Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Vau, jūs ir greitos bigsmile.gif Sveikos sugrįžusios su dukryte namo 4u.gif Ar mažoji jau turi vardą? Smagu kad gerai einasi, kad turi pakankamai pienelio smile.gif Papasakok pas ką gimdei? Kaip sekės? Kaip supratau apturėjai labai ilgą gimdymą (parą laiko... g.gif )...

Kažin ar Mintei irgi gerai sekasi.... g.gif Turbūt neturi laiko prie kompo prisėsti, nes labai kruopščiai dirba mama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 08 15, 13:17)
Sveikos visos 4u.gif
Ačiū visoms už sveikinimus  ax.gif  Jaučiuosi nuostabiai - pagaliau mama... wub.gif
Mažytė rami, na gal kiek daugokai valgo, bet pienelio turiu tai manau susinormuos... miega po 2-3 val, todėl pervargt  nespėju o ir sau turiu laiko, susitvarkyti spėju... ech kad visad tokia būtų, bet kažkaip laukiu kada parodys liūtės charakterį  lotuliukas.gif  jau vien gimdama pasidemonstravo - prasidėjo gimdymas 2008 08 08 - tėtis nuo pat ryto kalbino lyst lauk lotuliukas.gif  - bet vaikas žinojo geriau - gimė tik kitos dienos rytą, 52 cm ir 3190 g... tokia žavi meili ir be galo į tėtį panaši  wub.gif  lotuliukas.gif Tai tokios mūsų  naujienos, beje kai mes gimėm - Mintę išrašinėjo su mažąja, gaila nepavyko susimatyti, na nieko paauginsim leliukus ir darysim meetą -  nestuke.gif  pilvus apžiūrėti ir antifosfolipidinukais susipažinti... 4u.gif
Na bėgu pas mažąją, visoms gero, gražaus ir lengvo  nestuke.gif  atrodo mūsų temukėj vientik geros naujienos 4u.gif

wub.gif dziugios naujienos, saunuole, kad parasei taip operatyviai. tikra cuoliuke wub.gif tikiuosi jautiesi gerai ir pienuko bus daur-daug.
as vakar susitikau su savo drauge nestuke, musu pilvai vienodi, tik jai 1 men anksciau gimdyti, ju maziukas maziukas bus, o musiskas didukas doh.gif jos pirmagimis gime 2400gr/45cm, mano 3900/55 blush2.gif

bet su mamo pienuku visi vaikuciai auga greitai wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

keliu temą į viršų biggrin.gif
Atsakyti
laba laba smile.gif
idomu kaip musu naujai iskeptom mamytems sekasi?
ar pas kuria jau atsirado priespienis? su pirmu vaiku man atsirado kai buvo 4 men, o dabar dar nera

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 18 rugpjūčio 2008 - 08:40
QUOTE(zose123 @ 2008 08 18, 09:38)
laba laba  smile.gif
idomu kaip musu naujai iskeptom mamytems sekasi?
ar pas kuria jau atsirado priespienis? su pirmu vaiku man atsirado kai buvo 4 men, o dabar dar nera

user posted image

Pas mane tai nėra, tik ant vienos krūties, kažkokių baltų pleiskanėlių yra. doh.gif Tikiuosi pienuko turėsiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Tikrai temelė kažko apmirus. Kažin kaip Mintei sekas? g.gif Taip ir nepasirodė po leliuko gimimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 08 18, 09:50)
Pas mane tai nėra, tik ant vienos krūties, kažkokių baltų pleiskanėlių yra.  doh.gif  Tikiuosi pienuko turėsiu  doh.gif

aisku turesi, kas per klausimai? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Neseniai as dar su jumis, dar net nezinau diagnozes, tiesiog panasu, kad turiu antra nesivystanti, verysad.gif dabar itaria si antifosfolipidini sindroma, tai jau pradedu dometis, ka cia reiks daryt.

