Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Na o gal kas turit info apie veronikos žolės kapsules ,o tai niekaip nerandu,tik apart,kad tokios yra,bet tiksliau,koks poveikis g.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Saudute man del veronikos zoles patare Mintute, jai sake kad tai hemeopatiniai ir padeda gimdos veiklai. Siaip juk hemeopatiniai vaistai tai abejoju ar turetu kazkoki jau labai stipru poveiki. Manau, kad mudviem tai tikrai reiktu jos rasti ir pagerti. Juk nepakenks irnesakyk.gif
Kelkites visos ploja.gif ploja.gif pusrytukus paruosiau
user posted image
Atsakyti
labas rytas, mmmm kaip skanu, aciu labai
as tai tikiu zolem ir tikiu labiau nei vaistais, nes dazniausiai zoles pacia liga ne tik jos simptomus, o del tos zoles, pabandyk paieskoti hemeopatinese vaistinese, pvz, rotuses aiksteje, gal ten rasi?

idomu kur dingo Aba??
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 04, 09:17)
labas rytas,  mmmm kaip skanu, aciu labai
as tai tikiu zolem ir tikiu labiau nei vaistais, nes dazniausiai zoles pacia liga ne tik jos simptomus, o del tos zoles, pabandyk paieskoti hemeopatinese vaistinese, pvz, rotuses aiksteje, gal ten rasi?

idomu kur dingo Aba??

Tai taip taip jos ir yra tik hemopatinese vaistinese 4u.gif
O Abos as nepazystu dar ax.gif ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

mes atostogaujam, tai retai užsukam wub.gif
Malonu susipažinti su Skarletuku hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 04 rugsėjo 2008 - 10:33
QUOTE(Rola @ 2008 09 04, 11:32)
Laba  4u.gif ,

mes atostogaujam, tai retai užsukam  wub.gif
Malonu susipažinti su Skarletuku  hi.gif

Labukas Rola 4u.gif
Tai mes gi jau pazystamos irnesakyk.gif pernai mane konsultavai 4u.gif Ir tikrai labai dziaugiuosi, kad cia patekau.
Bet vistiek ir man dar karta labai malonu susipazinti friends.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip gyvuojate?mes puikiai, jau valgome kosyte thumbup.gif
pasirodome 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasula: 04 rugsėjo 2008 - 12:27

Sveikute 4u.gif
Dievuliau kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 04, 09:17)

idomu kur dingo Aba??

Sveikutes sveikutes smile.gif
Aba tikrai niekur nedingo... Karts nuo karto apsilankau, paskaitineju, tik nelabai turiu ka parasyt, tai ir nerasau smile.gif Be to, i darbeli po 2 men pertraukos pradejau eit, tai laiko tiek daug nebegaliu skirt.. schmoll.gif O siaip, pilvelis auga, dideja, leliukas maskatuojasi, spardosi thumbup.gif Tik va siandien buvo mane isgasdine nerealiai - ryte atsikeliau, tai vos iki wc nuejau, nes pilva skaudejo vienam sone nerealiai... Bet po kiek laiko praejo.. Dar kelias dienas skauda nugara (irgi toj pacioj pusej, kaip ir pilva, mazdaug ten, kur inkstai buna), toks jausmas kaip kai perpucia vejas buna... Tai susiskambinau su savo gyd, ji bijo, kad nebutu koks slapimo taku ar inkstu uzdegimas... Liepe pasidaryt slapimo paseli ir paziuret ar jokios bakterijos ten neauga... Tai ryt is ryto vesiu smile.gif Tikiuosi, kad nieko neras smile.gif Bet ats reiks laukt 5 dienas, nes 5d augina tas bakterijas... Bet sake, kad jei ryt pasikartos panasus dalykai, tai pridavus tyrimus iskart pradet antibiotikus gert, nelaukiant ats, kad nebutu nelaimes sad.gif Bet as tikiu, kad nieko man neras... gal siaip suspaude pilvuka ir tiek... Nes lelia mano sian spardosi kaip padukus nestuke.gif Tik vat tas nugaros vienos puses skausmas neaiskus g.gif Gal kuriai nors taip buvo?
O siaip dziaugiuosi pilvuku ir neprarandu optimizmo 4u.gif

P.S. Skarletuk, bukim pazistamos smile.gif
Atsakyti
man buna uzeina nugaros skausmai, bet sako del didejancio pilvo, reikia gerti kalci ir magni, kai as pageriau, tai ma praejo visi skausmai, bet as negerciau antibiotiku negavus atsakymo, jei butu tikras inkstu uzdegimas tai manau kad ir temperatura pakiltu, va tada jau ir kita kalba butu, geriau tada pagerk spanguoliu tabletyciu jos ir pusle gydo ir inkstus pravalo ir hemeopatiniai yra ir leliukui nekenks
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 04, 14:10)
man buna uzeina nugaros skausmai, bet sako del didejancio pilvo, reikia gerti kalci ir magni, kai as pageriau, tai ma praejo visi skausmai, bet as negerciau antibiotiku negavus atsakymo, jei butu tikras inkstu uzdegimas tai manau kad ir temperatura pakiltu, va tada jau ir kita kalba butu, geriau tada pagerk spanguoliu tabletyciu jos ir pusle gydo ir inkstus pravalo ir hemeopatiniai yra ir leliukui nekenks

Na, as tikiuosi, kad nepasikartos skausmai ir nieko man gert nereikes ax.gif Siandien pradejau gerti magni... Bet man nugaros skausmai ne tokie, kurie buna nuo didejancio pilvo (jau patyriau ir tokius), o desinej pusej zemiau menties toki plota skauda... Tai arba perpute (bet sita galimybe nelabai tiketina), arba kokis inkstas streikuoja...
O del antibiotiku, kuriuos man sake, kad jeigu ka, reiks gert, tai klausiau, sake, kad jie vaikuciui tikrai nieko bloga nepadarytu..Bet bet kokiu atveju as esu pries bet kokia chemija... Ai, bet as tikiuosi, kad man praeis ir stengiuosi negalvoti kas bus jeigu bus...
Dabar gersiu mangi ir vakare nugara pasitepsiu fastum gel - gal praeis ir ta nugara... smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Raasula, jau koks grožis wub.gif
O aš ką tik iš daktariuko, Sprando raukštlytė nedidelė 1,1mm. thumbup.gif Dar lauksiu kraujo atsakymų trečiadienį g.gif
Merginos, man iškilo klausimas dėl kraujo spaudimo. Koks jūsų? man gydytojas sakė, kad mums labai svarbu apatinis, ir jis negali būt daugiau už 95. Pasak jo su 95 jau ligoninėj turim gulėt. vat pasimatavau šiandien ir pas mane 130/85. Kaip suprantu apatinis gan didokas. Mano šeimos gydytoja atostogauja iki mėnesio vidurio, tai net nežinau ką daryt? g.gif Ką jūs manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 04 rugsėjo 2008 - 14:06