Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(violita @ 2008 08 04, 10:17)
Nu va, o aš jau galvojau, kad tikrai gimdai biggrin.gif  LInkim, kad iki trečiadienio leliukas pats užsinorėtų ateit, ir nereiktų jokių skatinimų 4u.gif  kažin, gal galim kokią makštą ar ką padaryt, kad veikla pajudėtų g.gif

sakė, nėra jokių būdų pagreitinti, na gal kažkiek vaikščiojimas ir lengvas fizinis krūvis. Tai nebežinau ką čia nuveikus, nes diena vėl karšta nusimato, namai sutvarkyti, gal dar reiks eit iš naujo šveisti g.gif
echo visalaiką rodė, kad lelius savaite mažesnis, tai gal už tai ir nesiprašo lauk g.gif Ryt jau bus pagal mmm 41, tai ir echo atitiks.
reiks sm paieškoti, gal kokia tema yra natūralių skatinimo būdų smile.gif
Atsakyti
Tikrai pasiieškok, ką liaudies išmintis sako 4u.gif
DAr norėjau jūsų paklausti dėl to genetinio tyrimo 11-14 sav. Užsiregistravau pas A, kai man bus pagal mm 10sav ir 6 dienos. pagal echo mes dar sabvite atsiliekam g.gif AR nebus per anksti? nes vėlesniam laikui kol kas neregisrtuoja, o aš bijau pražiopsot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 08 04, 10:25)
sakė, nėra jokių būdų pagreitinti, na gal kažkiek vaikščiojimas ir lengvas fizinis krūvis. Tai nebežinau ką čia nuveikus, nes diena vėl karšta nusimato, namai sutvarkyti, gal dar reiks eit iš naujo šveisti  g.gif
echo visalaiką rodė, kad lelius savaite mažesnis, tai gal už tai ir nesiprašo lauk  g.gif Ryt jau bus pagal mmm 41, tai ir echo atitiks.
reiks sm paieškoti, gal kokia tema yra natūralių skatinimo būdų  smile.gif

Uzsispyres lelius,kaip mano pirmagimis smile.gif .O gal tikrai jis savaite jaunesnis-tai ir neskuba.Na,bet anksciau ar veliau pagimdysi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 04, 10:45)
Uzsispyres lelius,kaip mano pirmagimis  smile.gif .O gal tikrai jis savaite jaunesnis-tai ir neskuba.Na,bet anksciau ar veliau pagimdysi  mirksiukas.gif

Trečiadienį prašysiu visų suspaustų kumščių, palaidų plaukų ir atvirų spintelių mirksiukas.gif

Violita, jei matys, kad per anksti, tai lieps už savaitės ir be registracijos ateiti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Liutukee, su gimtadieniu user posted image

raasula, koks dičkis tavo bernužėlis thumbup.gif

Minte, ištvermės ir kantrybės tau 4u.gif niekaip jau neprisiskatinsi (aš gal tris savaites įvairiais būdais skatinausi blush2.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 03, 22:42)
Koks grazuoliukas! ::
Sveika sugrizusi!

Aciu uz sveikinima! ::

Vargsiuke!Sveik kuo greiciau!Gal ka uzvalgei?

tai jau uzvalgiau, tik nezinau ka tokio...

QUOTE(violita @ 2008 08 04, 09:46)
Oho koks gražuolis ::  ir koks didelis :
Dufastoną geriu jau senokai. kai tik temperatūra pakrito iš kart išrašė :Daugiau neteplioja :
O tu, Karvute, sveik. Gal ko užvalgei? Gal kokiu čeburėku susigundėt pajūry?

