Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

na megaitės, man vis dar teplioja doh.gif
Bet ir savijauta kažkokia "netokia:, nu nieko šiandien sudėsiu taškus ant i. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kumštukai stipriai suspausti už tave 4u.gif
Atsakyti
Ups, agnesse jau atidarė naują temą, tai gal tada ir rašome į jos atidarytą temelę blush2.gif rolleyes.gif

P.S. kas čia man dabar darosi hcg į galvą davė ar kas g.gif lotuliukas.gif Norėjau parašyti Svetulia, o išėjo agnesse blush2.gif Atsiprašau Svetulia, man gėda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana K.L.: 23 liepos 2008 - 08:48
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 23, 09:44)
Ups, agnesse jau atidarė naują temą, tai gal tada ir rašome į jos atidarytą temelę blush2.gif  rolleyes.gif

Cia as atydariau nauja temele. bet tiek to. tik nezinau kaip ja dabar istrinti g.gif
Papildyta:
labai jau norejosi temele atidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 07 23, 10:48)
Cia as atydariau nauja temele. bet tiek to. tik nezinau kaip ja dabar istrinti g.gif
Papildyta:
labai jau norejosi temele atidaryti  lotuliukas.gif

Ir aš bandžiau trinti, nieko neišėjo schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 23, 09:51)
Ir aš bandžiau trinti, nieko neišėjo schmoll.gif  biggrin.gif

Nu nieko mirksiukas.gif Rasysim i tavo temele
Atsakyti
Faina, merginos, kad taip greitai reaguojate thumbup.gif . Siūlau tęsti Dianos temą, nes ji mūsų vyriausiasis statistas smile.gif A?
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 23, 09:56)
Faina, merginos, kad taip greitai reaguojate thumbup.gif . Siūlau tęsti Dianos temą, nes ji mūsų vyriausiasis statistas smile.gif A?

Niu teisingai smile.gif
Atsakyti
Diana, kelintą Tau šian teiksis pateikti atsakymą?
Atsakyti
Diana, linkiu, kad kraujo tyrimo rezultatai atnestu dziugias naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 23, 11:14)
Diana, kelintą Tau šian teiksis pateikti atsakymą?

Nu žadėjo 15.30 val. jau pasakyti... Bet man vis galvoje tas eilėraštis skamba: "Pažadukas prie upelio ėmė ir prarijo pelę..." lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakei, lyg į Grybo g. Vilniuje siuntė. Tuoj supyksiu ir pati nuvažiuosiu ten aiškintis lotuliukas.gif . Aš tai moku kelti skandalus, vyras išmokė kovoti už save.
Atsakyti