Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Endra @ 2008 09 17, 08:56)
Labas rytas,

ar priimsite mane i savo buri ?

Noriu pasipasakoti savo istorija. Praeitais metais turejau nesivystanti nestuma, dare abrazija. Po to turejau dideliu problemu su sirdele. Apsigydziau, kraujas mano buvo visada kresus. Jau kai nutartiau pastoti nuejau pas ginekologe, ji is karto nusiunte issitirti ar neturiu sio sindromo. Is 3 fakturiu, 1 buvo teigiamas. Liepe gerti aspirina ir planuoti leliuka.
Pastojau is antro ciklo. Mano zirniukui dabar 5 sav. Liepe nutraukti gerti aspirina ir leistis vaistukus. Nelabai gerai perskaitau ant recepto, bet atrodo kad Fragmin 0.2, gydytoja sake, kad cia tokie patys vaistai kaip ir Fraxiparine tik jie pigesni. Bet niekur vaistinese tokiu vaistu nerandu, tai nusipirkau Fraxsiparine 0.3 Jau vakar pirma karta susileidau.
Man kilo klausimelis gal kas tokius vaistukus irgi leidosi? Truputi pergyvenu, kad ir aspirino vartojima liepe nutraukti. Bet gal gi gydytoja geriau zino  g.gif

Baisoka man labai leistis tuos vaistus ir laukti ar zirniukas vystosi, bet tikiuosi, kad sis kartas man bus sekmingas, nes labai laukiame savo leliuko  wub.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Nors turėdamos šį sindromą nesame sveikos, bet vis tiek džiaugiamės, kad žinodamos priežastį galime sekmingai susilaukti leliukų 4u.gif
Pirmiausia klausiu: Kokiam mieste esi? Pas kokią ginę lankaisi? Labai keistai, kad liepė nutraukti aspiriną, nes mes visos jį vartojome iki 36sav. g.gif
Ar jau matė tavo mažiuko širdies veiklą? Vaistukai leidžiami tada, kai įsitikianam kad jau plaka širdelė....
Beveik visos leidomės Fraxiparine arba Clexane... apie Fragminą neteko girdėti... g.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Noriu pasipasakoti savo istorija. Praeitais metais turejau nesivystanti nestuma, dare abrazija. Po to turejau dideliu problemu su sirdele. Apsigydziau, kraujas mano buvo visada kresus. Jau kai nutartiau pastoti nuejau pas ginekologe, ji is karto nusiunte issitirti ar neturiu sio sindromo. Is 3 fakturiu, 1 buvo teigiamas. Liepe gerti aspirina ir planuoti leliuka.
Pastojau is antro ciklo. Mano zirniukui dabar 5 sav. Liepe nutraukti gerti aspirina ir leistis vaistukus. Nelabai gerai perskaitau ant recepto, bet atrodo kad Fragmin 0.2, gydytoja sake, kad cia tokie patys vaistai kaip ir Fraxiparine tik jie pigesni. Bet niekur vaistinese tokiu vaistu nerandu, tai nusipirkau Fraxsiparine 0.3 Jau vakar pirma karta susileidau.
Man kilo klausimelis gal kas tokius vaistukus irgi leidosi? Truputi pergyvenu, kad ir aspirino vartojima liepe nutraukti. Bet gal gi gydytoja geriau zino  g.gif

Baisoka man labai leistis tuos vaistus ir laukti ar zirniukas vystosi, bet tikiuosi, kad sis kartas man bus sekmingas, nes labai laukiame savo leliuko  wub.gif

Sveika prisijungusi!Is kokio miesto tu,pas kokia gine lankaisi?
Siaip tai visoms liepe gert Tromboaspirina iki 36nestumo savaites.As leidziuosi Fraxiparine 0.3ml.Apie Fragmin negirdejau.Kitos-Clexane dar leidziasi.Seniau ir heparina skirdavo,bet kiek girdejau-jau neskiria,nes nestuke.gif jis nera gerai(nors pigus).
O siaip tai mazai ginekologu,ypac Vilniuje,kurie nusimano apie AFS.
O tau jau pamate ,kad sirdute plaka?

As ir manau,kad sisyk tau viskas bus gerai!Nors del aspirino vartojimo-tai nezinau kodel tau liepe nutraukt.Nereiktu nutraukt. g.gif O koks AFS faktorius teigiamas?Kur dareisi tyrimus?Ir kiek virsijo norma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 17 rugsėjo 2008 - 08:45
QUOTE(Diija @ 2008 09 17, 09:04)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif
Nors turėdamos šį sindromą nesame sveikos, bet vis tiek džiaugiamės, kad žinodamos priežastį galime sekmingai susilaukti leliukų  4u.gif
Pirmiausia klausiu: Kokiam mieste esi? Pas kokią ginę lankaisi? Labai keistai, kad liepė nutraukti aspiriną, nes mes visos jį vartojome iki 36sav.  g.gif
Ar jau matė tavo mažiuko širdies veiklą? Vaistukai leidžiami tada, kai įsitikianam kad jau plaka širdelė....
Beveik visos leidomės Fraxiparine arba Clexane... apie Fragminą neteko girdėti...  g.gif

