Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(violita @ 2008 08 01, 08:19)
Labas rytas 4u.gif  galvojau būsiu pirma, bet Rola aplenkė biggrin.gif  geros dienelės visoms 4u.gif
Kažin kaip Mintė. Vis dar 2 in 1 g.gif
O aš jau iš gydytojos. Mums viskas gerai thumbup.gif  Nors savaite vis dar atsiliekam, bet augimas yra wub.gif
Beje, šiandien puirmą kartą taip nuoširdžiai išsivėmiau blink.gif

Rola dirba nuo 7.30 ax.gif
o mane šiandien irgi pirmą kartą supykino, ir atpyliau kažkokiom rūgštim doh.gif
Atsakyti
man kiekvienas apsilankymas pas gyd yra stresas, bijau kad tik ko blogo nepasakytu, idomu kaip man seksis siandien
gal kuri eisit pas A si treciadieni (08.06)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 01 rugpjūčio 2008 - 09:13
QUOTE(zose123 @ 2008 08 01, 10:11)
man kiekvienas apsilankymas pas gyd yra stresas, bijau kad tik ko blogo nepasakytu, idomu kaip man seksis siandien
gal kuri eisit  pas A si treciadieni (08.06)?

Zose123, tu irgi šiandien pas gydytoją eini? Viskas bus gerai. Nepergvenk. Kiek tau savaitėlių?
Atsakyti
jau gryzau, man 19 sav.paeme krauja, darys triguba genetini , kazkoki, kur daugiau igimtu ligu nustato nei 11-14 sav ir ultragarsas , kuris bus pirmadieni, antradieni visi atsakymai. tai va kiek dar reiks laukti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 01 rugpjūčio 2008 - 11:48
QUOTE(Rola @ 2008 08 01, 08:42)
Rola dirba nuo 7.30  ax.gif
o mane šiandien irgi pirmą kartą supykino, ir atpyliau kažkokiom rūgštim  doh.gif

Oho, kokia ankstyva bigsmile.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 08 01, 12:46)
jau gryzau, man 19 sav.paeme krauja, darys triguba genetini , kazkoki, kur daugiau igimtu ligu nustato nei 11-14 sav ir ultragarsas , kuris bus pirmadieni, antradieni visi atsakymai. tai va kiek dar reiks laukti
user posted image

Viskas bus gerai 4u.gif Pamatysi smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

1.Kažin kaip Mintė. Vis dar 2 in 1 g.gif
2.O aš jau iš gydytojos. Mums viskas gerai thumbup.gif  Nors savaite vis dar atsiliekam, bet augimas yra wub.gif
3.Beje, šiandien puirmą kartą taip nuoširdžiai išsivėmiau blink.gif

1.Prisiduodu, aš dar negimdau smile.gif buvau iš ryto pasižmonėti, pasidariau kraujo tyrimus, jau pilnai viską turiu gimdymui smile.gif Ir dar iš poliklinikos autiku grįžau. Ir nieko, nei pilvas kietėja, nei maudžia, jei prieš 3 savaites tiek būčiau nuveikus, jau būtų buvę ne kas, o dabar nieko. Nesuprantu, kodėl čia taip g.gif Eisiu agurkėliu marinuoti. Reik darbus dirbti, nes paskui gal laiko neturėsiu.
2. Seikinu, kad viskas gerai, kad nuramino tau širdelę. Viskas ir bus gerai ir nepastebėsi kaip finišo sulauksi 4u.gif
3. Va ir dar vienas gėris drinks_cheers.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 08 01, 10:11)
gal kuri eisit  pas A si treciadieni (08.06)?

eisiu gimdyti, jei iki tol nepabyrėsiu cool.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 08 01, 12:46)

