama, kad vaikas taip lengvai su manim issiskiria
Ir dabar, sunui jau 8metai, jaudinuosi labiau uz ji kai einam pas stomatologa, o jis ir vel man pamojuoja ir seda i kede, jaudinuosi, kai koncertuoja, o jam tai ne motais, sypsena iki ausu ir dar truputi uz ausu
. Tokios jau mes mamos......
Papildyta:

Papildyta:
aciu uz paguodos zodzius. as lyg ir zinau, kad reikia ja paleisti ir nesaugoti kiekviename zingsnyje, bet man labiausiai baisu, kad ji kencia vaikas viduje del tokio musu gyvenimo , o mes gal net nematom. Taip ji vargse apsidziauge kai namo i lietuva grizom, jau po 10 min kure planus kaip visus zaislus is norges atsives

Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 09, 15:20)

net nezinau kaip su kitu vaikuciu elgciausi, dabar atrodo, kad is ranku nepaleisciau, bet tikriausiai zymiai teisingiau jiems duoti suprasti, kad ir teveliai turi tureti laisvo laiko. Musu pinciukas iki siol net ir savo lovoj uzmigusi viduri nakties atsliauzia pas mus- toks tas rezultatas kai laiku neapibrezi ribu

Labas mergaitės
Matau smagiai sau bendraujat, dar visko ir neperskaičiau po atostogų, vakar ir mes grįžom iš Palangos, ir pailsėjom, ir pavargom ir nutarėm daugiau į Palangą vidurvasarį nevažiuoti, ne mums ji
Bet čia jau tema kita..
Noriu pasveikinti nors ir pavėluotai su gimtadieniu Deimą
Rugsėje, jau tikrai įdomu
, laikom už tave kumštukus
Žinot, vakar mano mažoji netikėtai broliuką prisiminė, nors jo ir nematė.. Prausiu aš ją vakare, o ji sako, "prisimenu kaip tavo pilve angeliukas gyveno, žiūrėjom per TV (ultragarsu), kaip jis visaip vartosi ir spardosi, aš labai noriu jį pamatyti ":verysad: Ji vis karts nuo karto apie tai prašneka, o maniau kad nelabai ką beprisimins, klydau..vėl tas ilgesys

Matau smagiai sau bendraujat, dar visko ir neperskaičiau po atostogų, vakar ir mes grįžom iš Palangos, ir pailsėjom, ir pavargom ir nutarėm daugiau į Palangą vidurvasarį nevažiuoti, ne mums ji

Noriu pasveikinti nors ir pavėluotai su gimtadieniu Deimą

Rugsėje, jau tikrai įdomu

Žinot, vakar mano mažoji netikėtai broliuką prisiminė, nors jo ir nematė.. Prausiu aš ją vakare, o ji sako, "prisimenu kaip tavo pilve angeliukas gyveno, žiūrėjom per TV (ultragarsu), kaip jis visaip vartosi ir spardosi, aš labai noriu jį pamatyti ":verysad: Ji vis karts nuo karto apie tai prašneka, o maniau kad nelabai ką beprisimins, klydau..vėl tas ilgesys

liuydna kai vaikai sesyte ar broliuka prisimena
musiskis, kai vaziuojam ant kapu, tai nuo kapu vartu, jau klausia, mama ar galiu begt pas sesyte, taip sirdi suspaudzia
musiskis, kai vaziuojam ant kapu, tai nuo kapu vartu, jau klausia, mama ar galiu begt pas sesyte, taip sirdi suspaudzia

sveikos paneles!
kazko man nesiraso, kaskokia keista busena uzpolus jau kelias dienas!
kazko man nesiraso, kaskokia keista busena uzpolus jau kelias dienas!
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 09, 14:0)

laukiam testuko arba ats. is daktareliu

QUOTE(zydra30 @ 2008 08 09, 15:20)

QUOTE(Edeva @ 2008 08 10, 10:02)
laukiam testuko arba ats. is daktareliu

nu ka mergaites, kadangi vakar nenusipirkau testo, tai ryte auksinio skystimo pasilikau stiklainiuky

tiesa pasakius nenorejau kad si menesi pastociau, nes but buve perdaug streso ir blogu emociju, nes leliaus atejimas(jei but uzkibe) but sutapes su dukrytes gimimu