QUOTE(Medeiva @ 2008 08 25, 17:59)
Sveikos mergaites! Turiu toki klausimuka:maniskio spermiuku judrumas A+B<50 proc.Kiti rodikliai normos ribose.Ar uztektu IUI? Gal kas su panasia situacija buvote susidurusios?aciu uz atsakyma!
Na as ne spece grikiu tyrimuose, bet jei A+B=50, tai ir naturaliai galima pastoti. Neaisku, kiek pas tave A+B<50 . Taip, kad tikrai uzteks IUI, o gal ir naturaliai pavyks

Beje, as busiu 3-cia si menesi pasidariusi IUI

Man 2IUI bus atliktas 08-29 15:00 VK. Nezinau, ar ko labai tiketis, nes turiu tik viena tinkama folikula ir laaaaabai gera gleivine (11mm)

Adaida, laikau uz tave kumscius

QUOTE(Medeiva @ 2008 08 25, 16:59)
Sveikos mergaites! Turiu toki klausimuka:maniskio spermiuku judrumas A+B<50 proc.Kiti rodikliai normos ribose.Ar uztektu IUI? Gal kas su panasia situacija buvote susidurusios?aciu uz atsakyma!
pas maniski irgi bedos tik su judrumu ir deja jau 2IUI nepavyko, nors atplauna apie 95 proc A+B

QUOTE(agnesse @ 2008 08 25, 18:09)
Beje, as busiu 3-cia si menesi pasidariusi IUI
Man 2IUI bus atliktas 08-29 15:00 VK. Nezinau, ar ko labai tiketis, nes turiu tik viena tinkama folikula ir laaaaabai gera gleivine (11mm)
Tokios dar per visus 4 metus neturejau

Sekmes didziuliausios

QUOTE(Aivė @ 2008 08 25, 20:37)
Sveikos, merginos
Gal kuri yra bandziusi IUI be stimuliacijos? Pas mus abu dabar lyg ir viskas ok (arba bent nezinom kas), tad noriu pradet nuo inseminacijos ir be vaistu- kazin gal ir to uztektu?

Gal kuri yra bandziusi IUI be stimuliacijos? Pas mus abu dabar lyg ir viskas ok (arba bent nezinom kas), tad noriu pradet nuo inseminacijos ir be vaistu- kazin gal ir to uztektu?

AS uz IUI su stimuliacija-jai jau moki pinigelius ir uz sia procedura, tai geriau, kad didesnis sansas butu. Be to ir tas zudantis rezultatu laukimas...kada daugiau kiausineliu didesnis sansas.As dariau iskart su stimuliacija, nenorejau eksperimentuot.
Be to nezinau kokia jusu abieju sveikatele, kokios problemos?

Agnese-sekmiukes, ir dar sekmiukes

QUOTE(vitaminukas @ 2008 08 25, 20:54)
AS uz IUI su stimuliacija-jai jau moki pinigelius ir uz sia procedura, tai geriau, kad didesnis sansas butu. Be to ir tas zudantis rezultatu laukimas...kada daugiau kiausineliu didesnis sansas.As dariau iskart su stimuliacija, nenorejau eksperimentuot.

Lygiai pries metus, kai atsibodo klausimai "kur vaikuciai", pasidarem kelis tyrimus VK. Vyro rezultatai buvo labai prasti. Tada U. pasake gresminga fraze -reikes IVF. Ta pati vakara nete suzinojau kas tai yra. Tai atsiduriau supermamoj. Po kurio laiko buvo fraze- uzteks IUI. Man regis gines kiek paskubejo su isvadomis. Per tuos metus pasidarem visus imanomus tyrimus- pas vyra jau normospermija, pas mane viskas ok, tik gimda kiek pasisukus (bet gine uztikrino kad tai niekis).
Tai va - 2 metai laukimo ir nieko. Dabar jau noriu darytis IUI

QUOTE(Medeiva @ 2008 08 25, 21:05)
O kur geriau darytis IUI VK ar Motina ir Vaikas? Cia kalbu apie Kauna.
As dariausi ir ten ir ten. man asmeniskai M ir V patiko labiau. Ir del aplinkos ir del bendravimo ir del ginio.
QUOTE(Aivė @ 2008 08 25, 21:37)

TAIP.
QUOTE(vitaminukas @ 2008 08 25, 21:54)
AS uz IUI su stimuliacija-jai jau moki pinigelius ir uz sia procedura, tai geriau, kad didesnis sansas butu. ..kada daugiau kiausineliu didesnis sansas.As dariau iskart su stimuliacija, nenorejau eksperimentuot.

