Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

QUOTE(Knytyte @ 2008 09 30, 19:24)
verysad.gif Kažkaip jau atrodo, kad iš viso tos studijos nieko nevertos. Patirties neturi - esi nereikalingas  verysad.gif . Na, bet kaip ir sakei, reikia laikytis, tad laikomės, laikomės mergytės, juk kažkada turi būti viskas gerai  4u.gif
Ajajaj, o aš esu toks žmogus, kad anei kiek nemoku meluoti  blush2.gif O jei dar save girti reikia - tai jau tada visai  doh.gif . Tai vadinas reikia mokytis ne?  bigsmile.gif  Reik savo vyruko paprašyt, kad pamokytų, nes jis tai toks neblogas melagiukas, nė nemirktelna  rolleyes.gif  bet aš vistiek tiesą anksčiau ar vėliau atkapstau  hihihi.gif
Aš, kai mokiausi, dirbau padavėja, o jau dabar aišku norėtųsi kažkokio ramesnio darbo, na normalaus grafikiuko ir panašiai, nors man tas darbą labai ir net labai prie širdelės buvo  wub.gif  vat ir mastau dabar - ai, nusispjausiu į tuos grafikus ir grįšiu, jei jau taip manęs niekam nereik  verysad.gif aišku, jei įsidarbinsiu, bet kokiu atveju paieškų nenutrauksiu, bet bent jau kažkokia kapeikytė į kišenuką įbyrės  blush2.gif  ką manot?  smile.gif  o juokingiausia bus, jei ir į padavėjas nebepriims  doh.gif  ax.gif

beje, del padavejos. as irgi vasara kazkuria kai mokiaus padaveja dirbau. man irgi tas darbas labai patiko. as taip pat maniau, kad spjausiu i viska ir eisiu padaveja dirbti, bet kazkada nuejau i viena kavine, tai sako per mazai patirties turi ir neprieme lotuliukas.gif ir dar paziurejo,kaip i kazkzokia luzere. zodziu siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smaliziuke))) @ 2008 09 30, 18:23)
Sveikos merginos, smile.gif

Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.Ieškau pati irgi darbo nuo Liepos mėnesio,tai kažkoks košmaras.Labai daug kur buvau pokalbiuose tai pirmas klausimas būdavo kokia šeimyninė padėtis,ir ar turi vaikučių.Pasakydavau kad esu ištekėjusi ir vaikučių neturiu tai kiti net klausdavo gal laukiuosi?Vienu žodžiu moters diskriminacija ir negerbimas g.gif Jie motyvuodavo tuo,kad mes tave priimsim į darbą apsimokysim,o tu paskui pastosi ir išeisi į dekretą.Savo cv irgi daug kur išsiuntinėjusi,bet skambučių tai nelabai ką ir sulaukiu verysad.gif liūdna kad tokie prasti reikalai su darbais.

Sveikutės,
aš čia šiaip užsuku paskiatinėt kaip sekasi. Pati šiuo metu dirbu, bet ieškausi šiek tiek kitokio pobūdžio darbelio. Tai šis komentaras doh.gif Negi rimtai tookie darbdaviai? Kaip tik šią vasarą ištekėjau,tai jau manes nenorės priimt, nes "tuoj" į dekreta eisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2008 10 01, 10:31)
Sveikutės,
aš čia šiaip užsuku paskiatinėt kaip sekasi. Pati šiuo metu dirbu, bet ieškausi šiek tiek kitokio pobūdžio darbelio. Tai šis komentaras  doh.gif Negi rimtai tookie darbdaviai? Kaip tik šią vasarą ištekėjau,tai jau manes nenorės priimt, nes "tuoj" į dekreta eisiu  g.gif