QUOTE(Rola @ 2008 07 23, 20:13)
Nedaryk abrazijos, prašyk vaistų, sukeliančių persileidimą. Man taip patarė, pats A., jei ką kreipkits tiesiai pas jį.
Tu irgi dėl to nekalta, kaip ir mes visos.  mirksiukas.gif

O kur situos vaistus parduoda/ duoda? Ar cia savo gines reikia prasyt? O jie nekenksmingi? Man jau dare viena abrazija, nesuprantu, kodel niekas neparekomendavo tu vaistu tada g.gif

QUOTE(violita @ 2008 07 23, 21:04)
Tai, kad vyras ir taip mane labai palaiko. Man kartais kyla tokia mintis, kam aš jam jei negaliu išnešiot vaikučio, bet jis sakė, bet kokiu atveju bus su manim wub.gif

Violita, tavo zinute perskaicius net ishsigandau, nes mano mintys lygiai vienodos - jauciuosi niekam tikus, kad niekaip vyrui negaliu leliuko padovanot. Net sakiau, kad skirsiuos su juo, duosiu jam laisve, jei vel blogai bus verysad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Karvute, dabar pas mus tau ateina eilė gimdyti, esi su didžiausiu pilvuku bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BusyBee @ 2008 08 19, 14:46)
Sveikos mergytes. Neseniai as dar su jumis, dar net nezinau diagnozes, tiesiog panasu, kad turiu antra nesivystanti,  verysad.gif  dabar itaria si antifosfolipidini sindroma, tai jau pradedu dometis, ka cia reiks daryt.
O kur situos vaistus parduoda/ duoda? Ar cia savo gines reikia prasyt? O jie nekenksmingi? Man jau dare viena abrazija, nesuprantu, kodel niekas neparekomendavo tu vaistu tada  g.gif

Laikykis mergyt!!!! 4u.gif
Vaistų prašyk gydytojos. O abrazija nekenksminga????
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 08 19, 14:07)
aisku turesi, kas per klausimai? g.gif

Na su manim visko gali būti, trauma ne to svieto doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Neseniai as dar su jumis, dar net nezinau diagnozes, tiesiog panasu, kad turiu antra nesivystanti,  verysad.gif  dabar itaria si antifosfolipidini sindroma, tai jau pradedu dometis, ka cia reiks daryt.
O kur situos vaistus parduoda/ duoda? Ar cia savo gines reikia prasyt? O jie nekenksmingi? Man jau dare viena abrazija, nesuprantu, kodel niekas neparekomendavo tu vaistu tada  g.gif
Violita, tavo zinute perskaicius net ishsigandau, nes mano mintys lygiai vienodos - jauciuosi niekam tikus, kad niekaip vyrui negaliu leliuko padovanot. Net sakiau, kad skirsiuos su juo, duosiu jam laisve, jei vel blogai bus  verysad.gif

Užjaučiu labai console.gif O čia jau tikrai nesivystantis ar tik įtaria g.gif gal dar ne viskas baigta g.gif
O dėl vaikiuko, npeergyvenk. Tikrai turėsi. Tik reikia atrast prižastį. kažkaip tikiu, kad šį kartą man viskas bus gerai.

Kitą trečiadienį važiuoju pas A dėl genetinių. Tikiuos, viskas gerai bus mano mažyliui wub.gif
Atsakyti
Violita, tavo zinute perskaicius net ishsigandau, nes mano mintys lygiai vienodos - jauciuosi niekam tikus, kad niekaip vyrui negaliu leliuko padovanot. Net sakiau, kad skirsiuos su juo, duosiu jam laisve, jei vel blogai bus  verysad.gif

Sveikute, prisijungus smile.gif
O gal dar ne viskas prarasta, gal tie itarimai dar net nepasitvirtins ir leliukui viska dar gerai? Bet kokiu atveju, kuo greiciau registruokis pas gyd ir jei dar ne visus tyrimus pasidarius, butinai pasidaryk! Sekmes, laikykis!
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma mergytes 4u.gif Kazkaip netycia i si skyreli uzsukau ir taip shiltai mane priemet. Jau tris kartus buvau pas daktare su antru neshtumu ir visus tris auga per letai, mato dvi gemalines puslytes ir panasu, kad jos vel tuscios (kaip ir pirmu atveju kad buvo). Dar galutinai nepatvirtino nesivystancio, dar savaite turiu plaukt, aisku tikiuosi stebuklo, nes be galo noriu savo dvynuku unsure.gif Bet tuo paciu bandau ziuret realiai ir planuoju tolimesnius veiksmus, kad ir kaip sitas nestumas pasibaigtu.

Violita, be galo dziaugiuosi uz tave. Pradzioj kai paskaitinejau, manei, kad tau nesivystantis, bet dabar matau, kad viskas einasi puikiai. Tai tikrai labai shaunu 4u.gif Ir toliau linkiu visoms kuo didziausios sekmes.
Atsakyti