Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 09:48)
Labas rytukas  4u.gif
Kazkada pernai as jau rasiau savo santariskiu tyrimus ir Rola mane konsultavo  ax.gif (aciu jai labai)
O tyrimai tai pas mane va tokie buvo:
Lupus antikoaguliantas LA1 - rezultatas 40,8
Antikunai pries beta 2 glikoproteina 1 - IgGAM neig. 0,641
Antikunai pries kardiolipina - IgGAM teig. 0,872.

Aspirina jau geriu nuo 11 men. Trombo ASS po 1 per diena, nenutraukiu nes bijau kad nepasikartotu vel nelaimes jei ka  verysad.gif
BT niekad gyvenime nesu matavusi, ovuliacijos testuku taip pat niekad nepirkusi. Nezinau tiesiog gyvenu laukimu, bet kai tiek laiko nieko, tai pradeda bauginti, o beto ir amzius jau toks pakankamas. Man jau 30, tai nezinau ar cia gal ir tai itakoja  verysad.gif
Na o ciklas mano normalus sakyciau, 24-26 dienos, trunka neilgai pirmas dvi dieneles tįaip normaliai o paskui tik teplioja, galeciau su iklotuku vaikscioti. Siaip ir tos pirmos dvi dienos negausios labai.

Tai matai seniai buvo,neatsimenu blush2.gif .
Na,bet pas tave antikunai pries kardiolipina tikrai virsija norma(bentjau 1,5karto).Gaila nera normu surasyta.Ar tikrai nebuvo?Pas mane tai buvo,ir abu kartus skirtingos-1syki riba-0,493(o mano rezultatas-1,048),kita karta riba-0,555,(o mano rezultatas 1,100).Tai zodziu virsijo abu kartus apie2kartus,o Kaune net 3kartus.
As tai po 3nesivystanciu pasidariau ir progesterono tyrima(A.liepe),kad isitikint,kad vyksta O.Dar savo nuoziura-LH ir FSH,KAD SAVE NURAMINT,KAD VISKAS SU JAIS TVARKOJ blush2.gif
O gal vyro spermiukai nusilpe?Maniskis tai savo iniciatyva gere Terbisil vitaminus(berods taip vadinasi,jie mat ir raumenuku auginimui padeda-tuo metu tuo uzsieme,ir tuo paciu pavaizdavo lotuliukas.gif ,kad jam labai svarbu spermos kokybe blush2.gif lotuliukas.gif ).Vitaminai turbut tik i gera,bet ir anksciau iskart pastodavau.Bet tai sakau-as visada matuodavau BT(TIK SU PIRMU VAIKU NEMATAVAU).Pas tave trumpas ciklas-tai speju,kad tavo O vyksta kokia 8-12ciklo diena.Bet tikrai butu labai idomu pamatuot BT.Gal nepataikot ant tu paciu vaisingiausiu dienu,o gal jei daznai iki ju darot smileysex.gif -tai vyro spermiukai ant vaisingiausiu dienu nebelabai geri lieka.Na visko gali buti.Tikrai.Pabandyk matuot BT,vyrui duok vitaminu,ir susilaikykit kokia savaite iki artejanciu vaisingu dieneliu(zinosi matuodama BT ar O testus naudodama)ir svarbiausaia-nestresuok.O metu man pvz.34m.Pirma pagimdziau 29,5m.Nieko mes ne senos mirksiukas.gif

Labai linkiu jums sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip tycia neturiu dabar darbe tu tyrimu tai negaliu parasyti ir normu, ryt atsinesiu, tai galesi mane konsultuoti 4u.gif
As kai Santariskese pasidariau tuos tyrimus ir man sesele juos atnesi tai jau ji pasake, kad vienas yra teisgiamas, o tai reiskia kad ATF faktorius jau yra.
Kada gryzau i Kauna ir pas Abraiti pasidariau tyrimus, tai jis sake, kad viskas pas mane gerai, jam net buvo nesvarbu kad jau 1 men buvau gerusi aspirina, jis aiskiai man pareiske, kad jis cia neturejo jokios itakos. Siaip tai man buvo keista klausytis, nes Santariskiu medikus tai jis labai ispeike, pareeiksdamas kad tie ju tyrimai visiki niekalai g.gif
Na o siaip tai jau du menesiukus darem is karto po mmm ir kone kiekviena diena ir va nieko. Tai arba man nevyksta O, arba nustekenom vyriuko spermiukus ir viskas. lotuliukas.gif
Siaip tai gal tikrai reikia pabandyti matuoti ta BT, tik kad as nieko nesuprantu tuose skaiciuose. Siandien kaip tik pirma mano mmm diena, tai kaip tik bus proga viskam pradeti. Tai kada dabar tureciau pradeti matuoti ta savo BT? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 09:48)

Man jau 30, tai nezinau ar cia gal ir tai itakoja  verysad.gif
Na o ciklas mano normalus sakyciau, 24-26 dienos, trunka neilgai pirmas dvi dieneles tįaip normaliai o paskui tik teplioja, galeciau su iklotuku vaikscioti. Siaip ir tos pirmos dvi dienos negausios labai.

mal lygiai tas pats ir mmm ir t.t., kadangi musu abieju trumpas ciklas, bandyk paskutinemis mmm dienomis arba iskart po ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 02, 11:15)
mal lygiai tas pats ir mmm ir t.t., kadangi musu abieju trumpas ciklas, bandyk paskutinemis mmm dienomis arba iskart po ju  smile.gif

Jau du menesius darem is karto po mmm, bet va nieko, sakau gal anksciau pradeti reikia, bet tai kada pirma karteli pradeti? Siandien man pirma mmm diena? g.gif
Kazkaip man nejauku daryti kai dar teplioja, bet gal kaip tik ir praleidziam tokius momentus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarletukas: 02 rugsėjo 2008 - 10:19
QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 10:41)
Siandien kaip tik pirma mano mmm diena, tai kaip tik bus proga viskam pradeti. Tai kada dabar tureciau pradeti matuoti ta savo BT?  blush2.gif  ax.gif

kaip tik nuo ryt ir pradek, bet stenkis vienu ir tuo paciu laiku, bet zinok kad teperaturis svuravimams turi ir kiekvienas susirgimas ar infekcija, tai gali BT buti netikslus
geriau gal pasidaryk kraujo tyrimus , kurie nustatys ar pas tave vyksta O, jei viskas ok, tai manau darant kas 2-3 dienas, vistiek pataikysit
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 02, 11:20)
kaip tik nuo ryt ir pradek, bet stenkis vienu ir tuo paciu laiku, bet zinok kad teperaturis svuravimams turi ir kiekvienas susirgimas ar infekcija, tai gali BT buti netikslus
geriau gal pasidaryk kraujo tyrimus , kurie nustatys ar pas tave vyksta O, jei viskas ok, tai manau darant kas 2-3 dienas, vistiek pataikysit

Kaip vadinasi tas kraujo tyrimas ir ar yra skirtumas kada ji daryti?
O mes matai darom kiekviena diena. Jau ir vyras i mane kreivai pradejo ziureti, sako kas cia tau pasidare 4u.gif ax.gif
Bijau prasauti darant kas 2-3 diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 11:25)
O mes matai darom kiekviena diena. Jau ir vyras i mane kreivai pradejo ziureti, sako kas cia tau pasidare  4u.gif  ax.gif
Bijau prasauti darant kas 2-3 diena  g.gif

