QUOTE(ajuka @ 2008 07 24, 17:43)
Zydra,
maziuke diena dar daug miega, nes ji mazyte ... pirmais menesiais leliai miegsa ir miega ... o veliau
va maniske dabar zirzia ir zirzia, tiesiog iki isterisko rekimo ant ranku nori ir nesiok
ne miegot, nei valgyt nereik, tik vaikstinet su mama
ot uzsiauginsiu mamyciuka
maziuke diena dar daug miega, nes ji mazyte ... pirmais menesiais leliai miegsa ir miega ... o veliau

Gerai tau... Aš tik žurnaluose skaitydavau, kad kūdikiai iš pradžių daug miega, bet pati to nepatyriau: maniškiai valgydavo dieną-naktį kas 1-2 valandas, naktį bendroje sumoje miegodavo kokias penkias valandas, dieną - porąkart po valandą-dvi... Tai miegantys leliukai iki šiol fantastika atrodo.
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 24, 09:58)
Tikrai gaila....
Aš kažkada į Rugutės puslapį įėjau - nu verkiau pasikūkčiodama..
Tokios istorijos....... Ir vaikučiai kokie mieli ir gražūs..... angeliukai...
Aš kažkada į Rugutės puslapį įėjau - nu verkiau pasikūkčiodama..

Dabar jau suprantu: ir aš naujų vaikų istorijų nebeskaitau ten, per skaudu man... Nors ir mano Aliuko istorija ten, paskaitau ją kartakartėm, jo draugų paskaitau, kuriuos pažinojau... Pagalvoju: kaip ištvėriau? Dabar jau turbūt neištverčiau... ir jausmai mano dabar jau visai kitokie: nebūčiau parašius, ką tada jaučiau, dabar gal jau ir neprisiminčiau. Bet paskaičius labai akivaizdu, kaip stipriai viduje pasikeičiau.