QUOTE(lairam @ 2009 02 17, 19:57)

Nuomonei pritariu 100 procentu. Man irgi ten viskas ir tiko, ir patiko.
tai super ! man taip pasirode kad tos, kurios ten gimde, visos liko patenkintos o tos, kurios gandu formoje kazka girdejo...taip ir liko nepatenkintos. Zinau tik viena, mano maze gimtu su replem ir vakumu arba cezariu kitur nes gime veiduku aukstyn... tik Traku gydytoju deka viskas ivyko slandziai- nepagaleta demesio ir kvalifikacijos..... tikri asai ten
kartais ten uzsuku labai trumpam pasisveikinti, jiems labai malonu, man irgi
Papildyta:
QUOTE(Kuitulienė @ 2009 02 17, 20:00)
Nu dėl to maisto tai nežinau nežinau

Prisiminiau dabar kaip prieš gimdymą čia skaičiau, kad skanu, nu bet man tai nea...

Liūdesys man ten su maistu buvo. Mama iš Kauno važiavo ir vežė valgyt

Aišku, gal man po gimdymo panašiai kaip po ligos apetito nebuvo, bet nelabai ten ką valgiau... Kas bijojau kad kleckiukui netiks, kas atrodė visiškai "neapetitnai", kas visiškai neskanu. Patiko tik mieliniai blynai pavakariam. Tai žodžiu kas įtaria esančios panašaus išpindėjimo kaip aš, pasirūpinkit maisto tiekimu iš anksto

Nors šiaip esu valgiusi "ligoninio" maisto, kuris man patiko. Tai gal nesu baisiai išpindėjus
Bet šiaip tai įspūdžiai ir mano superiniai, dzin tas maistas
nu, as tai pakankamai spindejus, vyras tampe maista bet ten jis visai skanus buvo tai viska jam ir sumaitinau ir sakaiu kad neveztu..

aisku, tai tikra smulkmena...paskui gulejome santariskese o! ten tai ,,otravos,, maisto gadinimas, net atebejausi kaip galima sugadinti bulves