Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs skausmai nėštumo metu

Gali būti, kad dėl pakitusio hormonų fono nepakankamai sudrėksta makštis, tuomet padėtų liubrikantasi. Arba pabandykite pakeisti pozą.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėčiau paklaust, nes mane šiek tiek neramina skausmai kairėj pilvo pusėj, o kartais nudiegia iš abiejų pusių. Bet man tas skaumas būna tik kai atsistoji nuo kėdės ir kartais maudžia einant. Einant dilgčioja kairėje pilvo pusėj su kiekvienu žingsniu. Kai sėdi ar guli tai absoliučiai nieko neskauda.
Bet aš vis galvoju, kad taip turbūt turi būt. Pas gydytoją eisiu tik 16d. Kartais neramu ar viskas ten su mano mažiuku gerai...
Atsakyti
Tokius nemalonius pojūčius gan dažnai jaučia daugelis nėščiųjų, nes, augant gimdai tempiami jos raiščiai, o ir pati gimda gali retkarčiais susitraukinėti. Taigi, jei nėra kraujingų išskyrų, skausmų nejaučiate nuolat, nerimauti tikrai nėra ko.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Perskaičiau daugybę jūsų atsakymų dėl įvairiausių nėštukiškų skausmų, bet tokio kuris tiktų man neradau...

Šįryt atsibudusi labai norėjau į tualetą, iš jo grįžus dar priguliau ir pradėjo mausti ne bukai pilvo apačioj šonuose. Gulėjau lovoj daugiau nei pusvalandį ir visą tą laiką jaučiau maudimą. Atsikėlus ir pradėjus vaikščioti maudimas dar labiau sustiprėjo, palengvėdavo tik atsisėdus. Nelabai supratau, ką maudžia - kažkas panašaus gal į šlapimo pūslės, gal į žarnyno, gal į gimdos raiščių. Kažkiek priminė apendicito skausmą (išoperuotas), tik abiejose pusėse. Po maždaug valandos su trupučiu skausmas liovėsi. Turiu problemų su vidurių užkietėjimu ir kaip tik dabar yra pora dienų, kai nebuvau. Ar gali tai būti priežastimi? Man dabar 18ta savaitė.

Ir dar vienas klausimas - gal galėtumėt kažką patarti dėl to vidurių kietėjimo? Džiovintos slyvos nepadeda, skysčių vartoju kiek reikia, nevalgau riebiai.

Ačiū
Atsakyti
Taip, toks skausmas gali būti sąlygotas vidurių užkietėjimo, tačiau jei tokie skausmai dažnai kartosis, būtinai pasirodykite gydytojui.
O dėl vidurių reguliavimo pasitarkite su dietologe - gal būt ji pasiūlys efektyvesnių priemonių, nes medikamentai nėštumo metu nėra labai pageidaujami.
Atsakyti
sveiki,
prieš 3 mėnesius turėjau persileidimą, dabar 5 savaičių nėštumas ir jau kelios dienos kaip sėdint prie kompiuterio ir tik darbe skauda nugarą kairėje pusėje, nesu peršalusi, ar tai negali būti koks gresiančio persileidimo požymis, nes paprastai man nugaros neskauda niekada, skaudėjo tik kai reikėjo sėdėti per pirmąjį nėštumą būnant 2 mėnesių.
Atsakyti
Paprastai tokios lokalizacijos skausmai nebūdingi nėštumo problemoms, tačiau vertėtų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Laba diena.Savaitgali tvarkiau kiema ir , matyt, kai susilau -perpute vejas nugara.Skausmas desinej nugaros pusej.
Kuom galeciau gydytis?
Vakar tris kartus tepiau Menovazin (ant informacinio lapelio- raso , kad 3 kart naudojant- saugu) ir svieciau Bioptronu(po seanso- skausmas apmazedavo, bet po kurio laiko vel l. skaudedavo)

Kuom galeciau gydytis?(nestumas 22 sav.) ar galima naudot kokius nors tepalus- kaip pvz.Voltaren, Fastum ir kt.
ACIU.
Atsakyti
Šiuos tepalus naudoti galite.
Atsakyti