Laba 4u.gif ,

Fragminą man atrodo leidosi Lauralin mirksiukas.gif
Surašykite ką norite matyti naujos temos pradžioj, patiklinkit kas pilvuke slepiasi, ir gimimo datas vaikų, jei norit, vardukus? Man į AŽ. tongue.gif [SIZE=7]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 17 rugsėjo 2008 - 09:22
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 16, 23:10)
Man pries gera savaite buvo vysniavais plemais ismete,bet labai dideliais,praktiskai visa pilva,ir nieztejo labai.Dabar toks pilkas pilvas liko.Man jau ne pirma syki taip.Bet giniai nekreipia demesio  g.gif

o tau nedare kraujo tyrimo del kepenu fermentu?
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 09 17, 10:16)
Laba  4u.gif ,

Surašykite ką norite matyti naujos temos pradžioj, patiklinkit kas pilvuke slepiasi, ir gimimo datas vaikų, jei norit, vardukus? Man į AŽ.  tongue.gif [SIZE=7]

pas mane gims berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 17, 09:38)
Sveika prisijungusi!Is kokio miesto tu,pas kokia gine lankaisi?
Siaip tai visoms liepe gert Tromboaspirina iki 36nestumo savaites.As leidziuosi Fraxiparine 0.3ml.Apie Fragmin negirdejau.Kitos-Clexane dar leidziasi.Seniau ir heparina skirdavo,bet kiek girdejau-jau neskiria,nes  nestuke.gif jis nera gerai(nors pigus).
O siaip tai mazai ginekologu,ypac Vilniuje,kurie nusimano apie AFS.
O tau jau pamate ,kad sirdute plaka?

As ir manau,kad sisyk tau viskas bus gerai!Nors del aspirino vartojimo-tai nezinau kodel tau liepe nutraukt.Nereiktu nutraukt. g.gif O koks AFS faktorius teigiamas?Kur dareisi tyrimus?Ir kiek virsijo norma?

Aciu uz greitus atsakymus. AS esu Vilniete. Tyrimus del AFS dariausi Santariskese, kuris teigiamas pasakysiu rytoj, nes dabar prie saves neturiu atsakymo.
As taip pat geriau Tromboaspirina, bet gydytoja liepe nutraukti, nes sako, kad jis nelabai gerai ir liepe is karto leistis vaistukus. VAistinej nusipirkau Fraxiparine, tai ji ir leidziuos.
Mano zirniukas tarp 4-5 sav. tai dar sirdeles plakancios nesimate.

Zodziu, tai dabar visai susiparinau. Gydytoja labai kompetetinga ir ja pasitikiu. Tai nezinau kaip dabar doh.gif
Atsakyti
radau cia toki straispniuka apie fragmina
http://www.medicine....e...&strid=2652

idomu kuo skiriasi clexanas nuo fragmino?

dar radau viena psl apie clexana, tik gal daugelis jau skaitete, nzn ar reiketi deti ta nuoroda, bet perskaicius ta straipsni, suprantu kodel kaikurioms daromi tyrimai kas 3 sav ir manau kad turetu darytu ivairesnius ir dazniau mums visoms reikiamus tyrimus, nes sie vaistai nera jau tokie nekalti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 17 rugsėjo 2008 - 10:13
Labas rytas,

Ačiū Dija, Liutuke, reiks pabandyti Duphalac 4u.gif
QUOTE(*fėja* @ 2008 09 16, 10:07)
Cia paskaiciau, kad jums daznai galvas skauda, man po abrazijos jos nebeskauda... nu, zodziu, sumaltai cia prirasiau, bet visgi ar buvo/yra kokie nors tie pozymiai AFS?

Džiugu, kad prisijungei 4u.gif Aš prie požymių galiu priskirti migreninį galvos skausmą, išryškėjusius kapiliarus ant kojų ir iš niekur atsirandančias mėlynes.

QUOTE(violita @ 2008 09 16, 10:42)
Merginos, norėjau jūsų paklausti ar ką nors darot kai kyla rūgštys? man vakar taip graužė ir skaudėjo skrandį, kad nebeiškentus sučiulpiau Renne. kažin ar nieko tokio g.gif

Renne kiek žinau galima nestuke.gif

QUOTE(mamituke @ 2008 09 16, 11:54)
Zinok Minte tas pats ir man buvo ko tik as buvau neprigalvojus, kankinau save su klizmutem, bet kai atsiguliau i ligonine, tai pasiskundziau gyd , kad turiu sia problema tai ji man pasiule ACTIVIA su slyvom, nu ir as pabandziau man reikalai iskart pasitaise, o beto ir mazylis darydavo kas 4 d. o kai pradejau valgyt activia ir jam reikalai pasitaise, ir issipukset jam palengvejo.

galėčiau bandyti, bet gi slyvos dar labiau pilvuką mažiukei pūs g.gif o gal surizikuoti ir pabandyti. Kokiais kiekiais valgei, iš ryto po vieną ar daugiau ?

