Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Endra @ 2008 09 17, 09:56)
Labas rytas,

ar priimsite mane i savo buri ?

Noriu pasipasakoti savo istorija. Praeitais metais turejau nesivystanti nestuma, dare abrazija. Po to turejau dideliu problemu su sirdele. Apsigydziau, kraujas mano buvo visada kresus. Jau kai nutartiau pastoti nuejau pas ginekologe, ji is karto nusiunte issitirti ar neturiu sio sindromo. Is 3 fakturiu, 1 buvo teigiamas. Liepe gerti aspirina ir planuoti leliuka.
Pastojau is antro ciklo. Mano zirniukui dabar 5 sav. Liepe nutraukti gerti aspirina ir leistis vaistukus. Nelabai gerai perskaitau ant recepto, bet atrodo kad Fragmin 0.2, gydytoja sake, kad cia tokie patys vaistai kaip ir Fraxiparine tik jie pigesni. Bet niekur vaistinese tokiu vaistu nerandu, tai nusipirkau Fraxsiparine 0.3 Jau vakar pirma karta susileidau.
Man kilo klausimelis gal kas tokius vaistukus irgi leidosi? Truputi pergyvenu, kad ir aspirino vartojima liepe nutraukti. Bet gal gi gydytoja geriau zino  g.gif

Baisoka man labai leistis tuos vaistus ir laukti ar zirniukas vystosi, bet tikiuosi, kad sis kartas man bus sekmingas, nes labai laukiame savo leliuko  wub.gif

Sveikute 4u.gif
priemam i savo buri mirksiukas.gif
Kiek zinau cia is musu visu pagimdziusiu ir laukenciu leliuku su siuo sindromu aspirina nutraukem tik 36sav.nestumo. o i pilva pradeda leistis mazdaug apie 6sav ; atsiradus leliuko sirdies veiklai ir leidziames iki pat nestumo galo.
O Fragmin nera tas rusiskas vaistas kur jo jau prekyboj nera? nu gal as klystu nezinau bet is musu cia esanciu tai leidziasi Cleaxane arba fraxiparina.
Ir daugama lankesi pas gyd .A kauno klinikuose, kuris butent r paskiria si gydima.
Bet tau gine man kazko atrodao nelabai apsisvietus siuo klausimu juk asperinas yra butinas.
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 09 17, 08:56)
Labas rytas,

ar priimsite mane i savo buri ?

Nelabai gerai perskaitau ant recepto, bet atrodo kad Fragmin 0.2, gydytoja sake, kad cia tokie patys vaistai kaip ir Fraxiparine tik jie pigesni. Bet niekur vaistinese tokiu vaistu nerandu, tai nusipirkau Fraxsiparine 0.3 Jau vakar pirma karta susileidau.

clexanas buna po 0.2 leistis ir jis pigesnis nei fraxsiparinas, bet jo irgi nebuna vaistinese, tenka uzsisakyti, kad atveztu

sveika prisijungus prie musu 4u.gif , nes kazkaip apmazeje jau musu buvo, kuo daugiau tuo linksmiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
radau fragmino anotaciją
čia clexane anotacja
čia fraksiparino anotacija

kiek suprantu analogiški vaistai visi trys tik fragmino rašo, kad per placentą praeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 17, 10:41)
o tau nedare kraujo tyrimo del kepenu fermentu?

Ne,nedare.Visiems giniams kazkodel juokinga jei pasiskundziu,kad pilva niezti ir pan. doh.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 09 17, 10:54)
radau cia toki straispniuka  apie fragmina
http://www.medicine....e...&strid=2652
idomu kuo skiriasi clexanas nuo fragmino?
dar radau viena psl apie clexana, tik gal daugelis jau skaitete, nzn ar reiketi deti ta nuoroda, bet perskaicius ta straipsni, suprantu kodel kaikurioms daromi tyrimai kas 3 sav ir manau kad turetu darytu ivairesnius ir dazniau mums  visoms reikiamus tyrimus, nes sie vaistai nera jau tokie nekalti

Koks ten straipsniukas,imesk man i a.z.Aciu! 4u.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 09 17, 12:14)

kiek suprantu analogiški vaistai visi trys tik fragmino rašo, kad per placentą praeina  g.gif

Jo,alkoholio jame yra,ir kaina nieko nesiskiria nuo Clexane.
Tik uz fraksiprina truputi pigiau,bet gi nezymiai.
Atsakyti
Nesiparinkit ir nesigasdinkit dėl tų vaistų.... Vistiek nieko negalime pakeisti.... cool.gif Tiesiog vienoj anotacijoje parašo smulkiau, kitoj mažiau, arba nelabai aiškiai, arba tiesiai šviesiai, kaip ir visur konkurencija, apsidraudimas arba nutylėjimas blush2.gif
Papildyta:
Kai ka parasysiu apie vaistus jau sukurtame el. paste.
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 17, 12:56)
Ne,nedare.Visiems giniams kazkodel juokinga jei pasiskundziu,kad pilva niezti ir pan. doh.gif
Koks ten straipsniukas,imesk man i a.z.Aciu! 4u.gif
Jo,alkoholio jame yra,ir kaina nieko nesiskiria nuo Clexane.
Tik uz fraksiprina truputi pigiau,bet gi nezymiai.

