Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(avilte @ 2008 08 27, 11:27)
Sveikos mergaites. Kur gi musu sio menesio nestukes?  mirksiukas.gif Gal nors kiek nuotaikele pakeltu...
Nes man snd baisi depresija-susirgau mmm visa savaite anksciau-24c.d., o mano gydytojas atostogauja iki rugsejo 1d , tai jauciu jau per velai pradeti stimuliacija nuo 6c.d.? Nes kitu atveju dar menesiuka reikes praleisti  schmoll.gif

Sveikute!
Vyks salin ta depresija, suvalgyt sokolado ir viskas bus ciki biggrin.gif Is tikro tai rimtai sokoladas blogas mintis isklaido, pabandyk.
Avilte, o gal tu ta pacia proga, kad nera gydytojo padaryk menesio pertrauka? Pati pailsesi, be to mazu gal uzkibs natur mirksiukas.gif

Vitaminuk, kaip laikaisi? Kada zadi pradet stratuot su nauju IUI?
As jau nebeislaukiu, tai skau gal jau po menesiuko pradesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 27, 14:23)
Sveikute!
Vyks salin ta depresija, suvalgyt sokolado ir viskas bus ciki  biggrin.gif  Is tikro tai rimtai sokoladas blogas mintis isklaido, pabandyk.
Avilte, o gal tu ta pacia proga, kad nera gydytojo padaryk menesio pertrauka? Pati pailsesi, be to mazu gal uzkibs natur mirksiukas.gif

Vitaminuk, kaip laikaisi? Kada zadi pradet stratuot su nauju IUI?
As jau nebeislaukiu, tai skau gal jau po menesiuko pradesiu  ax.gif

kaip fainai, kai tiek vilciu wub.gif
o kuo tave stimuliavo sekmingaji karta>? ir nuo kelintos ciklo dienos?
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 08 27, 13:51)
kaip fainai, kai tiek vilciu wub.gif
o kuo tave stimuliavo sekmingaji karta>? ir nuo kelintos ciklo dienos?

Mane stimuliavo 2 x clost nuo 3 cd.
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 27, 14:58)

o tai 3 cd ir ejai apziurai, ar dar pries tai buvusi cikla apziurejo?
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 08 26, 19:38)
Sekmes, Agnesse, kumstukai bus laikomi ax.gif

wub.gif aciu tau. O kaip tu, jau sulaukei mmm cool.gif

QUOTE(janta @ 2008 08 26, 20:10)
Įdomu, ką sako ginė (ius) - kodėl taip prastai stimuliuojasi? Kokia gonalio dozė? Man tai irgi aktualu ax.gif

Leidausi 9 dienas po 75vnt. gonalio nuo 2 c.d. O kodel tik 1 folikulas, tai nieko nesake unsure.gif gal dozes per mazos vienkartines, gal reikia po 150 vnt. nezinau unsure.gif Siaip yra ir daugiau folikulu, bet jie zymiai mazesni ir mes abejojam, ar jie uzaugs iki IUI, jei ir uzaugs, tai bus po 15 mm, o man cetrotide neveikia doh.gif jei juos priaugineti.
O gal prolaktinas biski koja kisa g.gif Pas mane jis patenka i normas, bet aukstokas (biski virs 400), bet gine liepe negerti Br, nors as ji geriau 3 metus.
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 27, 08:52)
pries metus turejau tris stimuliacijas tik su clost.,derlius visada budavo apie 3 folikulus,taciau tuo metu nevartojau bromokriptino g.gif ,dabar kaip dariausi pirma IUI ,vartojau po dvi tabletes bromokriptino,ir per stimuliacija su clost. buvo tik vienas folukulas g.gif ,idomu gal bromokriptinas turi itakos folikulu augimo slopinimui,cia tik mano pamastymai ax.gif

Siaip itakos stimuliacijai turi Prolaktinas, jei jis aukstas, tai turetu stimuliuotis prasciau. Tai kaip ir atvirksciai turetu buti g.gif Bent jau pas mane tai Br priesingai veikia, as va be Br vos viena inkama folikula uzauginau su daugybe gonalio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 08 27, 14:06)

As pas gine ejau kelios dienos pries mm. Tada sustate man grafika nuo kada ir po kiek gerti. Po to pasirodziau jai 13 cd, jau buvo priauge tinkamu folikulu, beje is viso ju pas mane buvo 7 blink.gif Ta pacia diena man suleido vaistus ir jau kita diena darem IUI. Viskas vyko labai greitai, nors su gine pries tai mes kalbejom, kad darysim stimuliacija be IUI. Bet kadangi tiek folikulu priaugo, tai pasiule darytis IUI.
Dabar kai pagalvoju, kad man labai pasiseke, is pat pirmo karto pastoti, tik gaila, kad nesekmingai verysad.gif
Ir dar, galejo buti daugiavaisis nestumas, nes vistik 7 folikulai buvo. Kad 2 vaikuciai iskart tai gerai, bet jei daugiau???
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 08 27, 13:38)
Labutis depresiuke smile.gif
Neliudek-jei jau taip ivyko , tai taip ir turi but. sesta ciklo diena jau velu, bet drasiai gali skambint giniui ir pasikonsultuot.(aisku kai jau bus po atostogu)
O dabar -auksciau nosyte 4u.gif

