Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Nepamenu kuri - ar ajuka, ar STT labai taikliai rašė dievo egzistavimo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 24, 13:44)
As visad buvau tikinti. Tik va po to, ka teko mum isgyvent ir kai paskaitau, kiek aplinkiniai skausmo patiria....tai kazkaip svyruoja mano tikejimas. Nesuprantu, kodel niekuo kalti kudikeliai taip kankinasi, o visokie zmogzudziai, banditai sau ramiausiai be didesniu sukretimu stumia sau dienas g.gif  g.gif  g.gif Nesuprantami man tokie dalykai doh.gif  doh.gif Kur sioje vietoje tas Dievo gerumas g.gif

Taigi, klausimai į kuriuos nėra atsakymo.. Mes su dukryte vis nueinam į katedrą, žvakutę uždegam už broliuką, pasėdim, bet maldos nėra, o ką sakyti, dėkoti ar prašyti kad blogiau nebūtų?? Nežinau, pykstu aš viduje, ir nemoku susitaikyti..vis perkratau savo gyvenimą, sako vaikai kenčia už tėvų nuodėmes, bet nerandu tokios už kurią taip bausti reikėjo, taip ir lieku be atsakymo, veju mintis šalin ir gyvenu negalvodama, bet ar ilgam..
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 07 24, 16:17)
Taigi, klausimai į kuriuos nėra atsakymo.. Mes su dukryte vis nueinam į katedrą, žvakutę uždegam už broliuką, pasėdim, bet maldos nėra, o ką sakyti, dėkoti ar prašyti kad blogiau nebūtų?? Nežinau, pykstu aš viduje, ir nemoku susitaikyti..vis perkratau savo gyvenimą, sako vaikai kenčia už tėvų nuodėmes, bet nerandu tokios už kurią taip bausti reikėjo, taip ir lieku be atsakymo, veju mintis šalin ir gyvenu negalvodama, bet ar ilgam..

visiskai normalu, kad tokia busena, butu keista jai butu kitaip.
kunigas sako kad dievulis mazus, nekaltus leliukus pasiema tam kad kazkam labai skubei reikalingas angelas sargas, net gal mum jio reikejo, kad isgelbet mus nuo baisios myrtes ar dar ko nors. negodzia tai bet gal yra dalys tiesos? net nezinau... as irgi pasimetus, nebezinau ko tikiet, o ko ne...
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 24, 13:24)
likus tik viena kalite ir jia atidave i prieglauda pifas, o vat mamos likimas bus neaiskus verysad.gif

nu bet ir žmonių žiaurumas nesvietiškas.... šaudyt šunį....
kažkada ėmė, mylėjo, o dabar va še tau,... tai gal tokiems ir su vaikais taip... kol neatsibosta, ok, paskui šast gatvėn arba nusmaugia...
negaliu, kas per urodai...

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 24, 15:00)
Nepamenu kuri - ar ajuka, ar STT labai taikliai rašė dievo egzistavimo klausimu.

jei apie besityčiojantį despotą, tai mano...
Atsakyti
Zydra,
maziuke diena dar daug miega, nes ji mazyte ... pirmais menesiais leliai miegsa ir miega ... o veliau doh.gif va maniske dabar zirzia ir zirzia, tiesiog iki isterisko rekimo ant ranku nori ir nesiok doh.gif ne miegot, nei valgyt nereik, tik vaikstinet su mama biggrin.gif ot uzsiauginsiu mamyciuka tongue.gif

dievo klausimas man vis dar tuscias, nebera pas mane tikejimo .. net krikstyt vaiko negaliu ir nebezinau, ar galesiu.. nebetikiu ir viskas ...

rasiau ryte zinute i sm, bet dingo netas, neturejo matyt atsirast ka norejau parasyt ... kad galvoju apie Ela ... kas vakara... beveik kasnakt ja gimdau ... ir kaltinu save, kad nezinau, kaip atrode jos pirsciukai, rankytes, akytes... prisimenu tik blausu kuno silueta ir negaliu sau atleist kad neisdrisau jos paprasyt... mintyse as vis prasau ja duoti man... bet jos nebegausiu niekada... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 24, 17:43)
Zydra,
maziuke diena dar daug miega, nes ji mazyte ... pirmais menesiais leliai miegsa ir miega ... o veliau  doh.gif va maniske dabar zirzia ir zirzia, tiesiog iki isterisko rekimo ant ranku nori ir nesiok  doh.gif  ne miegot, nei valgyt nereik, tik vaikstinet su mama biggrin.gif ot uzsiauginsiu mamyciuka  tongue.gif

dievo klausimas man vis dar tuscias, nebera pas mane tikejimo .. net krikstyt vaiko negaliu ir nebezinau, ar galesiu.. nebetikiu ir viskas ...

tegu miega, geriau nei rekia. siandie ja pasvere, labai sparciai priaugineja, jau 3.51kg, didele. diena nemiegojo gal pora val, tai kaip tu ir sakai, privalgius, pakeista, bet zirzia, o paimi ant ranku, tada gerai.

o del dievo, tai kazkaip tuscia ir man. niekad nebuvau tikinti, o dabar isvis apie tai net negalvoju, pamirstu, kad kiti dali savo gyvenimo uzpildo dievo buvimu. ne man tai.
Atsakyti
labas rytas. kur visos mergaites? penktadieni, jau savaitgaliui ruosiates smile.gif
pas mus grazus orai dabar. nors atrodo ir lietuvoj silta, tevai sake i pajury vaziuos smile.gif. man siemet kazkaip kaip ne vasara. nors is kitos puses, tai pati geriausiai vasara mano gyvenime biggrin.gif . vakar parke buvom pasivaisckiot, siandie vel reiks iseit i lauka, nors trumpam. o atostogu vaziuosim kitais metais bigsmile.gif
gal kuri planuojat kokia kelione kur sia vasara. laura jau grizo is vokietijos.bice man atrodo dabar kaip tik lietuvoj. stt su pilvuku niekur negali keliauti tongue.gif . o kaip kitos?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 24, 15:42)
kunigas sako kad  mazus, nekaltus leliukus pasiema tam, kad kazkam labai skubei reikalingas angelas sargas,

Mintis šiaip gili, bet skaudi skaudi....
QUOTE(STT @ 2008 07 24, 16:37)
jei apie besityčiojantį despotą, tai mano...

Aha.

QUOTE(zydra30 @ 2008 07 25, 12:24)
gal kuri planuojat kokia kelione kur sia vasara.

Pajūry jau buvau, o tolimesnių - neplanuojam. Kai paaugs dukrytė. smile.gif
Atsakyti
O mes jau pakeliavom gegužę tolėliau, Kretą aplankėm. Tai buvo mažytė kompensaciją už didelį skausmą..trumpalaikė beje. O dabar Lietuvos pajūrį aplankysim, Latviją planuojam ir šiaip vis kokią pramogą susigalvojam savaitgaliais smile.gif
Atsakyti
labukas mergikes
susiduriau su problema, gal kuri mokat prancuzu? man reiktu issiverst uzrasa esanti ant paveikslelio user posted image
Atsakyti
labas rytas!!! as siandien nuo pacio ryto agurkus raugiu. nusibodo, saltibarsciu padarau ir prie ezero rausim visa seimyna!!!
gero savaitgalio!!!
Atsakyti
4u.gif sveikos stai ir mes po visu gimtadieniu maratono taip pat Eva jau patapo krikscione svente buvo labai grazi wub.gif
Atsakyti