Imeskit visas nuorodas viesai, idesiu i pirma puslapi. mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.vvkt.lt/i....php?1704729404

ten aprasymas beveik paciam gale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 17 rugsėjo 2008 - 12:31
QUOTE(zose123 @ 2008 09 17, 11:28)
sveika ABA , tau kazkas su oda buvo, primink jei gali, ar tau buvo paraudusi pilvo oda?

maniskis gims gruodzio 27 d

Laba smile.gif
Man odos isvaizda buvo kaip dilgeline ir rausva... O po to, kai nusikasiau, tai visas pilvas buvo raudonas kaip pas vezi blink.gif Tai jau padejo tik vaistukai... bet tik namie galeciau paziuret ju pavadinima, nes neatsimenu... Dabad irgi niezti, bet tas berimas praejo ir be to, stengiuos nekasyt - kai tik niezti, einu ir suslapinu pilva vesiu vandeniu, po to svelniai servetelemis nusluostau ir atsigauna.... Siaip man pvz labiau niezti nuo aliejuko, kuri naudoju nuo striju... Bet kadangi mano oda labai sausa, tai vis tiek naudoju ir kovoju taip su niezuliu. Taigi, man pats geriausias vaistas - nesikasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 09 17, 13:42)
Laba smile.gif
Man odos isvaizda buvo kaip dilgeline ir rausva... O po to, kai nusikasiau, tai visas pilvas buvo raudonas kaip pas vezi blink.gif  Tai jau padejo tik vaistukai... bet tik namie galeciau paziuret ju pavadinima, nes neatsimenu... Dabad irgi niezti, bet tas berimas praejo ir be to, stengiuos nekasyt - kai tik niezti, einu ir suslapinu pilva vesiu vandeniu, po to svelniai servetelemis nusluostau ir atsigauna.... Siaip man pvz labiau niezti nuo aliejuko, kuri naudoju nuo striju... Bet kadangi mano oda labai sausa, tai vis tiek naudoju ir kovoju taip su niezuliu. Taigi, man pats geriausias vaistas - nesikasyti smile.gif

o ka tau gyd, rado? dare kepenu fermentu tyrimus? ir kokius vaistus leidiesi?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 17, 11:51)
clexanas buna po 0.2 leistis ir jis pigesnis nei fraxsiparinas, bet jo irgi nebuna vaistinese, tenka uzsisakyti, kad atveztu
sveika prisijungus prie musu  4u.gif , nes kazkaip apmazeje jau musu buvo, kuo daugiau tuo linksmiau  drinks_cheers.gif

Puiku, kad priemet mane i savo bureli. Bus smagu su jumis paplepeti, pasidalinti naujienomis ir rupesteliu.

Dziaugiuosi uz paneles, kurios sekmingai isnesiojo ir pagimde lelius ir kurios jau siuo metu nestukes. Stiprybes ir sveikateles visoms 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2008 09 17, 12:14)
radau fragmino anotaciją
čia clexane anotacja
čia fraksiparino anotacija

kiek suprantu analogiški vaistai visi trys tik fragmino rašo, kad per placentą praeina  g.gif

Minte,

aciu uz info.

Taigi nesiparinsiu daugiau. Leisiuos Fraxiparina ir toliau+ dar gersiu aspirina. Manau, tikrai blogiau nebus. Tuo labiau, kad pas mane dar ir venos smarkiai issipletusios, tai nepakens.

Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 09 17, 13:42)
Laba smile.gif
Man odos isvaizda buvo kaip dilgeline ir rausva... O po to, kai nusikasiau, tai visas pilvas buvo raudonas kaip pas vezi blink.gif  Tai jau padejo tik vaistukai... bet tik namie galeciau paziuret ju pavadinima, nes neatsimenu... Dabad irgi niezti, bet tas berimas praejo ir be to, stengiuos nekasyt - kai tik niezti, einu ir suslapinu pilva vesiu vandeniu, po to svelniai servetelemis nusluostau ir atsigauna.... Siaip man pvz labiau niezti nuo aliejuko, kuri naudoju nuo striju... Bet kadangi mano oda labai sausa, tai vis tiek naudoju ir kovoju taip su niezuliu. Taigi, man pats geriausias vaistas - nesikasyti smile.gif

As ir nekasau,nes kitaip-tai doh.gif

QUOTE(Endra @ 2008 09 17, 14:13)

Taigi nesiparinsiu daugiau. Leisiuos Fraxiparina ir toliau+ dar gersiu aspirina. Manau, tikrai blogiau nebus. Tuo labiau, kad pas mane dar ir venos smarkiai issipletusios, tai nepakens.

Aha,geriausia taip ir daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 17, 13:56)
o ka tau gyd, rado? dare kepenu fermentu tyrimus? ir kokius vaistus leidiesi?

Kepenu fermentus dare - viskas gerai. Dermatologas sake, kad cia umus alerginis dermatitas - neaisku nuo ko... Galvojo, kad gal nuo fraksiparino, bet tesiu toliau fraksiparina ir bent jau kolkas nezadu keisti vaistuku... As asmeniskai manau, kad cia nuo paciu duriu dirginasi oda + nuolatinis spirito naudojimas pries ir po durio - sausina oda, tai ir dirginasi. Bent jau man tai taip. O tu jei nesidarei kepenu fermentu tyrimo, tai patarciau del sventos ramybes bent pasidaryt smile.gif Pasidarysi ir bus ramiau...
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 09 18, 08:39)
O tu jei nesidarei kepenu fermentu tyrimo, tai patarciau del sventos ramybes bent pasidaryt smile.gif Pasidarysi ir bus ramiau...

O kaip ta tyrima atlieka? g.gif
Atsakyti