Tikrai taip. Situacija visiskai tokia.Bent jau privaciam sektoriui..
Pirmiausia moteris isteka, neturi vaikuciu - ne ne ne, rizika kad tuoj pastos.
Po to moteris pagimdo vaikuti ir po motinystes atostogu iesko naujo darbo - ne ne ne, rizika dar didesne: mazas vaikas, daznai sirgs, imines biuletenius, neatsidavus bus darbe, o dar aisku ir antro tuoj uzsimanys doh.gif
Pagimdo moteris antra vaikuti, ir neduok dieve po antro auginimo jai reikia naujo darbo ieskot doh.gif
Tai maziau taikoma toms moterims, kurios turi labai daug ir geros specializuotos darbo patirties, toms, kurios irode esa karjeros moterys (t.y. dirbo iki paskutines dienos beveik, pagimdziusios nepraejus pusmeciui vel isejo i darba ir pan.).
Visoms kitoms moterims (kuriu dauguma), kurios istekejusios ir/ar turi mazu vaiku, yra baigusios aukstaji moksla (bakalaura, dar ir magistra) turi tik tokios sakykim bendro pobudzio darbo patirties yra labai labai labai sunku isidarbinti.. Nes konkurencija dabar didziule.. Darbuotoju kaita irgi ne i gera, ir ne i finansine nauda darbdaviams.. Taip ir sukasi sitas uzburtas ratas. Ir ilgai dar suksis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 09 30, 21:30)
Būtent, reikia mokytis meluot. Bet kaip to išmokti, jei esi nemelagis g.gif  Jau nekartą save graužiu, jog su darbdaviais per atvirai kalbu ir jau sakau, - jau kitą kartą to ir ano nesakysiu bet  doh.gif trūkt už vadžių , vėl iš pradžių. Išeinu ir vėl save keikiu. Pažiūrėsiu, kaip elgsiuosi po šio karto, kai galvojau, jog jau šito darbo man gauti nėra problemos, o vat ir negavau doh.gif . Todėęl ir sakau nereikia būti atviriem schmoll.gif niekada, niekada

Va va, yra tokių žmonių, kurie iš prigimties žino ką sakyti reikiamoje situacijoje, galbūt kartais tai vadinama ne melavimu, bet tiesiog ne visos tiesos atskleidimu ax.gif bet aš ir to nemoku .. doh.gif sakau, prašysiuos pas brangiausiąjį į melavimo kursus, gal ko naudingo išmokys thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Qwertama @ 2008 09 30, 21:51)
beje, del padavejos. as irgi vasara kazkuria kai mokiaus padaveja dirbau. man irgi tas darbas labai patiko. as taip pat maniau, kad spjausiu i viska ir eisiu padaveja dirbti, bet kazkada nuejau i viena kavine, tai sako per mazai patirties turi ir neprieme  lotuliukas.gif ir dar paziurejo,kaip i kazkzokia luzere. zodziu siaubas  doh.gif

O aš vat ir sakau, jei jau taip visiškai su tais darbais nesiseka, va imsiu, pabandysiu tą padavėją, o man ims ir sakys: soriukas, jūs mums nereikalinga unsure.gif o kaip tada reiks jaustis, kai šiuo metu tai atrodo realiausia galimybė kažkuo užsiimti ir bent kažkiek užsidirbti .. g.gif taiiip, nepavydėtinos čia mūsų susirinkusiųjų situacijos schmoll.gif unsure.gif baisu kaip niekad, bet paieškas reikia tęsti 4u.gif
Atsakyti
o kaip manote merginos, verta pradėti dirbti nuo vadybininko ar vadovo asistentės? 4u.gif
lb noreciau gauti toki darbeli (pvz.personalo skyriuje). bet neturiu jokios patirties.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puwistaja: 01 spalio 2008 - 15:38
Na pas mane atsigavo bent skambuciai. Ryt einu i pokalbi, palaikykit kumstukus uz mane, mergaites smile.gif o as uz jus visas irgi palaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(Puwistaja @ 2008 10 01, 16:37)
o kaip manote merginos, verta pradėti dirbti nuo vadybininko ar vadovo asistentės? 4u.gif
lb noreciau gauti toki darbeli (pvz.personalo skyriuje). bet neturiu jokios patirties.. verysad.gif