Sveikute 4u.gif Man atrodo tai progesterono kiekis.Man buvo liepta daryti 21 ciklo dieną kai pas mane ciklas 28 dienos,viskas buvo normoje,tai sakė O vyksta.Su BT matavimu aš irgi bandžiau,bet man pasirodė labai nepatogu,kiekvieną rytą tuo pačiu metu,kartais norisi ir pamiegoti,kartais netikėtai reikia išvykti blush2.gif O dėl ovuliacijos testukų,tai juos neesu bandžiusi,bet ten viskas aprašyta,kaip supratau dėžutėje būna ne vienas testukas,darai kaip ir nėštumo testą,kai jau pradeda ryškėti du brūkšniukai,tai ir kimbi į darbelį (kažkur forume temelė yra rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 09 02, 11:49)
Sveikute  4u.gif Man atrodo tai progesterono kiekis.Man buvo liepta daryti 21 ciklo dieną kai pas mane ciklas 28 dienos,viskas buvo normoje,tai sakė O vyksta.Su BT matavimu aš irgi bandžiau,bet man pasirodė labai nepatogu,kiekvieną rytą tuo pačiu metu,kartais norisi ir pamiegoti,kartais netikėtai reikia išvykti  blush2.gif O dėl ovuliacijos testukų,tai juos neesu bandžiusi,bet ten viskas aprašyta,kaip supratau dėžutėje būna ne vienas testukas,darai kaip ir nėštumo testą,kai jau pradeda ryškėti du brūkšniukai,tai ir kimbi į darbelį (kažkur forume temelė yra  rolleyes.gif )

Aciu labai uz pagalba. Pulsiu dabar ir testukus O pirkti ir tyrimus darytis. biggrin.gif
Kad tik padetu, kad tik padetu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
O mes matai darom kiekviena diena. Jau ir vyras i mane kreivai pradejo ziureti, sako kas cia tau pasidare  4u.gif  ax.gif

as neatsimenu kaip jis vadinasi, bet man dare du tyrimus per cikla tam tikromis dienomis ir ten ziurejo , bet jau neatsimenu , man trodo del O . RADAU
pas save lapelius, jie daryti tam tikromis ciklo dienomis, tai progesteronas ir liutropinas, prolaktinas ir folitropinas.
as irgi pati lipau ant vyro ir miegancio ir ant pavargusio ir tada kai jam to nelabai norejosi blush2.gif , bet man atrodydavo , kad sis kartas bus tikrai sekmingas,kadangi mes bandem 2 metus isviso kol pavyko, tai patikek, bet stengiausi kad kasdien nebutu , kad spetu spermiukai atsigauti ir prisigaminti. man taip paciai vyras sake, kas tau atsitiko? jis kazkaip gal nesusiprotejo g.gif , matyt isivaizdavo nezinia ka smile.gif .
o darant kas 2-3 dienas nebijok kad nesigaus, nes spermiukai islieka gyvibingi ilgiau , net iki 6 paru
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 02, 11:59)
as neatsimenu kaip jis vadinasi, bet man dare du tyrimus per cikla tam tikromis dienomis ir ten ziurejo , bet jau neatsimenu , man trodo del O . RADAU
pas  save lapelius, jie daryti tam tikromis ciklo dienomis, tai progesteronas ir liutropinas, prolaktinas ir folitropinas.
as irgi pati lipau ant vyro ir miegancio ir ant pavargusio ir tada kai jam to nelabai norejosi blush2.gif , bet man atrodydavo , kad sis kartas bus tikrai sekmingas,kadangi mes bandem 2 metus isviso kol pavyko, tai patikek, bet stengiausi kad kasdien nebutu , kad spetu spermiukai atsigauti ir prisigaminti. man taip paciai vyras sake, kas tau atsitiko? jis kazkaip gal nesusiprotejo g.gif , matyt isivaizdavo nezinia ka smile.gif .
o darant kas 2-3 dienas nebijok kad nesigaus, nes spermiukai islieka gyvibingi ilgiau , net iki 6 paru

