Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(zose123 @ 2008 08 20, 20:05)

as irgi lyginu abieju vaiku matmenis, bet man neivienas gydytojas nesake kiek sveria lelius, tik parodo kiek kiekvienas kaulas ar galvyte atitinka savaiciu, o butu visai idomu suzinoti ir kiek sveria ir koks ugis

Man su pirmu visada ir ugi,ir svori ir kitus ismatavimus pasakydavo.O dabar vat pirmasyk pasake svori.O ugio tai dar nei sykio.Vat nezinau kas yra FO g.gif ,KAS CIA PER MATMUO g.gif .Gal kas zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 20, 19:53)
Na ir ka gine sake O cia bendras kraujo tyrimas ar kresejimo faktoriai?

del kraujo perdaug nesigylino, tik Hb liepe gerti gelezi po 2 i diena, nes mazokas, visa kita daug maz arti normu, zemesnes rybos. g.gif pirma diena po atostogu, tai bobu daug buvo, visos rekaudavo, tai as ten greitai apsisukau.
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2008 08 21, 10:15)
Koks koshmaras, Karvut. Bet man panasiai buvo - pirma karta irgi su ishskyrom ir isabortavo. Dabar pries savaite buvo siek tiek gelsvu ishskyru, bet minimaliai. Kraujai nebega, tikiuosi ir neprades, nes skamba baisiai. Net ishsigandau, kad ir sedint darbe taip gali nutikti.
Jums bent gerai, kad lengvai uzkimbat. Man ne taip gerai su tuo sekasi. Po pirmos abrazijos prolaktinas buvo ishauges, tai menesi vaistus geriau ir paskui dar pora menesiu kontraceptikus. Paskui neuzkibo, tai vaiksciojau stebet ovuliacijos. Viena menesi jinai visai nevyko, o paskui dvynukai atsirado. Zodziu, uztrukom 10 men nuo praeitos abrazijos.
HCG dariausi pries savaite, augo, bet letai. Per dvi dienas nuo 2200 iki 3200 paaugo, tai kaip ir mazokai. Kaip ir viskas rodo link nesivystancio.
O siaip gydytoja tuo ir guodzia ir del to dar savaite laukt liepia, kad gal veliau pastojau ir dar nesimato. Tai vat vienintele viltis ir kirba, kad taip ir buvo, bet visi zenklai rodo, kad bus nekas  verysad.gif . Uz tai ir rupinuos tolesniais veiksmais.

nera taip ir baisu, kaip skamba. per pirmuosius sio nestumo menesius visur su paketais rankineje vaiksiojau, jeigu kas kad tureciau. tik vakar is visu rankiniu susirinkau visa poka. tenka apsisarvuoti kantrybe ir tiek.
tau sekmes 4u.gif
o tau dufastona israse??? g.gif neusprasciau jeigu ne.
ana tema pasibaige, as naujos kurti nelabai moku, gal kas noretumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 08 21, 10:37)

ana tema pasibaige, as naujos kurti nelabai moku, gal kas noretumet? g.gif

Atidariau.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 21, 11:16)
Atidariau.

hi.gif respect
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 08 20, 10:38)
sveikos merginos,

reiketu ta musu titulini sarasiuka kad kas patvarkytu, pasikeitimu yra thumbup.gif

