Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 05, 13:44)
Siandien buvau pas kardiologe-tai sumaste,kad man reikia issitirt ligonineje,brrr,MB jau isvaziavo,-tai vel nera kur sunaus padeti-tai niekur as negulsiu.Tipo pakartot AFS tyrimus ir t.t.Atseit fraksiparinas kepenims negerai-tai reikia issamiai issitirt.Ka jus manot?Ar sunerimt?As kazkaip rami likau.Ryt pas giniu eisiu-tai kardiologe parase,kad jis israsytu siuntima pas III lygio ginekologa-akuseri,ir,kad i pabaiga nestuma priziuretu ten.Ta ideja man patiko.Tik kazi ka giniai nuspres.

Nežinau ar verta čia jos rekomendacijų klausytis g.gif O tu pas kardiologę dėl kokios nors problemos buvai ar profilaktiškai? Ką tau ten tirs ligoninėj ko negali padartyti poliklinikoj? O kam AFS darbar dar tirti, juk vaistus vartoji, tai gali nieko ir nerodyti. Visi vaistai kenkia kepenims, tai ką gi padarysi, pagimdysim, tada kepenis valysim mirksiukas.gif
Svarbiausia, kad likai rami, nes gyd. supratau, kad nesupranta ligos ir nori atsakomybę nusiimti, tai kitiem siunčia.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 05, 13:44)
Matau neskuba Mintes leliukas  wub.gif .Mane kai jau buvau savaite pernesiojus bande kazkokia tablete(i maksti)skatint,bet nepadejo,po to igine lgai maige pilva echoskopuodama(turbut specialiai),kad grizus i palata vandenys nubego.Vat tada jau skatino laselinem.

Siandien buvau pas kardiologe-tai sumaste,kad man reikia issitirt ligonineje,brrr,MB jau isvaziavo,-tai vel nera kur sunaus padeti-tai niekur as negulsiu.Tipo pakartot AFS tyrimus ir t.t.Atseit fraksiparinas kepenims negerai-tai reikia issamiai issitirt.Ka jus manot?Ar sunerimt?As kazkaip rami likau.Ryt pas giniu eisiu-tai kardiologe parase,kad jis israsytu siuntima pas III lygio ginekologa-akuseri,ir,kad i pabaiga nestuma priziuretu ten.Ta ideja man patiko.Tik kazi ka giniai nuspres.

Toks vaizdas, kad ir tavo gine, ir kardiologas nelabai nusimano apie AFS, ir nenori pasidometi, todel ir siuntineja visur, kad atsakomybe permest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 05 rugpjūčio 2008 - 13:27
QUOTE(Mintė @ 2008 08 05, 13:57)
Nežinau ar verta čia jos rekomendacijų klausytis  g.gif  O tu pas kardiologę dėl kokios nors problemos buvai ar profilaktiškai? Ką tau ten tirs ligoninėj ko negali padartyti poliklinikoj? O kam AFS darbar dar tirti, juk vaistus vartoji, tai gali nieko ir nerodyti. Visi vaistai kenkia kepenims, tai ką gi padarysi, pagimdysim, tada kepenis valysim  mirksiukas.gif
Svarbiausia, kad likai rami, nes gyd. supratau, kad nesupranta ligos ir nori atsakomybę nusiimti, tai kitiem siunčia.

Ejau,nes ginius siunte.

Butent,kad nieks nieko nesupranta,bet dedasi,kad laaaaaaabai supranta smile.gif .Geriau jau sakytu,kad nesupranta lotuliukas.gif

As ir pamaniau kas is to,kad istirs pakartotinai del AFS.bet gydytoja buvo labai maloni-tai nenorejau nieko irodinet ar gincytis.

