QUOTE(Aba @ 2008 07 23, 19:17)
Del aspirino, tai zinau, kad jo veikimas pasireiskia tik po kurio laiko, o ne nuo pirmos vartojimo dienos, todel ji reikia pradeti naudoti pries planuojama nestuma. O del leidziamu, tai nzn tiksliai, nes nesu gydytoja

Siaip sitoj situacijoj man atrodo kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu. Tik apie UK gydytojus as esu tragiskos nuomones, nes mano drauge medike isvaziavo ten dirbt ir dirba jau trecioje darbovieteje (ale vienoje geriausiu kliniku), bet vis baisisi ju metodais, jos zodziais - ten prikemsa vaistu, kad tik reciau pacientas vaiksciotu... Bet dar karta pasikartoju, kad cia tik mano nuomone

Ir jei Rola, tau tik aspirino neuzteko, tai gal ir gerai, kad leidies nuo pat pradziu - gal tau butent to ir reikejo

Nieks cia nezino

Svarbiausia, kad leliukai sveiki uzaugtu pilvely
Na Lauralin abu leliukai išnešioti iš karto leidžiantis vaistus. po trečio nesivystančio skaičiau ta tema įvairiom kalbom. Ir rusiškuose, ir angliškose tinklapiuose niekur neakcentuojama 6 sav., o tiesiog rašoma, kad sužinojus apie nėštumą tęsti aspiriną ir leistis MMMH grupės vaistus. Gal ir yra tiesos, kad naudos mažiau, bet man tai nelabai logiška, tai jeigu kitaip net gemaliukas nesiformuoja, kaip man, ar Violitai
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 19:55)
Rola, o kokie tavo tyrimai buvo blogi? Ar didelis nukrypimas nuo normos? Man labai keista, kad A man sakė, kad su mano nukrypimu užteks pusę mėnesio vaistukus gert, aš gėriau 3mėn ir vis tiek nieko gero. Manau, kad jei rasiu jėgų pasiryžt dar vienam bandymui, tada tikrai pradėsiu vaistukus leistis tik pamačius II
Mano Lupus teigiams, o ar nuokrypis didelis, ar mažas nežinau. Manau, kad ir gydytojams sunku, nustatyti ar užteks ar ne gydymo, kiekvienas organizmas individualus, o gydymas toks pats, vienoms užtenka, kitoms ne. Rask jėgų, privalai, ir nelauk, iš karto bandyk, kol organizmas apsilpęs, nepasiduok, pamatysi pasiseks

A. geras gydytojas, bet ne burtininkas. Ir man jis yra sakęs, vieną kartą nepavyko, bandyti dar, kol pavyks, tiesiog tuo patikėk, nes ir nelabai yra iš ko rinktis. Aš bandžiau galvoti taip, nebuvo gemaliuko, nebuvo vaikučio, taip man buvo lengviau...

Na žiauru, bet jau tokia realybė.