Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(ajuka @ 2008 07 24, 17:43)
Zydra,
maziuke diena dar daug miega, nes ji mazyte ... pirmais menesiais leliai miegsa ir miega ... o veliau  doh.gif va maniske dabar zirzia ir zirzia, tiesiog iki isterisko rekimo ant ranku nori ir nesiok  doh.gif  ne miegot, nei valgyt nereik, tik vaikstinet su mama biggrin.gif ot uzsiauginsiu mamyciuka  tongue.gif

Gerai tau... Aš tik žurnaluose skaitydavau, kad kūdikiai iš pradžių daug miega, bet pati to nepatyriau: maniškiai valgydavo dieną-naktį kas 1-2 valandas, naktį bendroje sumoje miegodavo kokias penkias valandas, dieną - porąkart po valandą-dvi... Tai miegantys leliukai iki šiol fantastika atrodo.
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 24, 09:58)
Tikrai gaila....
Aš kažkada į Rugutės puslapį įėjau - nu verkiau pasikūkčiodama..  verysad.gif  Tokios istorijos....... Ir vaikučiai kokie mieli ir gražūs..... angeliukai...

Dabar jau suprantu: ir aš naujų vaikų istorijų nebeskaitau ten, per skaudu man... Nors ir mano Aliuko istorija ten, paskaitau ją kartakartėm, jo draugų paskaitau, kuriuos pažinojau... Pagalvoju: kaip ištvėriau? Dabar jau turbūt neištverčiau... ir jausmai mano dabar jau visai kitokie: nebūčiau parašius, ką tada jaučiau, dabar gal jau ir neprisiminčiau. Bet paskaičius labai akivaizdu, kaip stipriai viduje pasikeičiau.
Atsakyti
sveikos,

Kaip gyvuojate? Kaip savaitgali praleidot? Karsta labai....

As savaitgali su mama buvau i druskininkus isvaziavus. pailsejau, siek tiek atsigavau, galvojau "pabegsiu" nuo minciu savo... bet nepavyko. vis prisimindavau savo Sunyti, vis galvojau kaip butu smagu ir gera, jei jis butu salia... ir is tikro buvo taip liudna... neapsakomai liudna...
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 07 27, 23:22)
sveikos,

As savaitgali su mama buvau i druskininkus isvaziavus. pailsejau, siek tiek atsigavau, galvojau "pabegsiu" nuo minciu savo... bet nepavyko. vis prisimindavau savo Sunyti, vis galvojau kaip butu smagu ir gera, jei jis butu salia... ir is tikro buvo taip liudna... neapsakomai liudna...

labas rytas visom!!!
iseigines praejo puikei! buvom prie ezero, labai smagei praleidom laika!
jau sugebu nepastebet kitu mamu su mazais leliukais, matomai ta mintys kad jai viskas gerai tai toj busiu nestuke.gif , o nescias tai visur matau....
stt kaip tavo pilvukas?
kaip musu stebukliukai auga?
kaip visos laikotes? kaip nuotaikos?
vadove, smagu kad gerai pailsejai, aisku butu smagu kad musu visi angeliukai butu su mumis, bet yra taip kaip yra....
Atsakyti
Labutis po savaitgalio 4u.gif

Mano dukriukas peršalti sugebėjo, tai visą savaitgalį su 39 temperatūra namie pratupėjom unsure.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 07 26, 18:09)
Gerai tau... Aš tik žurnaluose skaitydavau, kad kūdikiai iš pradžių daug miega, bet pati to nepatyriau: maniškiai valgydavo dieną-naktį kas 1-2 valandas, naktį bendroje sumoje miegodavo kokias penkias valandas, dieną - porąkart po valandą-dvi... Tai miegantys leliukai iki šiol fantastika atrodo.

Pas mane lygiai tas pats, aš jau buvau išsigandus ar ilgai betempsiu tokiu režimu, nes iki metų mano panelė naktimis nemiegodavo, neramuolė buvo, o dienomis kelias valandas ramu pabūdavo, bet jau aš nemiegodavau, darbų namie prisikaupdavo..

QUOTE(vadove @ 2008 07 27, 21:22)

4u.gif Suprantu tave, niekur negali nuo tų minčių pabėgti, niekur..
Atsakyti
labas rytas. kaip savaitgalis visoms smile.gif
mes tvarkoj, biski irgi prasiblaskem, abi dienas vis is namu buvom isvaziave.

