QUOTE(natalikas @ 2009 02 20, 14:33)
jo del maisto traku ligoninej reikia pasistengt balu pririnkt

,nes jej ne namynis maistas buciau badu mirusi,nors jegu valgit vos turejau

,bet trecia tikrai gimdisiu Trakuose jej atsilepimai visdar bus

,2sunus gimdziau Traku A.Skir.nors ir gyvenu VIlniuje.mano atsilepimai apie daktarus

,yra ten viena sesele ar kaskas panasaus,buvo atejus pora kartu,sviesiaplauke apie 40m.tai tokia esterike,atsejt netaip mairini ,netaip rangi,ir viska su psihais aiskino,pas ja berots irgi anukas yra,na koroce mane ji vos iki asaru nedavede,nors esu neissilpnuju harakteriu.o seip
Aha, as ant jos irgi uzsiroviau ir po pirmo gimdymo ir po antro. Labai nemaloni ir isteriska persona. Ji berods neonatologe, ar kaip ten vadinasi - kurios su leliukais dirba. Sukelia itampa savo tokiu bjauriu bendravimu. Issisiepus tokia dirbtina sypsena, bet moralizuoja...Pastebejau, kad net koleges is jos pasisaipo

kita neonatologe jai isejus burbtelejo "na ji pas mus protingiausia..." ar kazka panasaus...
Papildyta:
QUOTE(Elfukas @ 2009 02 21, 11:01)
Kalbant apie maistą, tai man labai buvo įdomu vienas dalykas. Kai pagimdžiau Trakuose prieš tris metus ir buvau ten, tai mačiau, kaip vienas tėtis naudodavosi ten tokia mini virtuvyte, kuri šiaip tai yra akušerių ir gydytojų. Vandens užsikaisdavo, pasišildydavo ten kažkokį maistą. Tai va, gal kas konkrečiau žinot, ar akušerės ten mielai leidžia naudotis, ar tai tiesiog buvo išimtis tas tėtis...
As viena syki nuejau i virtuvele arbatos uzsiplikyt, nes ta ligonines arbata tragiskai saldi, gert neimanoma

Taiva kazkaip man nelabai malonu buvo. Nors ir atsiklausiau, ar galima uzsipylt vandens...o ten kaip tik tuo metu uzkandziavo akusere su gydytoja, tai kazkaip tokia tyla nejauki isivyravo...Stengiausi nest kudasiu greiciau is ten. Ai nezinau, gal cia as taip jautriai i viska reaguoju...