Na, aš irgi norėčiau kažko panašaus, bet kadangi tokios patirties neturiu, o šiemet įgijau vadybos ir verslo administravimo bakalaurą, daugiausia taikausi į administratorės vietą blush2.gif Kažkaip manau, jog laikui bėgant galima bus įrodyti, jog turiu įgūdžių ir tinkamų savybių aukštesnėms pareigoms, ir gal pavyks toje įmonėje kažko daugiau pasiekti, o jei ne, gal kažkur kitur šiokią tokią patirtį, artimesnę aukštesnėms pareigoms, kažkas įvertins rolleyes.gif galų gale, įgysiu daugiau žinių ir patirties 4u.gif Sėkmės darbuko paieškose smile.gif

QUOTE(Eglootia:) @ 2008 10 01, 16:59)
Na pas mane atsigavo bent skambuciai. Ryt einu i pokalbi, palaikykit kumstukus uz mane, mergaites smile.gif o as uz jus visas irgi palaikysiu.

Oi laikysim laikysim thumbup.gif thumbup.gif Didžiausios Sėkmės rytoj 4u.gif Ir būtų įdomu vėliau išgirsti, kaip sekėsi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knytyte: 01 spalio 2008 - 16:33
QUOTE(Puwistaja @ 2008 10 01, 16:37)

as tai tikrai eiciau. juk cia neblogos pareigos, net l;abai neblogos. as irgi pati tokiu noreciau tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 09 30, 21:30)
Būtent, reikia mokytis meluot. Bet kaip to išmokti, jei esi nemelagis g.gif  Jau nekartą save graužiu, jog su darbdaviais per atvirai kalbu ir jau sakau, - jau kitą kartą to ir ano nesakysiu bet  doh.gif trūkt už vadžių , vėl iš pradžių. Išeinu ir vėl save keikiu. Pažiūrėsiu, kaip elgsiuosi po šio karto, kai galvojau, jog jau šito darbo man gauti nėra problemos, o vat ir negavau doh.gif . Todėęl ir sakau nereikia būti atviriem schmoll.gif niekada, niekada

Aš irgi apie tą patį pagalvojau. Bet ką daryti? Nelabai suprantu, kodėl jie patys save stato į tokią padėtį. Jei aš rinkčiausi darbuotoją, tai norėčiau žinoti, kokios jo gerosios ir blogosios savybės iš tiesų, o ne kad jis man visą pokalbį aiškintų, koks -iausias yra. Vis tiek aišku, kad tai netiesa, nes tobulų žmonių nėra, ir tas -iausias turi kažkokių "kabliukų".
Man darbo paieškos pradeda panašėti į rinkimų propagandą: kuo daugiau žadėsi ir girsies (nebūtinai tai turi būt tiesa), tuo daugiau vilčių, kad tave išrinks. Kaip sakant, demagogija klesti drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 06 spalio 2008 - 11:20
QUOTE(Puwistaja @ 2008 10 01, 17:37)

O Tu jau gavai konkretu pasiulyma, ar tik siaip svarstai? g.gif Nes algos abieju pareigu labai panasios - bet viskas priklauso nuo firmos - kitose su vadybininko pareigomis dar gali kilti, o kitur taip ir liksi asistente (jei vadove neiseis i dekretines biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi i jusu buri smile.gif . Ieskau darbelio, bet kazkoks uzburtas ratas gaunasi - pagal specialybe neturiu darbo patirties, o visur jos reikalauja. Bet kaip as gausiu jos, jei niekas nepriima, o nepriima - nes neturiu patirties verysad.gif .
Atsakyti
Laba diena

stoju ir aš į ieškančiųjų gretas.. smile.gif
vakar išsiunčiau gal 15 CV, dabar laukiu.. Bet paskaitinėjus Jūsų pasakojimus g.gif nieko labai ir nesitikiu..
Atsakyti