dabar taisyti neduoda, tik naujoj temukej, jei nieks neapsiims pataisysiu as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 08 22, 17:00)
dabar taisyti neduoda, tik naujoj temukej, jei nieks neapsiims pataisysiu as  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Po truputį grįštam ir mes į eterį. Kol kas labai trumpam, nes mažoji Kamilė labai nerami, pilvuko skausmai kankina, dieną pučia pilvuką, o vakarais tarp 20-22 val. užeina baisus rėkimas ir žviegimo, niekas nepadeda, nei nešiojimas, nei supimas, nei maitinimas. Jei duodu tai truputį pavalgo ir vėl žviegia, o paskui vėl pavalgo ir vėl žviegia, o tada prisirijus pienuko su oru viską žiauriai atpila verysad.gif Žodžiu, sunkoka pradžioje, bandom visokius variantus, kaip palengvinti mažiukei jos skausmelius, bet vis dar neranda gero būdo. Tik pastebėjau, kad geriau tuo metu kai labai verkia iš vis papo nesiūlyti.
Paskaičiau Lauroslin postą, tai supratau, kad jos mažiukui panašiai buvo. O kai davė čiulptuką, viskas pasitvarkė. Aš dar bijau duoti čiulptuką, nes ji per savo vargelius ir piktumėlius dažnai nelabai gerai spenelį apžioja, tai kol neišmoksim teks pasikankinti.
Tokios mūsų pirmosios savaitės. Nors ir tikrai nelengva, aš ir tėvelis labai laimingi sūpuodami savo mažytę princesę. Kartais kai ji miega ir šypsosi angelišku veideliu, tai žiūriu ir bliaunu wub.gif
Pats gimdymas praėjo sklandžiai, gavom kalną skatinamųjų, nes kaklelis kietai laikėsi, jau į patį galą neatlaikiau ir paprašiau epidūro (nors jei būčiau žinojus, kad liko tik 2 val. tai tikrai būčiau pakentėjus, bet pagal tai kaip atsidarinėjo prognozavo, kad teks dar kokias 6 kankintis). Epidūras normaliai nepavyko, nes vis į kraujagyslę pataikydavo ir kraujas bėgo. Trečią kartą kai įdūrė, tai nestatė lašelinės, tik suleido ten vaistų ir paliko, nes irgi nelabai pavyko dūris. Žodžiu, nugara subadyta, o naudos nedaug. Praeina pusvalandis ir vėl visus sąrėmius normaliai jaučiu. Gerai, kad kaklelis paskui pasidavė, o išstūmiau savo mažiukę, per 24 min. wub.gif Šiaip po gimdymo emocijos liko teigiamos, nebuvo taip baisu, kaip įsivaizdavau ir buvau prisigalvojusi. Visai nebuvo baisu, na skaumelį reikėjo pakentėti, bet tikrai galima iškęsti. Jei atsukčiau laiką atgal, tai turbūt kęsčiau iki galo be nuskausminimo cool.gif . Labai dėkinga gydytojui ir akušerei, kurie buvo superiniai thumbup.gif Ir dar be galo dėkinga MB, kad buvo visą laiką kartu, be jo tikrai būčiau neištvėrus ir emociškai būtų žymiai žymiai sunkiau. O dabar tos 8 valandos pralėkė labai greitai (bent jau man, MB turbūt jos atrodė kaip savaitės).
Surašiau viską padrikai, bet labai skubu, kol mažė nepabudo.
Sveikatytės visoms 4u.gif
Atsakyti
sveika MINTE, del ciulputko, man irgi teko duoti, nes kazkaip gerai kruties nepaimdavo vaikas, prisirydavo oro, tik ciulptuko pagalba ismoko zysti kruti, maniskis buvo irgi ziauriai neramus ir verkdavi ir klykdavo, jei ilgai nepraeis , teks pasirodyti neurologui, o del nugaros subadymo, tai blogai , kad taip ja subade, nes su nugara ne juokai, gali veliau atsliepti. man pradejo skaudeti nugara veliau, galvojau ,kad nuo vaikelio nesiojimo, bet kliniku neurologas pasake, kad tai galejo prisideti ir epiduras. linkiu labai dideles kantrybes auginant savo angeliuka 4u.gif

