Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

QUOTE(Tasira @ 2008 10 08, 19:56)
Ir su tokiu issilavinimu nerandi darbo blink.gif ?

tai kad nera darbo
vienam is interneto svetainiu, kur darbo pasiulymai buna, pries koki pusmeti o ir pries pora men mano miestely (apskrities centras) darbo pasiulymu budavo 20-40. Si menesi jau tik 3 doh.gif Kokiam kaune ten rodydavo 500-800, dabar pastebejau, kad net 300 nesiekia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 08, 20:35)
O šiandien pokalbis tai išvis siaubingas buvo  doh.gif Sako: informuosim mėnesio laikotarpyje  biggrin.gif Baisu  schmoll.gif

Kad dabar visos įmonės labai lėtai atsirinkinėja. MB į interviu jau antras mėnuo vaikšto, mat toj įmonėj, kur pretenduoja, 3 lygių (minimum) interviu. Pirmame ten visokių testukų pridaro, antrame jau dėl pozicijos klausinėja, trečiame tikslinasi, kiek tu už kitus geresnis, o į aukštesnes pozicijas dar ir ketvirtą kartą kviečia. taigi kartais net 3 mėnėsius viskas užtrukti gali.
Atsakyti
sveikos,

skaitinejaus vakar jusu pokalbius ir gasdinaus, bet vis dar tikiu, kad ner taip blogai ax.gif aisku, gali buti kad su laiku isitikinsiu, kad visgi yra g.gif

as pradejau zvalgytis tik sios savaites pradzioj, jau siandien sulaukiau kvietimo i pokalbi, atsisakiau, nes netiko darbovietes vieta (kai kam gal atrodys keista, bet man tas svarbu), imone kirtimuose... issiunciau daugiau CV, vis dar laukiu... papasakosiu kaip seksis cool.gif gal prisijungsiu prie nusivylusiu ieskotoju klubo unsure.gif nors aisku, dar ansti spresti, nes katik pradejau...

mergaites, gal kuri ziurinejat apskaitos / audito srities darbeliu? butu idomu, kai sekasi?

Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 10 08, 21:27)
1. ...
2.  taigi kartais net 3 mėnėsius viskas užtrukti gali.

Taip, žinoma daugiausiai ir yra trys atrankos etapai. Bet šiuo mano konkrečiu atveju - per mėnesį informuos ar pakvies antram pokalbiui. Po to, be abejo ir trečias būna.
Tai ką veikt mėnesį doh.gif Firmai vadinasi nereikia darbuotojų, juk dauguma jų po mėnesio jau bus radę kitus darbus doh.gif
2. Bet ir tuos mėnesiu valgyt norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 12:07)
juk i pokalbi kviecia visus atsiuntusius CV

Tikrai visu nekviecia. Vienas darbdavys tiesiai sviesiai pasake "statistika" - gavo 50 CV, is ju 15 dar net neatidare, o is 35 likusiu i pokalbi atsirinko 5 zmones. Tad irodymas kad tikrai visu nekviecia, nes jiems ir fiziskai butu sunku...

O as mergytes kaip ir rawdau darba smile.gif atsirinko mus dvi paneles, paslaugu pardavimo vadybininke busiu. Sian jau visas "regalijas" (t.y. vizitines uzsake, telefono kortele, mail'as ir t.t.) perdave smile.gif... per pora savaiciu paaiskes ar mes abi liksim, ar kazkuri viena... Bet noro dirbti pas mane yra, tad ziuresim kaip bus smile.gif

Tad vis uzsuksiu paziuret kaip kitom sekas, sekmes visoms dideliausios mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 10 08, 19:56)
Ir su tokiu issilavinimu nerandi darbo blink.gif ?

Tai vat, visiems keista, o as jau nebezinau ka ir galvoti, toks vaizdas, kad protingu zmoniu nelabai reikia biggrin.gif, reikia daugiau fizini darba dirbanciu. Man ne tiek del pinigu, kiek del veiklos darbo reikia, isivaizduokit puse metu namie sedet, baisu ....
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 10 09, 00:50)
Tikrai visu nekviecia.

Čia nuo įmonės priklauso. Vasarą kai ieškojo mano ex darbovietė, tai gavom gal 2 CV, ir tikrai visus kvietėm biggrin.gif Nors kai ateidavo kartais pagalvodavau - ko jie čia laugh.gif Betgi 10 min sugaišti ir papasakoti viską nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 09, 09:49)
Čia nuo įmonės priklauso. Vasarą kai ieškojo mano ex darbovietė, tai gavom gal 2 CV, ir tikrai visus kvietėm  biggrin.gif Nors kai ateidavo kartais pagalvodavau - ko jie čia laugh.gif Betgi 10 min sugaišti ir papasakoti viską nesunku  smile.gif

Tai gal labai reta specialybė, kad tik 2CV g.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 10 08, 18:39)
nu kaip cia pasakius, su vadybos bakalauru ir ekonomikos magistru nelabai norisi buti pardaveja, tuo labiau, kad vadybininke pradirbus apie pusantru metu  blink.gif
Papildyta:
Kaip paskui CV atrodys po vadybos, uz prekystalio stovejau smile.gif

As siemet irgi norėjau mokntis magistratūroje, bet mb perkalbėjo, kad tik pinigus išmesim į balą, o naudos bus 0. sėdėsiu namie su magistro diplomu ir vaikus ir namus prižiūrėsiu lotuliukas.gif Bet dabar kai pažiūriu į situaciją darbo rinkoje, tai jis teisus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 09, 09:41)
Tai vat, visiems keista, o as jau nebezinau ka ir galvoti, toks vaizdas, kad protingu zmoniu nelabai reikia biggrin.gif, reikia daugiau fizini darba dirbanciu. Man ne tiek del pinigu, kiek del veiklos darbo reikia, isivaizduokit puse metu namie sedet, baisu ....

reikia protingu ir fizini darba dirbanciu zmoniu. Suonuole, kad turi magistra, kiti ir vidurines nesugeba baigti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 09 spalio 2008 - 11:35

QUOTE(Aristokratė @ 2008 10 09, 12:28)
kiti ir vidurines nesugeba baigti  doh.gif .

Ne tai,kad nesugeba, bet paprasčiausiai tingi ir nenori
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 10 09, 10:29)
Tai gal labai reta specialybė, kad tik 2CV g.gif

Ups, ten 20 turėjo būti smile.gif
Bet esmės nekeičia. Ir dabar ten turbūt visus kviečia. Kiekviena įmonė savą politiką vykdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2008 10 08, 21:36)
sveikos,

skaitinejaus vakar jusu pokalbius ir gasdinaus, bet vis dar tikiu, kad ner taip blogai  ax.gif  aisku, gali buti kad su laiku isitikinsiu, kad visgi yra g.gif

as pradejau zvalgytis tik sios savaites pradzioj, jau siandien sulaukiau kvietimo i pokalbi, atsisakiau, nes netiko darbovietes vieta (kai kam gal atrodys keista, bet man tas svarbu), imone kirtimuose... issiunciau daugiau CV, vis dar laukiu... papasakosiu kaip seksis cool.gif gal prisijungsiu prie nusivylusiu ieskotoju klubo unsure.gif nors aisku, dar ansti spresti, nes katik pradejau...

mergaites, gal kuri ziurinejat apskaitos / audito srities darbeliu? butu idomu, kai sekasi?

Sioj srity ieskau jau 4 menuo doh.gif doh.gif o beje visi pasiulymai kurie buvo tai kirtimuose. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti