Labas rytas,
Mes po truputį augam, vis dar kankinamės su pilvuku, bet jau matosi pagerėjimas

Jau bandom šypsotis ir kilnoti galvytę
QUOTE(skarletukas @ 2008 09 02, 09:48)
Aspirina jau geriu nuo 11 men. Trombo ASS po 1 per diena, nenutraukiu nes bijau kad nepasikartotu vel nelaimes jei ka
BT niekad gyvenime nesu matavusi, ovuliacijos testuku taip pat niekad nepirkusi. Nezinau tiesiog gyvenu laukimu, bet kai tiek laiko nieko, tai pradeda bauginti, o beto ir amzius jau toks pakankamas. Man jau 30, tai nezinau ar cia gal ir tai itakoja

Na o ciklas mano normalus sakyciau, 24-26 dienos, trunka neilgai pirmas dvi dieneles tįaip normaliai o paskui tik teplioja, galeciau su iklotuku vaikscioti. Siaip ir tos pirmos dvi dienos negausios labai.
Sveika prisijungusi prie AFS draugijos. Aišku nelabai smagu, kad tenka tokiomis aplinkybėmis jungtis, bet geriau žinoti problemą ir ją spręsti.
QUOTE(skarletukas @ 2008 09 03, 09:04)
Lupus antikoaguliantas LA1 - rezultatas 40,8 (norma </= 45)
Antikunai pries beta 2 glikoproteina 1 - IgGAM neig. 0,641 (riba 0,644)
Antikunai pries kardiolipina - IgGAM teig. 0,872 (riba 0,638).
Lauksiu komentaru ir paaiskinimu kas suprantate daugiau
O dabar Kavute tu man pasakyk tai kada is karto po mmm galiu pradeti bandyti? Mano mmm tik pirmos dvi dienos buna tokios normalios, o paskui tik tepliojimas. Visada bandydavom tada kai baigdavosi tepliojimas, o dabar galvoju gal reiktu anksciau pradeti?

Kaip jus manot mergytes, gal kartais per tas tepliojimo dienas ir praleidziu savo laiminga tarpsni
[
Pažiūrėjau į tavo tyrimus, tai ne tik kardiolipino viršyja normą, bet ir tas antras visai netoli ribos. Mano nuomone tai ramiai gerk aspiriną, jo profilaktinės dozės tikrai nekenks jei gertum ir kelis metus.
Svarbiausia nenuleisk rankų. Aš taip pat turėjau 2 nesivystančius su abrazijom. Po jų nustatė AFS pas mane taip pat kardiolipino viršijo normą nemažai. Tai aspiriną gėriau apie 10 mėn. per kuriuos niekaip nepavyko pastoti. Jau man nervai buvo visai pašliję, o

nebeteikė jokio malonumo, buvo tik darbas, kurį reguliariai dirbom kas antrą dieną, o kai aš įsivaizdavau, kad turi būti O tai kasdien. Taip pusė metų nieko nesigavo. Paskui ėmiausi vitaminų, sau nusipirkau nakvišos aliejaus kapsulių ir dar žolių vaistinėj kažkokios veronikos žolės žirnelių (rekomendavo homeopatė, dėl gimdos veiklos), o vyrui nupirkau bičių pienelio kapsulių ir vitaminų su cinku, kad sperma taptų vaisingesnė. Prie viso šito dar prisijungiau prie SM temos, kur matuoja BT, sąžinigai matavau, braižiau grafikėlius ir darėm

. Nežinau ar padėjo vitaminai, ar BT matavimas, bet galų gale po kelių mėn.darbo pastojau. O kai pastojau, tai kaip tyčia

buvo ne konkrečiai per O, o dieną prieš ir dieną po. Taip, kad kasdien tikrai nereikia kankinti savęs ir vyro (aišku, nebent tikrai norisi).
Va tokia mano istorija. Aš irgi lankiausi pas A, iki 36 savaitės gėriau Trombo ASS po100 mg., o nuo to kai pamatė širdutę iki gimdymo ir ar 5 d. po jo, leidausi Clexane. Atrodo viskas baigėsi laimingai, tikiuosi, kad taip bus ir toliau, nei man, nei mano mažylei nebus jokių komplikacijų.
Sekmės ir kantrybės tau

Matuok BT, kai pagal BT matysi, kad tau O, nueik, kad pažiūrėtų echo. Darykis hormoninius tyrimus, kurie taip pat gali įtakoti pastojimą, svarbiausia nenuleisk rankų, žinok vis tiek pavyks
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 09 03, 10:44)
sveikos merginos, noreciau jusu paklausti apie lelius pilvelyje,ir ypac tu kurios jau turi pirmagimi? ar skiriasi leliuku judrumas nuo pirmo vaiko (turiu omeny pilvelyje). mano pirmas sunus pilvelyje stipriai davesi, o sis kazkoks per ramus, man jau nerimas ima, kazkaip bum bum bum pliukst ir viskas ir atrodo miega, po kokiu keliu valandu tas pats, daugiau duodasi vakarais ir stipriau, ir daugiau, bet kazkaip man atrodo per mazai
Na aš neturiu su kuo palyginti, bet manoji tai nebuvo labai aktyvi, ryte pasikuisdavo, o paskui stipriau tik vakare kelias valandas. Dieną tai nebūdavo labai aktyvi. O į nėštumo galą, tai iš vis naktim pradėjo duotis (kaip ir dabar

) Čia priklauso nuo vaikučio, juk vieni judresni, kiti ramesni. Ir iš tikrųjų, jie gi miega pilvelyje didžiają laiko dalį, tai gal per miegus mažai malasi. Nepergyvenk, viskas gerai