QUOTE(Karvute @ 2008 09 16, 15:15)
1.ryte ant tuscios isgerk stikline vandens, kefiro,  jogurto,  ar sulciu, geriau darzoviu ar vaisiu, kas tinka, tik vesaus ir ryte.
2.vartok alieju; patariu alyvuogiu. po sauksta su maistu, su salotom ar pan.
valgyk daug darzoviu, jos sudaro balasta, atrink kas viduriu nepucia.
apskritai valgyk maista! mazu porciju vartojimas, takrim nespeji, tai ir uzsistovi mazom porcijom zarnyne.
3.valgyk musli!!! stebuklingas dalikas, po 50-100gr per pusrycius ar pietus su jogurtu (kad ir su ta activia) tik, nuo ju gali pusti vidurius - pasitikrink. padeda tikrai spebuklingai.
4. zvakutes superines yra Anuzol, rusiskos arba Baltarusiskos, reikia jieskoti g.gif dar pries pora metu vaistineje visa siunta ispirkau, jau dabaigineju. daugiau nebemaciau.
5.taip pat kremas, jeigu mazgai isejo laukan, yra kremukas Preparation H, keno gamyba nepasakysiu, turiu tik tutele. jo zvakutes irgi neblogos kainavo apie 20lt preis 4 metus. buvo vienintele priemone  nestuke.gif nuo hemorojaus. jis saldo ta vietyke ir nuima skausma. gal su meta ar mentoliu, aromatizuoja zodziu biggrin.gif
kitu priemoniu mepamenu g.gif
6.tiesa: apsinuodijau sekmadieni, nuo to laiko nebevartoju aspirino, dega skrandys, galvoju, gal su aspirinu prisidirbau ka? rau pakuote rennie eina prie pabaigos. iki vaistines nenueinu. man pries operacija liepe nuo 35 sav nebegerti aspirino, tai gal ir nepradesiu g.gif ka galvojat?

1. vandenį geriu ir Actimelį, sulčių negaliu dėl mažylės, jogurtą turiu riboti, dėl alergijos, nes dar nežinom ar paveldėjo iš manęs ar ne.
2. aliejų valgau, o vaisių daržovių negaliu dėl pilvuko pūtimo ir dėl alergijos, nes jai baisiai skauda ir espumizanas nepadeda jei ko suvalgau. Valgau tik agurką luptą.
3. jei pučia tai ne kas, bet gal pabandysiu, jei rasiu be jokių priedų.
4,5 būtinai pabandysiu jei rasiu pirkti.
6. manau jau nebegerk 4u.gif
Ačiū už patarimus, gal kaip nors išsikrapštysiu ax.gif

Sveikutė 4u.gif
Fragminas kaip ir fraksiparinas ir Clexane, mažos molekulinė masės heparinas, viskas gerai 4u.gif tik aspiriną tai gal reiktų toliau gerti
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 09 17, 10:49)
As taip pat geriau Tromboaspirina, bet gydytoja liepe nutraukti, nes sako, kad jis nelabai gerai ir liepe is karto leistis vaistukus. nesimate.

Zodziu, tai dabar visai susiparinau. Gydytoja labai kompetetinga ir ja pasitikiu. Tai nezinau kaip dabar  doh.gif

man ir daug gydytoju del aspirino sake ta pati, sake kad uztektu tik leidziamu, bet kazkodel pasitikiu A ir laikausi jo nurodymu, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 17, 10:16)
Laba  4u.gif ,

Fragminą man atrodo leidosi Lauralin  mirksiukas.gif
Surašykite ką norite matyti naujos temos pradžioj, patiklinkit kas pilvuke slepiasi, ir gimimo datas vaikų, jei norit, vardukus? Man į AŽ.  tongue.gif [SIZE=7]

mes laukiam mergytes smile.gif
Atsakyti
Gal dar parasykit kada laukiat gimstant?
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 09 17, 10:49)
Aciu uz greitus atsakymus. AS esu Vilniete. Tyrimus del AFS dariausi Santariskese, kuris teigiamas pasakysiu rytoj, nes dabar prie saves neturiu atsakymo.
As taip pat geriau Tromboaspirina, bet gydytoja liepe nutraukti, nes sako, kad jis nelabai gerai ir liepe is karto leistis vaistukus. VAistinej nusipirkau Fraxiparine, tai ji ir leidziuos.
Mano zirniukas tarp 4-5 sav. tai dar sirdeles plakancios nesimate.

Zodziu, tai dabar visai susiparinau. Gydytoja labai kompetetinga ir ja pasitikiu. Tai nezinau kaip dabar  doh.gif

O pas kokia gyd lankaisi? Siaip as tyrimus dariausi kaune pas A, tai jo nuo mone, Vilniuje yra tik du gydytojai (vyras R ir moteriske Z), kurie, kaip jis sake, nusimano apie AFS. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 09 17, 11:24)
Gal dar parasykit kada laukiat gimstant?

sausio 23 smile.gif
Atsakyti
sveika ABA , tau kazkas su oda buvo, primink jei gali, ar tau buvo paraudusi pilvo oda?

maniskis gims gruodzio 27 d
Atsakyti