QUOTE(Rola @ 2008 08 05, 14:26)
Toks vaizdas, kad ir tavo gine, ir kardiologas nelabai nusimano apie AFS, ir nenori pasidometi, todel ir siuntineja visur, kad atsakomybe permest

Tikra tiesa! 4u.gif
Atsakyti
Na tai ką, palieku šiandien jau jus, einu dar kaip nors valgyti padarysiu ir pasitvarkysiu, nors taip žiauriai tingiu, kad visą dieną darbus atidėliojau, teks vakare kuistis doh.gif Bandysiu naktį išsimiegoti, o ryt didysis įvykis. Kažkaip jau pradėjau nerimauti į vakarą blush2.gif
Laikykit kumščius ir laukit sugrįštant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 08 05, 16:55)
Na tai ką, palieku šiandien jau jus, einu dar kaip nors valgyti padarysiu ir pasitvarkysiu, nors taip žiauriai tingiu, kad visą dieną darbus atidėliojau, teks vakare kuistis  doh.gif  Bandysiu naktį išsimiegoti, o ryt didysis įvykis. Kažkaip jau pradėjau nerimauti į vakarą  blush2.gif
Laikykit kumščius ir laukit sugrįštant  smile.gif

Pailsek! 4u.gif

Laikysim ne tik kumstukus,bet ir pradarytus stalcius smile.gif
Atsakyti
Na tai ką, palieku šiandien jau jus, einu dar kaip nors valgyti padarysiu ir pasitvarkysiu, nors taip žiauriai tingiu, kad visą dieną darbus atidėliojau, teks vakare kuistis  doh.gif  Bandysiu naktį išsimiegoti, o ryt didysis įvykis. Kažkaip jau pradėjau nerimauti į vakarą  blush2.gif

Laikysim kumščius group.gif
Pabandyk išsimiegot, nes ryt sunki diena laukia, nors žinau kaip sunku bus užmigti... (aš pati nė bluosto nesudėjau prieš TĄ dieną) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 08 05, 12:42)
1. Jei ne AFS tai leistų dar savaitę laukti, kol pats susigalvotų gimti arba placenta pasentų (dabar subrendus, bet dar dirba).

O kodėl su ASF neleidžia pernešiot. Kokia rizika?

Sėkmės ryt 4u.gif Laikysim kumštukus. Pala, dar ir kasas reikia pasileist g.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 06 rugpjūčio 2008 - 09:00
umn.gif umn.gif umn.gif

Labas rytas 4u.gif Laikom už Mintę kumštukus bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
linkiu minte , kad leliukas gimtu greitai , be dideliu skausmu ir pats, kad nereiktu jokio cezario 4u.gif
norejau paklaustu tu kurioms ja pilvukas didelis, kaip atsiranda strijos? staiga ar po truputi, ispradziu parausta, skauda, o tik paskui oda plysta ar atsikeli nakti ir pamatai kad jau ?
dejavau , kad mano pilvas nedidelis, svoris neauga, prisidejavau, jau vos krutu, oro truksta, kaulus skauda, svoris dideja, vakar 52.4 kg. o siandien 53 kg. nieko sau, pilvas, atrodo , kad uzlipo ne tik ant skrandzio , bet ir ant sonkauliu, jei ir taip toliau tai jau nzn kaip bus, kazkaip jauciuosi kaip paskutini menesi , tai kas bus toliau g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 06 rugpjūčio 2008 - 09:33
QUOTE(zose123 @ 2008 08 06, 10:30)
sveikos merginos,
linkiu minte , kad leliukas gimtu greitai , be dideliu skausmu ir pats, kad nereiktu jokio cezario 4u.gif 
norejau paklaustu tu kurioms ja pilvukas didelis, kaip atsiranda strijos? staiga ar po truputi, ispradziu parausta, skauda, o tik paskui oda plysta ar atsikeli nakti ir pamatai kad jau ?
dejavau , kad mano pilvas nedidelis, svoris neauga, prisidejavau, jau vos krutu, oro truksta, kaulus skauda, svoris dideja, vakar 52.4 kg. o siandien 53 kg. nieko sau, pilvas, atrodo , kad uzlipo ne tik ant skrandzio , bet ir ant sonkauliu, jei ir taip toliau tai jau nzn kaip bus, kazkaip jauciuosi kaip paskutini menesi , tai kas bus toliau g.gif
user posted image

Pas mane tai neatsiranda dar jokių strijų, nors svorio priaugau nemažai, ir iš vis dar taip nesijaučiu kaip tu doh.gif
Atsakyti