o dabar noriu paklausti nestukiu, kaip jus kaiciuojat svori? ar nuo pradinio svorio t.y. nuo tiek kiek sveret pries nestuma? ar nuo svorio ,pvz kai as daug ir ilgai vemiau , jau nukritusio?
as pries nestuma sveriau 52 kg, per pykinima numeciau 2 kg, t.y. 50 kg, o dabar sveriu 54 kg, tai kiek as priaugau? smile.gif 2kg? ar 4 kg?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 08 25, 10:14)
sveika MINTE, del ciulputko, man irgi teko duoti, nes kazkaip gerai kruties nepaimdavo vaikas, prisirydavo oro, tik ciulptuko pagalba ismoko zysti kruti, maniskis buvo irgi ziauriai neramus ir verkdavi ir klykdavo, jei ilgai nepraeis , teks pasirodyti neurologui, o del nugaros subadymo, tai blogai , kad taip ja subade, nes su nugara ne juokai, gali veliau atsliepti. man pradejo skaudeti nugara veliau, galvojau ,kad nuo vaikelio nesiojimo, bet kliniku neurologas pasake, kad tai galejo prisideti ir epiduras.  linkiu labai dideles kantrybes auginant savo angeliuka 4u.gif

o dabar noriu paklausti nestukiu, kaip jus kaiciuojat svori? ar nuo pradinio svorio t.y. nuo tiek kiek sveret pries nestuma? ar nuo svorio ,pvz kai as daug ir ilgai vemiau , jau nukritusio?
as pries nestuma sveriau 52 kg, per pykinima numeciau 2 kg, t.y. 50 kg, o dabar sveriu 54 kg, tai kiek as priaugau? smile.gif  2kg? ar 4 kg?

minte. as pritariu, kad ciulptuko reikia, nes tikras issigelbijimas mamoms, paskui ji pati nenores imti ciulptuko, o mamasa bus jau be plionkes. vaikas arba ima ciulptuka, kai yra poreikis arba ne, jam neipirsi, taip kad cia bus dukrytes pasirinkimas. tu mamyte pabandyk, gal tia yra tas, ko jai truksta, o tu neduodi mirksiukas.gif
musu vaikas su ciulptuku tik miegodavo, kokiu pasivaiksiojimu lauke ar sveciuose su juo nebudavo. 1.5 metu pats jo atsisake.
taip pat su buteliuku, labai geras budavo issigelbijimas su tom arbatytem, vandenuku, paskui jogurta ir kefira pildavom. ypac naudinga, kai vaikas pradejo sirgti, tai per temperaturas ir ligonines neturejom ne karto laselynes. o gulejom su salmonelioze, nusividuriaves buvo kaip reikalas, bet skysciu per miega gerdavo daug. iki 2 metuku, paskui perejom prie puodelio be problemu.
stai tokia patirtis.
jums tikiuosi verta zinoti 4u.gif

zose123, del svorio klausk gines, kaip ten skaiciuojama tie tavo 2 kg.
as nenumeciau ne kiek, priaugau 10kg g.gif manau normaliai.
Atsakyti
Minte,smagu,kad parasei!Labai suprantu tave,nes mano mazis irgi labai neramus budavo,vakarais tai visai klykdavo,neimdavo kruties,net misinuku nupirkdavom,manem,kad pienuko truksta,bet ir buteliuko neimdavo,reiskia tik del pilvuko putimo.Ar duodi ESPUMIZANO ar kt.pilvuko putima mazinanti preparata?Kiek pamenu reikia duot3kartus dienoj.As ir pradziu duodavau tik vakarais,o pasirodo klydau,reikia duot kelis sykius dienoj,nes kitaip neveikdavo.
O ciulptuka maniskis imdavo tik pirmas dienas ligoninej,veliau spjaudavo lauk,niekada neipratinau mirksiukas.gif

Sekmes jums! 4u.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 08 25, 10:14)

as pries nestuma sveriau 52 kg, per pykinima numeciau 2 kg, t.y. 50 kg, o dabar sveriu 54 kg, tai kiek as priaugau? smile.gif  2kg? ar 4 kg?