Aciu uz info, bandysiu gal tada eiti pas savo gyd ir prasyti kad padarytu tuos tyrimukus. 4u.gif
O ant vyro kaip ir tu sakai, visokio lipau. Bet jam tai sake patiko visai lotuliukas.gif
Aciu, labai mane padrasinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 10:41)
Nu kaip tycia neturiu dabar darbe tu tyrimu tai negaliu parasyti ir normu, ryt atsinesiu, tai galesi mane konsultuoti  4u.gif
As kai Santariskese pasidariau tuos tyrimus ir man sesele juos atnesi tai jau ji pasake, kad vienas yra teisgiamas, o tai reiskia kad ATF faktorius jau yra.
Kada gryzau i Kauna ir pas Abraiti pasidariau tyrimus, tai jis sake, kad viskas pas mane gerai, jam net buvo nesvarbu kad jau 1 men buvau gerusi aspirina, jis aiskiai man pareiske, kad jis cia neturejo jokios itakos. Siaip tai man buvo keista klausytis, nes Santariskiu medikus tai jis labai ispeike, pareeiksdamas kad tie ju tyrimai visiki niekalai g.gif
Na o siaip tai jau du menesiukus darem is karto po mmm ir kone kiekviena diena ir va nieko. Tai arba man nevyksta O, arba nustekenom vyriuko spermiukus ir viskas.  lotuliukas.gif
Siaip tai gal tikrai reikia pabandyti matuoti ta BT, tik kad as nieko nesuprantu tuose skaiciuose. Siandien kaip tik pirma mano mmm diena, tai kaip tik bus proga viskam pradeti. Tai kada dabar tureciau pradeti matuoti ta savo BT?  blush2.gif  ax.gif

Oi tas A.As kai nuvaziavau-tai,kad ir Santariskiu tyrimai rode jog norma virsija 2kartus-jis vistiek pasake,kad nieko cia man nera.Bet,kad ir jo tyr.parode,virsijo net3sykius.
O tau tai jei jau gerei aspirina-tai turbut del to Kaune ir rode gerus rezultatus.

Kai baigsis mmm-tada ir imk matuot BT,gali jei nori ir mmm metu pradet.As veliau paieskosiu temos,kur viskas apie tai aiskiai parasyta mirksiukas.gif
O MB nupirk vitaminu mirksiukas.gif

QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 11:17)
Jau du menesius darem is karto po mmm, bet va nieko, sakau gal anksciau pradeti reikia, bet tai kada pirma karteli pradeti? Siandien man pirma mmm diena? g.gif
Kazkaip man nejauku daryti kai dar teplioja, bet gal kaip tik ir praleidziam tokius momentus g.gif

Na sako,kad buna vaisingos dienos ir per mmm(kaikam),bet is tikruju tai skaito,kad12-14d.iki mmm vyksta O.Man budavo14d.iki mmm.Ir tos14d.yra pastovios,nesvarbu ar ciklas30 ar40d.Praejus14d.po O prasideda mmm.

Progesterono tyr.Reikia daryt21c.d.
QUOTE(zose123 @ 2008 09 02, 11:59)

Ne visu tokie gyvybingi.Priklauso ir nuo moters maksties terpes,ir nuo vyro spermiuku gyvybingumo.Turiu drauge,kuri virs12m.nepastojo,gydytojai jai nieko nerado,paskui darre tyrimus(Svedijoj)-tai nustate(nezinau kokiais tyrimais),kad ji vaisinga tik keleta valandu per cikla.Zodziu turejo pataikyt ant tu valandu.Tai paskui ir pataike,ji darydavosi O testus,ir kai jau tikedavosi,kad bus O vyras turedavo stengtis kas kelios valandos smileysex.gif lotuliukas.gif .Bet tai rezultate-turi nuostabu berniuka thumbup.gif

Tai vat kokia istorija.Kaip kokiam filme.Na,bet ji man taip pasakojo.
Atsakyti
[quote=skarletukas,2008 09 02, 12:31]
ant vyro kaip ir tu sakai, visokio lipau. Bet jam tai sake patiko visai lotuliukas.gif

pabandytu pasakyti, kad nepatiko aggressive.gif smile.gif
Atsakyti