gerai, kad nebeteplioja, tau maziau nervu 4u.gif
nevalgiau nei chebureku, nei ledu, nei kebabu, bei kokio beso, tik namini maista, kartu su visais, nebend nesusiderino vienas su kitu g.gif ir siand smekta geriu, ir nuo WC nenueinu pertoli. reziume: vaikas sedi namuose su manim ir i lauka neina, nes man sunku, nesinori, karsta, namai netvarkyti ir dar 100 priezasciu pagulet blush2.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 08 04, 10:06)
Labas rytas,
Neparašiau per savaitgalį.
Šeštadienį pilvinukas suvedžiojo, galvojau jau gimdysiu, bet po 6 val. sąžiningų nestiprių sąrėmiukų viskas nurimo ir iki šiol vėl ramu nieko. Vakar ir vėl namus blizginau, ir MB prikalbinau smileysex.gif  , ir nieko nieko, jokių sąrėmių daugiau  frusty.gif
Šiandien buvau KMUK, užrašė tonus viskas gerai. Siūlė šiandien pat jau skatintis, bet paskui atidėjom trečiadieniui, nes aš gi laiku pasigavus slogą ir gerklės skausmą doh.gif , tai iki trečiadienio dar gal spėsiu prasveikti, kad mažiaus (ės) neužkrėsčiau, o gal dar pasts sugalvos iki to laiko pajudėti. Dar iki trečiadienio galima laukti, tai ir lauksim, o paskui jau į trasą.
Žinok, kažkaip vis tikiuosi, kad savaime dar prasidės, nors kuo toliau tuo mažiau vilties belieka.

oho, liutukas su charakteriu biggrin.gif girdejau kad vafliai su rududu padeda plius sampanas bigsmile.gif skanu ir patikrinti verta mirksiukas.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 08 04, 10:25)
Ryt jau bus pagal mmm 41, tai ir echo atitiks.
reiks sm paieškoti, gal kokia tema yra natūralių skatinimo būdų  smile.gif

tai jau treciadieni lauksim bigsmile.gif

QUOTE(violita @ 2008 08 04, 10:38)
Tikrai pasiieškok, ką liaudies išmintis sako ::
DAr norėjau jūsų paklausti dėl to genetinio tyrimo 11-14 sav. Užsiregistravau pas A, kai man bus pagal mm 10sav ir 6 dienos. pagal echo mes dar sabvite atsiliekam g.gif  AR nebus per anksti? nes vėlesniam laikui kol kas neregisrtuoja, o aš bijau pražiopsot  :

as irgi manau, jeigu bus peranksti perregistruos kada bus gerai, man keista kad jis pats datu su jumis nederina per paskutini vizita g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 08 04, 11:11)
Liutukee, su gimtadieniu user posted image

Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 04 rugpjūčio 2008 - 10:16
Man vėl teplioja verysad.gif Kelnaičių netepa, bet ant popieriuko šiek tiek matės g.gif Stengsiuos daugiau pagulinėt. Kažin ar dufastono 2 kart dienoj po 1 tabletę užtenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 08 04, 13:27)
Man vėl teplioja verysad.gif  Kelnaičių netepa, bet ant popieriuko šiek tiek matės g.gif Stengsiuos daugiau pagulinėt. Kažin ar dufastono 2 kart dienoj po 1 tabletę užtenka g.gif

Būtinai gulėk kiek gali daugiau 4u.gif dėl dufastono tai aš nieko nežinau, nes pati negėriau, nors ir tepliojo 2 savaites normaliai, bet neliepė man jo gerti, tai neturiu patarimo.
Gal turi gin. telefona, kuris skyrė, tai paklausk būtų ramiausia.
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 08 04, 13:27)
Man vėl teplioja verysad.gif  Kelnaičių netepa, bet ant popieriuko šiek tiek matės g.gif Stengsiuos daugiau pagulinėt. Kažin ar dufastono 2 kart dienoj po 1 tabletę užtenka g.gif

console.gif Tik nesinervuok!Gulek,lepinkis.
As dufastono tik po1tablete geriau,nors ir liepe po 2gert.Manau,kad 2tableciu tikrai sociai.
Laikykites! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Registruojuosi, kad dar 2 in 1 smile.gif . Niekas nevyksta doh.gif na ar turim parą laiko, gal gi susimylės mažius wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Laikom už tave kumštukus, kad lelius pagaliau pajudėtų 4u.gif
Atsakyti