Aciu,Vitaminuk ir wow.as, uz paguoda 4u.gif 4u.gif Eisiu as pas gydytoja rugsejo pirmaja diena, t .y. 6c.d.-jei nesigaus si menesi daryti IUI, tuomet siaip pasitarsiu del sekancio.
O del atostogu, tai, wow.as, zinok, pavargau jau atostogauti biggrin.gif , viena jau praleidau, tai si cikla norejosi bandyti toliau ax.gif , turejau plana iki kaledu baigti siuos reikaliukus biggrin.gif , bet zinot, kaip buna-tu planuoji, o Dievulis juokiasi ax.gif

O tu, VITAMINUK, kaip tavo reikaliukai? Gal jau greit prisijungsi ir tu? Kiek reikia menesiu poilsio norint atstatyti organizma po tokios nesekmes verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 08 27, 17:16)

O tu, VITAMINUK, kaip tavo reikaliukai? Gal jau greit prisijungsi ir tu? Kiek reikia menesiu poilsio norint atstatyti organizma po tokios nesekmes  verysad.gif ?

Tai va mergaites-as laukiu savo mmm po abrazijos ju dar neturejau. Penktadieni einu pas vietine gine pasitikrinti kaip ten po visko atrodau, nes irgi nieks neziurejo. Baisiai skauda desni sona-gal kokios cistos ar dar kas? Siaip tai galvoju, kad spalio men. jau noresiu bandyt vel.Gal ir rugseji bandyciau, bet mm dar ner ir i turkija isleksim. Jauciu rudeni cia bus ilgiausias sarasiukas ir superine statistika biggrin.gif biggrin.gif
Avilte-jauciu susitiksim pas daktariuka rudeni-pameni kaip as stradalinau del 2men.pertraukos-o po to pamaciau du bruksniukus-tikek kad tai i nauda wub.gif
O tu wow as, kada bandysi-kaip jautiesi-ar dariai kokius tyrimukus?
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 08 27, 18:43)
Tai va mergaites-as laukiu savo mmm po abrazijos ju dar neturejau. Penktadieni einu pas vietine gine pasitikrinti kaip ten po visko atrodau, nes irgi nieks neziurejo. Baisiai skauda desni sona-gal kokios cistos ar dar kas? Siaip tai galvoju, kad spalio men. jau noresiu bandyt vel.Gal ir rugseji bandyciau, bet mm dar ner ir i turkija isleksim. Jauciu rudeni cia bus ilgiausias sarasiukas ir superine statistika biggrin.gif  biggrin.gif
Avilte-jauciu susitiksim pas daktariuka rudeni-pameni kaip as stradalinau del 2men.pertraukos-o po to pamaciau du bruksniukus-tikek kad tai i nauda  wub.gif 
O tu wow as, kada bandysi-kaip jautiesi-ar dariai kokius tyrimukus?

Nu va po truputį ir aš sugįžtu. Po savo sėkmingo užkibimo (3 IUI) atlikto meilės dieną vasario 14 d. wub.gif Deja, buvo nesivystantis nėštumas.... vėliau priverstinė pertrauka, nes meniskas plyšęs buvo, taip kad kelio sąnario operaciją apturėjau. Bet dabar vėl ant kojų ir su naujom jėgom iriuosi į 4 IUI.

Vakar buvau pas daktarę, sakė viskas gerai, tik mmm sulaukti ir pradedu startuoti.

Nežinau, kažkaip labai ramiai į viską žiūriu ir labai optimistiškai.
Pati nežinau, kas man yra, tiesiog, kažkokia gera nuojauta apėmus. Gal, kad paskutinį kartą užkibę buvo ir supratau, kad ir aš galiu pastoti, kas atrodė tik svajonėse įmanoma.

Taip kad būsiu optimistiška ir laiminga, o visą kitą palieku Dievo valiai. rolleyes.gif

Sėkmės ir gero gero nusiteikimo (kas bebūtų) visoms mergytėms. Jei pavyks, kaip galvoju, tai tikiuosi jau rugsėjį savo 4 IUI pasidaryti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 27 rugpjūčio 2008 - 17:50
QUOTE(christel @ 2008 08 27, 15:06)

Christel, pratuštink AŽ dežutę, negaliu Tau atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 27, 11:58)

O buvo kokių šalutinių pojučių nuo vaisų?
Atsakyti
AUUUU, kur dingo musu pasidariusios si menesiuka mergaites????? Gal kokiu geru naujienu turite?
Cin mudra, adaida-atsiliepkite! smile.gif
Atsakyti