Aš puikiai suprantu, kad Tu kalbi apie tą atvejį, kada organizmas pasiduoda stimuliacijoms. Bet aš noriu pakalbėti apie priešingą atvejį. Kol Aivė nepabandys stimuliacijos, tol išlieka neaišku, kaip jai stimuliuosis, labai svarbu kaip organizmas pasiduoda stimuliacijoms, tai sakau iš savo patirties. Man 4IUI buvo stimuliuojama su Gonal'iu 7 dienas, o užaugo t.p. tik 1 folikulas, vadinasi stimuliantai kaip ir nieko nepadėjo. O pinigai sumokėti tikrai ne maži. Jei pas abu jokių reikšmingų bėdų nėra, nežinau, gal ir verta vieną kartą pabandyti natūraliame cikle, žinai, a vdrug. Nu, bet jei 1IUI nesėkminga, tuomet ir aš vienareikšmiškai tik už stimuliacijas

Papildyta:
QUOTE(Medeiva @ 2008 08 25, 22:05)
O kur geriau darytis IUI VK ar Motina ir Vaikas? Cia kalbu apie Kauna.
Merginos, ne klinikoje esmė. IUI sėkmė ne klinikos, o gydytojo rankose. Jei gydytoju nepasitiki, nerandi bendros kalbos ir pan., klinika palieka visiškai nebesvarbi. Mano patarimas toks: susirask Tau patinkantį ir tinkantį ginių, pas jį ir eik, ir visiškai nesvarbu ar jį rasi VK, M ir V, B ar BAK.
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 26, 10:52)
Merginos, ne klinikoje esmė. IUI sėkmė ne klinikos, o gydytojo rankose. Jei gydytoju nepasitiki, nerandi bendros kalbos ir pan., klinika palieka visiškai nebesvarbi. Mano patarimas toks: susirask Tau patinkantį ir tinkantį ginių, pas jį ir eik, ir visiškai nesvarbu ar jį rasi VK, M ir V, B ar BAK.
Sveikutes

Man atrodo kad ir ne butinai gydytojo rankose ta sekme. Cia kazkoks kaip laimes dalykas, neaisku nei vienai kodel vienai pasiseke o kitai ne, nors abiems buvo viskas ciki piki darant IUI.
Beje as irgi sestadieni suzinojau kad mano pirmoji IUI nepavyko. Mano nuomone gine siaip per pacia procedura tai maziausia vaidmeni vaidina, nes gi cia jau labiausiai biologe darbuojasi, o gydytoja atlieka mano manymu lengviausia darba tuo metu. Cia tik mano nuomone

QUOTE(mykolina @ 2008 08 26, 12:18)
Sveikutes
Man atrodo kad ir ne butinai gydytojo rankose ta sekme. Cia kazkoks kaip laimes dalykas, neaisku nei vienai kodel vienai pasiseke o kitai ne, nors abiems buvo viskas ciki piki darant IUI.
Beje as irgi sestadieni suzinojau kad mano pirmoji IUI nepavyko. Mano nuomone gine siaip per pacia procedura tai maziausia vaidmeni vaidina, nes gi cia jau labiausiai biologe darbuojasi, o gydytoja atlieka mano manymu lengviausia darba tuo metu. Cia tik mano nuomone
Sekmes visoms laukiancioms rezultatu ir startuojancioms 

žinoma, sėkmė šiose procedūrose yra tiesiog būtina, bet tikrai daug priklauso ir nuo gines. Atplauti spermiukai gyvena neilgai (iki paros, o realiai iki 12 val.), todel labai svarbu, kad procedura butu atliekama laiku ir folikulai buti tinkamai uzauginti, ir reikiami vaistai butu skirti (jei ju reikia).
[quote=Diana K.L.,2008 08 26, 10:52]
TAIP.
Vitaminuk, ar galiu tau truputį paprieštarauti?
Aš puikiai suprantu, kad Tu kalbi apie tą atvejį, kada organizmas pasiduoda stimuliacijoms. Bet aš noriu pakalbėti apie priešingą atvejį. Kol Aivė nepabandys stimuliacijos, tol išlieka neaišku, kaip jai stimuliuosis, labai svarbu kaip organizmas pasiduoda stimuliacijoms, tai sakau iš savo patirties. Man 4IUI buvo stimuliuojama su Gonal'iu 7 dienas, o užaugo t.p. tik 1 folikulas, vadinasi stimuliantai kaip ir nieko nepadėjo. O pinigai sumokėti tikrai ne maži. Jei pas abu jokių reikšmingų bėdų nėra, nežinau, gal ir verta vieną kartą pabandyti natūraliame cikle, žinai, a vdrug. Nu, bet jei 1IUI nesėkminga, tuomet ir aš vienareikšmiškai tik už stimuliacijas
Aisku gali priestarauti
Pas mus lyg ir viskas gerai-t.y. normos ribose, o natur.nesigauna. Kai paklause ar bandom be stimuliac. as pasakiau, kad nenoriu laukti-darom kaip patikimiau ir greiciau.Iskart stimuliavo gonaliu vienkartine didelia doze ir tada pavyko iskart.
Gal gine zinojo ka pasiulyt ir ka daryt.Ar cia sekme ar dar kas. Bet kalbu is savo patirties.IR kai viska kartojau po 6 m.tai bandziau be stimuliac. ir nieko....
Turbut tai labai individualu ir vienos nuomuones nebus.
TAIP.

Aisku gali priestarauti

Pas mus lyg ir viskas gerai-t.y. normos ribose, o natur.nesigauna. Kai paklause ar bandom be stimuliac. as pasakiau, kad nenoriu laukti-darom kaip patikimiau ir greiciau.Iskart stimuliavo gonaliu vienkartine didelia doze ir tada pavyko iskart.
Gal gine zinojo ka pasiulyt ir ka daryt.Ar cia sekme ar dar kas. Bet kalbu is savo patirties.IR kai viska kartojau po 6 m.tai bandziau be stimuliac. ir nieko....
Turbut tai labai individualu ir vienos nuomuones nebus.