As skaiciuoju nuo pradinio,bet as tai nieko nenumeciau pastojus.Jau priaugau9kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 08 25, 08:33)
Sveikutės,
Po truputį grįštam ir mes į eterį. Kol kas labai trumpam, nes mažoji Kamilė labai nerami, pilvuko skausmai kankina, dieną pučia pilvuką, o vakarais tarp 20-22 val. užeina baisus rėkimas ir žviegimo, niekas nepadeda, nei nešiojimas, nei supimas, nei maitinimas. Jei duodu tai truputį pavalgo ir vėl žviegia, o paskui vėl pavalgo ir vėl žviegia, o tada prisirijus pienuko su oru viską žiauriai atpila  verysad.gif  Žodžiu, sunkoka pradžioje, bandom visokius variantus, kaip palengvinti mažiukei jos skausmelius, bet vis dar neranda gero būdo. Tik pastebėjau, kad geriau tuo metu kai labai verkia iš vis papo nesiūlyti.
Paskaičiau Lauroslin postą, tai supratau, kad jos mažiukui panašiai buvo. O kai davė čiulptuką, viskas pasitvarkė. Aš dar bijau duoti čiulptuką, nes ji per savo vargelius ir piktumėlius dažnai nelabai gerai spenelį apžioja, tai kol neišmoksim teks pasikankinti.
Tokios mūsų pirmosios savaitės. Nors ir tikrai nelengva, aš ir tėvelis labai laimingi sūpuodami savo mažytę princesę. Kartais kai ji miega ir šypsosi angelišku veideliu, tai žiūriu ir bliaunu  wub.gif
Pats gimdymas praėjo sklandžiai, gavom kalną skatinamųjų, nes kaklelis kietai laikėsi, jau į patį galą neatlaikiau ir paprašiau epidūro (nors jei būčiau žinojus, kad liko tik 2 val. tai tikrai būčiau pakentėjus, bet pagal tai kaip atsidarinėjo prognozavo, kad teks dar kokias 6 kankintis). Epidūras normaliai nepavyko, nes vis į kraujagyslę pataikydavo ir kraujas bėgo. Trečią kartą kai įdūrė, tai nestatė lašelinės, tik suleido ten vaistų ir paliko, nes irgi nelabai pavyko dūris. Žodžiu, nugara subadyta, o naudos nedaug. Praeina pusvalandis ir vėl visus sąrėmius normaliai jaučiu. Gerai, kad kaklelis paskui pasidavė, o išstūmiau savo mažiukę, per 24 min.  wub.gif  Šiaip po gimdymo emocijos liko teigiamos, nebuvo taip baisu, kaip įsivaizdavau ir buvau prisigalvojusi. Visai nebuvo baisu, na skaumelį reikėjo pakentėti, bet tikrai galima iškęsti. Jei atsukčiau laiką atgal, tai turbūt kęsčiau iki galo be nuskausminimo  cool.gif . Labai dėkinga gydytojui ir akušerei, kurie buvo superiniai  thumbup.gif  Ir dar be galo dėkinga MB, kad buvo visą laiką kartu, be jo tikrai būčiau neištvėrus ir emociškai būtų žymiai žymiai sunkiau. O dabar tos 8 valandos pralėkė labai greitai (bent jau man, MB turbūt jos atrodė kaip savaitės).
Surašiau viską padrikai, bet labai skubu, kol mažė nepabudo.
Sveikatytės visoms  4u.gif

Minte - sveikinimai 4u.gif Nu pagaliau nors tu be cezario pagimdei thumbup.gif
O dėl spiegimų vakarais - tai čia identiška istorija manąjai, tik maniškis dar ilgiau spiegia, kartais tik antrą nakties pavyksta nueiti miegoti. Žinok, nežinau ar čia sutapimas, bet vakar pirmą kartą daviau soskę ir tikrai viskas susitvarkė thumbup.gif žiūrėsim kaip kitomis dienomis bus. O išbandžiusi irgi jau viską: espumisaną, sab simpleks (dauguma sako,kad jis geriau veikia), gydytoja dar Viburcol žvakutes išrašė ir niekas taip nepadėjo kaip soskė. Vaistus jau gydytoja liepė prieš kiekvieną maitinimą girdyti,tai buteliuką per kelias dienas sunaudodavom, o vis tiek nepadėjo. Bet mums jau mėnesiukas suėjęs, todėl ir daviau soskę, o tu gal dar palauk, paskui ir pienuko gali pakankamai neprisigaminti, jei per anksti soskę įkiši. Kantrybės tau 4u.gif
Atsakyti