Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(xtina @ 2008 07 23, 16:38)
Nepergyvenk, viskas bus gerai, rugsejis derliaus metas ir susilauksime mes pagaliau tu leliuku  mirksiukas.gif

Tai aš ir nepergyvenu lotuliukas.gif
Gal ir negerai taip sakyti, bet ramiau pasidarė - geriau žiauri tiesa, nei saldi svajonė. Dabar bent žinau kaip yra, o tai dvi dienas tarp žemės ir dangaus buvau...
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 23, 16:41)
Tai aš ir nepergyvenu lotuliukas.gif
Gal ir negerai taip sakyti, bet ramiau pasidarė - geriau žiauri tiesa, nei saldi svajonė. Dabar bent žinau kaip yra, o tai dvi dienas tarp žemės ir dangaus buvau...

Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 23, 14:42)
Cin mudra, o kada tu darysies testą??? Jau kaip ir laikas smile.gif

niu dar kaip ir ankstoka...penktad. zadu nest kraujuka priduot , aisku jei tik nesusirgsiu iki to...10 d po IUI neiskenciau ir pasidariau ankstyvojo nestumo testa - deja deja rode tik 1 I. na bet as save guodziu, kad gal dar per anksti buvo...ir dabar bandau sulaukt penktadienio:)
Atsakyti
As irgi atostogausiu rugpjucio menesi, nes mano gydytojas atostogaus, tai nebesiblaskysiu, jei nesigaus vdrug si menesi smile.gif Bet, aisku, labiau noretusi, kad galeciau pailseti visus 9 menesius kartu su nestuke.gif
Tai po nepilnai 2sav-pasakysiu-ar kabinuosi tau i paranke biggrin.gif
Papildyta:
Vasarrele, kaip tau snd sekesi IUI??? Gal dar koki folikuliuka uzsislepusi rado? smile.gif
Papildyta:
Si menesiuka gretos vis mazeja ir mazeja, o laiminguju kol kas 0 verysad.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, ar po stimuliuojanciu vaistu jums mmm buna visai negausios? nu man antra diena tik teplioja, tai ir nesuprantu, ar cia nuo stimuliaciju, ovitreliu ar dar bala zino ko g.gif

QUOTE(avilte @ 2008 07 23, 12:51)
Ir dar-ar susilaikote Jus po IUI, ar kaip tik padazninate santykius? Nes visur skirtingai raso...  g.gif  As galvoju-kazin nesusigadintu procedura, jei suleisti "sutvarkyti" spermiukai susi maisytu su "nesutvarkytais" ?

mums irgi gydytoja patare po IUI ir patiems pasidarbuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 23, 15:30)
Beje, jau turiu atsakymus, hcg - mažiau 1. Taigi apturėsiu dabar atostogas, nes MB komandiruotėje tai jaučiu, kad 5IUI bus rugsėjį. smile.gif

Imk balioną 4u.gif Buvai po manęs sąrašiuke, vat kad nepasisekė mums verysad.gif Pailsėsim ir su naujom jėgom rudenį
Papildyta:
Blanka1, į kokią kliniką nusprendei "traukti"? aš dar nesugalvojau, ką pasirinkt (vilniuj), kad vėl neapsigaut. o iš ten bandysiu paimti kortelės išrašų kopijas. kaip manai, duos?
Atsakyti
Pailsėsim ir su naujom jėgom rudenį
Papildyta:
Blanka1, į kokią kliniką nusprendei "traukti"? aš dar nesugalvojau, ką pasirinkt (vilniuj), kad vėl neapsigaut. o iš ten bandysiu paimti kortelės išrašų kopijas. kaip manai, duos?
[/quote]

Labas rytas, su naujom jėgom. Aš užsirašysiu į Vaisingumo kliniką pas Meškauskienę. Aš irgi paskambinsiu į BK ir paprašysiu, kad paruoštų kopijas. Jie privalo duoti. Taigi dėl to mažiausiai pergyvenk. Kiek tu už pačią IUI mokėjai?
Atsakyti
Diana unsure.gif Linkiu dabar gerai pailseti ir rudeni butinai visos skaiciuosime savo visciukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitukes, na nelabai linksma ir pas jus schmoll.gif
Sveikinu labai, kurioms pavyko ir neliudekit labai, jei nepavyks, juk ruduo derlias metas, o vasara atostogu biggrin.gif
Labai noreciau prisijungti prie jusu rudeni. Jauciu vel saraselis bus beprotiskai ilgas tongue.gif ir rezultatai rekordiniai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 23, 13:51)
Mergaites, vel as turiu klausimeli  blush2.gif - kiek val po IUI islieka spermatozoidai gyvybingi? Nes man atrodo man ovuliacija ivyko praejus apie 48val  verysad.gif , kazin islauke jie tiek ?  smile.gif 
Ir dar-ar susilaikote Jus po IUI, ar kaip tik padazninate santykius? Nes visur skirtingai raso...  g.gif  As galvoju-kazin nesusigadintu procedura, jei suleisti "sutvarkyti" spermiukai susi maisytu su "nesutvarkytais" ?

Man gydytoja aiskino, kad paruosta sperma gyvena 6-8 val. Ir butinai sake po IUI dvi dienas smileysex.gif
Diana K.L., uzjauciu. Tikrai buvau tikra del taves verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 07 24, 10:19)
Man gydytoja aiskino, kad paruosta sperma gyvena 6-8 val. Ir butinai sake po IUI dvi dienas  smileysex.gif
Diana K.L., uzjauciu. Tikrai buvau tikra del taves  verysad.gif .

doh.gif doh.gif doh.gif Negerai tada, kad tiek trumpai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 24, 10:19)
Sveikos mergaitukes, na nelabai linksma ir pas jus schmoll.gif
Sveikinu labai, kurioms pavyko ir neliudekit labai, jei nepavyks, juk ruduo derlias metas, o vasara atostogu biggrin.gif
Labai noreciau prisijungti prie jusu rudeni. Jauciu vel saraselis bus beprotiskai ilgas tongue.gif ir rezultatai rekordiniai lotuliukas.gif

Sveika, drauge mirksiukas.gif Kaip sekasi tau?
Atsakyti
O man po proceduros Bogdanskiene sake, kad spermiukai buna "darbingi" 2-3 paras g.gif
Atsakyti