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 07 26, 19:09)

na, man atrodo manoEliza pradeda keistis. jau dazniau balsa parodo, miega dar kolkas nemazai, bet kai nemiega, tai jau tikrai isgirsi biggrin.gif vakar pas drauge buvau, tai ojojoj kaip reke keliskart, drauge stebejos, kad tokia mazyte, o balsas toks garsus.
Papildyta:
QUOTE(vadove @ 2008 07 27, 22:22)
sveikos,

sveikute. zinau, kaip tau dabar nelengva, juk pati visa tai perejau verysad.gif bet sakyciau vistiek eik, vaziuok kazkur, kazka veik, susitikt su zmonem. neapleis tos mintys taves, bet namie buti ir kankintis irgi ne iseitis. as pamenu iskart po nelaimes irgi nesijausdavau gerai, negaledavau atsipalaiduoti, visada leliuko vaizdas persekiojo mane, bet dziaugiuosi, kad neuzsidariau namie, kad vaziavom i keliones, bandem kazkaip idomiau praleisti ta vasara, kad ir kaip liudna ir sunku buvo.
praeis kazkiek laiko palengves tau.
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
As savaitgali kaime praleidau ax.gif Ir ezere pirma karta braidziojau thumbup.gif Smagu buvo smile.gif Tik va siandien silpna ir negera verysad.gif Prasidejo pirmos MM doh.gif bet viskas tik i gera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 28 liepos 2008 - 11:55
QUOTE(deima26 @ 2008 07 28, 12:54)
Labukas mirksiukas.gif
As savaitgali kaime praleidau ax.gif  Ir ezere pirma karta braidziojau thumbup.gif  Smagu buvo smile.gif Tik va siandien silpna ir negera verysad.gif  Prasidejo pirmos MM doh.gif  bet viskas tik i gera  smile.gif

labas. aisku, kad i gera, vadinasi tavo organizme viskas vyksta tvarkoj. praeis dar kazkiek laiko ir galesi bandyt gandrus kviestis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 28, 09:04)
labas rytas visom!!!
iseigines praejo puikei! buvom prie ezero, labai smagei praleidom laika!
jau sugebu nepastebet kitu mamu su mazais leliukais, matomai ta mintys kad jai viskas gerai tai toj busiu  nestuke.gif , o nescias tai visur matau....
kaip visos laikotes? kaip nuotaikos?

Trykšta optimizmas iš tavęs thumbup.gif 4u.gif .
Papildyta:

As savaitgali kaime praleidau ax.gif  Ir ezere pirma karta braidziojau thumbup.gif 

O kaimukas Šakiuose bigsmile.gif , ar prie Vilniaus?
Atsakyti
faina merginos prie ezeru, juros. net pavydu. anglijoj nera ezeru, bet galima i pajuri vaziuot, bet kur mes su tokia mazyte, teks sia vasara dusu tenkintis blink.gif galvojom, kad gal kita savaitgali, orai geri, bet kazkaip baisu, vis tiek prie juros vejas, o ir maitint man reik, nemegstu atvirai.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 28, 13:00)
labas. aisku, kad i gera, vadinasi tavo organizme viskas vyksta tvarkoj. praeis dar kazkiek laiko ir galesi bandyt gandrus kviestis  smile.gif

Tai ir laukiam labiausiai uz viska sito momento thumbup.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 28, 13:10)
Trykšta optimizmas iš tavęs  thumbup.gif  4u.gif  .
Papildyta:
O kaimukas Šakiuose  bigsmile.gif  , ar prie Vilniaus?

Siap mano tevai paciuose Sakiuose gyvena.Bet i kaima vaziuojam pas MB i Salaka,Zarasu rajone thumbup.gif Ten ir ezeru daug ir oras geras thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
As savaitgali kaime praleidau ax.gif  Ir ezere pirma karta braidziojau thumbup.gif  Smagu buvo smile.gif Tik va siandien silpna ir negera verysad.gif  Prasidejo pirmos MM doh.gif  bet viskas tik i gera  smile.gif

deima, o kiek jau laiko praejo po gimdymo? nes kazkaip pamenu kad mes kazkaip panasiu laiku, o man dar MM neprasidejo.. g.gif
as jau pradedu galvot gal kas negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 07 28, 14:54)
deima, o kiek jau laiko praejo po gimdymo? nes kazkaip pamenu kad mes kazkaip panasiu laiku, o man dar MM neprasidejo.. g.gif
as jau pradedu galvot gal kas negerai g.gif

CZ man dare birzelio 1diena,o birzelio 26d jau buvo kazkas i ta puse,o dabar jau tikrosios MM.Ginekologe sake,kad viskas gerai(dare vaginalini echo),toks organizmas taip ir turi but thumbup.gif Cia kiekvienai individualiai turbut. g.gif O tu nebuvai pas savo gine?
Atsakyti