Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sveikos. Aš jau grįžau. ryte gauta informacija pasitvirtino biggrin.gif . laborantė neužrašė kiek man savaičių ir tyrimą darė iš neskiesto kraujo. todėl ir atsakymas daugiau nei 5000 ir viskas. Žodžiu atsirado viltis smile.gif Kita laborantė siūlė kartot tyrimą, bet aš atsisakiau, dabar truputį gailiuos.Bet ryt man echo, tikiuos įvyks stebuklas ir pamatys mano mažiuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 24, 14:47)
Sveikos. Aš jau grįžau. ryte gauta informacija pasitvirtino biggrin.gif . laborantė neužrašė kiek man savaičių ir tyrimą darė iš neskiesto kraujo. todėl ir atsakymas daugiau nei 5000 ir viskas. Žodžiu atsirado viltis smile.gif Kita laborantė siūlė kartot tyrimą, bet aš atsisakiau, dabar truputį gailiuos.Bet ryt man echo, tikiuos įvyks stebuklas ir pamatys mano mažiuką  wub.gif

Sveikinam! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aksi @ 2008 07 24, 08:54)
Atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų pokalbį. ... Dabar mums jau 18 savaičių. aišku baimės akys dar didelės, neapleidžia mintis, o jeigu kas vėl nutiks, bet raminu save, kad viskas bus gerai. Kolkas taip ir yra. Todėl neprarask violita vilties, stebuklų būna, ir patikėk jie vieną dieną tave aplankys, kaip aplankė mus. Sėkmės.

sveikute, aciu kad parasei!!! 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 07 24, 10:29)
Laba  4u.gif ,

klausykit o vaisiaus tonai 160 ne per dideli?

o kas tas yra? g.gif kur cia tau matavo? nuo kada reikia matuoti? as ehco eisiu dabar po menesiuko 32 sav.

QUOTE(violita @ 2008 07 24, 10:45)
Sveikos. Žėkit kokią informaciją šiandien gavau "
Esme tame, kad iki 5 sav. kraujo darant tyrima neskiedzia, tam, kad nustatyti tiksliai ar yra nestumas, bet sitas tyrimas rodo tik iki 5000 vienetu to hcg, kai yra daugiau nei 5 sav., tam tikru procentu kraujas parskiedziamas tyrimas daromas jau biski kitokiu aparatu (ten jo jautrumas kazkoks kitoks).

Šiandien parsivešiu lapą antro tyrimo g.gif

bigsmile.gif obana, tokiu subtilybiu niekas ir nezino...

Sveikos. Aš jau grįžau. ryte gauta informacija pasitvirtino biggrin.gif . laborantė neužrašė kiek man savaičių ir tyrimą darė iš neskiesto kraujo. todėl ir atsakymas daugiau nei 5000 ir viskas. Žodžiu atsirado viltis smile.gif Kita laborantė siūlė kartot tyrimą, bet aš atsisakiau, dabar truputį gailiuos.Bet ryt man echo, tikiuos įvyks stebuklas ir pamatys mano mažiuką  wub.gif

wub.gif laukiame rytojaus, as tikiu kad viskas gerai. sioje temeleje visoms pasiseka 4u.gif
Atsakyti
reikejo kartoti tyrima ir nemoketi pinigu, reikejo sakyti , kad tu zinai kad padare klaida ir prasom mano kartoti tyrima nemokamai, kad cia yra labaratorijos klaida ir t.t. as buciau kanors pasakius vistiek i ju darza, tu sitiek prisinervinai, o leliui tikrai ne i sveikata
Atsakyti

thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
Aš vis dar nestuke.gif laukiu ir labai tingiu ax.gif

Akis, šaunu, kad šį kartą jums viskas gerai wub.gif

laikau už jus kumščius suspaudus, kad viskas būt gerai wub.gif Laukiam nekantriai rytojau 4u.gif

Rola klausei apie svorį, tai pas mane dabar +11 kg.
Atsakyti
Aš susirgau, skauda gerklę ir galvą.... Labai....
Ir bambą skauda doh.gif
Atsakyti