Juk pirmadienis visai čia pat, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif  galvojau būsiu pirma, bet Rola aplenkė biggrin.gif  geros dienelės visoms 4u.gif
Kažin kaip Mintė. Vis dar 2 in 1 :
O aš jau iš gydytojos. Mums viskas gerai thumbup.gif  Nors savaite vis dar atsiliekam, bet augimas yra ::
Beje, šiandien puirmą kartą taip nuoširdžiai išsivėmiau ::

kaip faina, kad augate, bigsmile.gif
oj pradejai vemti? unsure.gif

QUOTE(Rola @ 2008 08 01, 08:42)
Rola dirba nuo 7.30  ::
o mane šiandien irgi pirmą kartą supykino, ir atpyliau kažkokiom rūgštim  doh.gif

g.gif buna, pasitaiko 4u.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 08 01, 13:26)
Sveikutės,
1.Prisiduodu, aš dar negimdau 
2. Seikinu, kad viskas gerai, kad nuramino tau širdelę. Viskas ir bus gerai ir nepastebėsi kaip finišo sulauksi  4u.gif
3. Va ir dar vienas gėris drinks_cheers.gif
eisiu gimdyti, jei iki tol nepabyrėsiu   cool.gif
Juk pirmadienis visai čia pat, viskas bus gerai  4u.gif

wub.gif ech, tuo mes visos eisime link gimdyklos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif
Norejau pasiteirauti. Ar jus geriat folio ruksti?
Man gyd sake gerti 3 men iki planuojamo nestumo ir nestumo metu, bet pamirsau paklaust iki kada.. Kazkur skaiciau kad lyg ir pirma nestumo trimestra tik reikia... O as vis dr geriu g.gif Kazkaip pamirsau pqaklaust gyd,ar jau nustot... o dabar eisiu tik po menesio. Gal kuri zinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 08 02, 12:13)
Sveikutes! smile.gif
Man gyd sake gerti 3 men iki planuojamo nestumo ir nestumo metu, bet pamirsau paklaust iki kada.. Kazkur skaiciau kad lyg ir pirma nestumo trimestra tik reikia... O as vis dr geriu  g.gif Kazkaip pamirsau pqaklaust gyd,ar jau nustot... o dabar eisiu tik po menesio. Gal kuri zinot? smile.gif

Labas. Aš geriu, bet man dar tik pirmas trimestras g.gif
Merginos, mane šiandien mažiau pykina, jaučiuosi daug geriau. kažin, čia nieko blogo? Ar jus kasdien pykindavo?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 08 02, 12:13)
Sveikutes! smile.gif
Man gyd sake gerti 3 men iki planuojamo nestumo ir nestumo metu, bet pamirsau paklaust iki kada.. Kazkur skaiciau kad lyg ir pirma nestumo trimestra tik reikia... O as vis dr geriu  g.gif Kazkaip pamirsau pqaklaust gyd,ar jau nustot... o dabar eisiu tik po menesio. Gal kuri zinot? smile.gif

nuo II trimestro reikia pradeti gerti kompliksiniu vitaminus, ten folio r. ieina kompleksiskai, todel atskirai gerti nereikia, todel taip ir sakoma. smile.gif ji butina tam kad isvengti genetiniu problemu. jeigu nepradesi gerti kompleksiniu vitaminu, o tik tarkim tik Ca, Mg, atskirai, tuomet ir folio r. reiketu gerti kaip ir anksciau. pasikalbek su gine, paaiskins. mirksiukas.gif

QUOTE(violita @ 2008 08 02, 13:04)
Labas. Aš geriu, bet man dar tik pirmas trimestras g.gif
Merginos, mane šiandien mažiau pykina, jaučiuosi daug geriau. kažin, čia nieko blogo? Ar jus kasdien pykindavo?

viskas gerai, manes visai nepykindavo, o su pirmuoju viena syki rugsti ispyliau ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nepergyvenk! Mane pykindavo ne kasdien, kartais net 3 dienas nepykindavo. Be to, beveik visada labiau pykina darbo dienom, kada reik anksciau keltis... o savaitgali, kai issimiegu, tai ir pramiegu tuos pykinimus smile.gif Gal ir tau tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 08 02, 14:58)
Tikrai nepergyvenk! Mane pykindavo ne kasdien, kartais net 3 dienas nepykindavo. Be to, beveik visada labiau pykina darbo dienom, kada reik anksciau keltis... o savaitgali, kai issimiegu, tai ir pramiegu tuos pykinimus smile.gif Gal ir tau tas pats smile.gif

matai, man atostogos, tai beveik visom dienom miegu viendai. Na, tik vakar anksčiau kėliaus. Oi, kaip sunku susitvarkyt su tais nervais. Atrodo, dar vakar matė širdutę, o šiandien vėl neramu g.gif
Kažin kaip Mintei sekasi?
Karvute, ar tu vis dar pajūry? Neperkaisk 4u.gif
Atsakyti