Gera pradžia - valio valio valio. Ryt lauksim dar geresnių naujienų biggrin.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 07 24, 18:27)
Rola klausei apie svorį, tai pas mane dabar +11 kg.

bigsmile.gif blink.gif nu geras. pavydžiu tau baltai kad tik tiek priaugai smile.gif

O aš pasigirsiu kad mes šiandien su mamituke fainai pasimytinom ax.gif parke su savo zuikiais pasivaikščiojom thumbup.gif
Tikiuosi kad jau neužilgo mūsų skaičius padidės ir jau meete bus mūsų ir mūsų zuikių daugiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
man kaip visada iš ryto nesimiega. Prabudus toks rimtesnis sąrėmiukas kai suėmė, bet tik vienas ir vėl nieko. Gal jau rimčiau pradės ruoštis gimdymui smile.gif

QUOTE(Rola @ 2008 07 24, 19:35)
Ir bambą skauda  doh.gif

Na va, karščiai savo daro, užjaučiu 4u.gif Gerk arbatėles ir gydykis 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2008 07 24, 19:41)
bigsmile.gif  blink.gif nu geras. pavydžiu tau baltai kad tik tiek priaugai  smile.gif
O aš pasigirsiu kad mes šiandien su mamituke fainai pasimytinom  ax.gif  parke su savo zuikiais pasivaikščiojom  thumbup.gif
Tikiuosi kad jau neužilgo mūsų skaičius padidės ir jau meete bus mūsų ir mūsų zuikių daugiau  smile.gif

tai, kad tiek gavosi ax.gif
kaip jum fainai drinks_cheers.gif
laukiu ir aš labai jau savo mažiaus, kaip bebūtų kitą savaitę jau turėsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 24, 19:35)
Ir bambą skauda  doh.gif

blink.gif gerk visokiu chiulpiamus nuo gerklytes, o bamba kodel? gal gimd pleciasi ir tiesiog sutapimas?

QUOTE(Diija @ 2008 07 24, 19:41)
Gera pradžia - valio valio valio. Ryt lauksim dar geresnių naujienų  biggrin.gif
bigsmile.gif  blink.gif nu geras. pavydžiu tau baltai kad tik tiek priaugai  smile.gif
O aš pasigirsiu kad mes šiandien su mamituke fainai pasimytinom  ax.gif  parke su savo zuikiais pasivaikščiojom  thumbup.gif
Tikiuosi kad jau neužilgo mūsų skaičius padidės ir jau meete bus mūsų ir mūsų zuikių daugiau  smile.gif

wub.gif

pas mane +8kg 27 sav unsure.gif
Atsakyti
Violita, kaip gi tau sekesi? g.gif
Papildyta:
Rola, dar tau turiu klausima. Tu sakei, kad ivairiom kalbom skaitei apie AFS, tai gal zinai: turint AFS rizika didesne yra nestumo pradzioje, kol pradeda sirdute plakt, ar islieka visa nestuma (pvz ar buna jei vartoji vaistus, persileidimas velyvas)? *****, man karts nuo karto vis paranoja prasideda - o jei nebus viskas gerai.... tai nuverkiu posma, ir vel kabinuosi i gyvenima... kosmaras kazkoks.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 07 25, 14:32)
Violita, kaip gi tau sekesi?  g.gif
Papildyta:
Rola, dar tau turiu klausima. Tu sakei, kad ivairiom kalbom skaitei apie AFS, tai gal zinai: turint AFS rizika didesne yra nestumo pradzioje, kol pradeda sirdute plakt, ar islieka visa nestuma (pvz ar buna jei vartoji vaistus, persileidimas velyvas)? *****, man karts nuo karto vis paranoja prasideda - o jei nebus viskas gerai.... tai nuverkiu posma, ir vel kabinuosi i gyvenima... kosmaras kazkoks..  verysad.gif

Aš jau iš gydytojos. pamatė mano mažiuką yahoo.gif ir širdelę šiaip ne taip įžiūrėjo. wub.gif Tik sakė, kad mes maždaug savaitę mažesni. Kažin nieko tokio unsure.gif
Atsakyti