Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš kaip tik dažnokai pataikau bendraut su fainais vyrukais, atrodo taip norėtųsi bendraut kaip draugams, bet iš jų pusės pajauti simpatiją ir nekas... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane,tai geriausia drauge yra mama ax.gif (aisku,visko taip ir neissipasakoji mirksiukas.gif ),o geriausias draugas,tai mano vyras.Tikrai gera,kai salia yra zmogus ,su kuriuo dar ir pasikalbet normaliai gali mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2008 10 27, 22:20)
Pas mane,tai geriausia drauge yra mama ax.gif (aisku,visko taip ir neissipasakoji  mirksiukas.gif ),o geriausias draugas,tai mano vyras.Tikrai gera,kai salia yra zmogus ,su kuriuo dar ir pasikalbet normaliai gali  mirksiukas.gif

as su mama taip pat kaip su drauge, bet juk yra tokiu dalyku kur tik su draugu gali issikalbeti, TIKRU DRAUGU, be tabu jokiu, spaudziu desine, jei turi toki vyra 4u.gif
Atsakyti
Manau nelabai tai imanoma,nes jeigu vaikinas yra iki tiek fainas kad kaip drauge,tai faktas kad pradesi ziureti i ji greitu metu ne tik kaip i drauga o rimciau rolleyes.gif
Atsakyti
gal ir negali. pagalvojau,kad SB leisčiau turėt gerą draugę tik su sąlygą,kad ji tikrai nelb patraukli. bet vis tiek lieka tikimybė,kad ji pamils jį (ir gana didelė). todėl priėjau išvadą,kad nelabai gali g.gif
Atsakyti
Gali. smile.gif Mano geriausias draugas, be abejo, yra MB. Taciau jei vertint visa likusia draugu/pazistamu dali, geriausiu draugu laikau vaikina. Jis turi pliusu lyginant su draugemis merginomis. Pagrindinis, jog niekada, net pasamones lygiu, nesivarzome tarpusavy. Tiesiog jauku ir tiek, samojingas, idomu kalbetis, puikiai sutaria su maniskiu, o puikiausia - padeda nagrineti vyru elgesio motyvus, alternatyvi nuomone. Smagu drauge ir tiek. Tiesa, jauciam siokia tokia simpatija vienas kitam, bet tai tik prieskonis siai draugystei.
Atsakyti
O kaip vyras vertina jūsų draugystę?
Atsakyti
QUOTE(Arbata @ 2008 11 20, 00:47)
Tiesiog jauku ir tiek...
Smagu drauge ir tiek.Tiesa, jauciam siokia tokia simpatija vienas kitam, bet tai tik prieskonis siai draugystei.

Ir kokia čia tada "nekalta" draugystė? prieskonis draugystei? čia gal greičiau pipirai į Jūsų santuoką. bigsmile.gif Pasižiūrėkit ką pati parašėt. mirksiukas.gif dar kartelį... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidharta: 20 lapkričio 2008 - 10:25
QUOTE(Arbata @ 2008 11 20, 01:47)
Gali. smile.gif Mano geriausias draugas, be abejo, yra MB. Taciau jei vertint visa likusia draugu/pazistamu dali, geriausiu draugu laikau vaikina. Jis turi pliusu lyginant su draugemis merginomis. Pagrindinis, jog niekada, net pasamones lygiu, nesivarzome tarpusavy. Tiesiog jauku ir tiek, samojingas, idomu kalbetis, puikiai sutaria su maniskiu, o puikiausia - padeda nagrineti vyru elgesio motyvus, alternatyvi nuomone. Smagu drauge ir tiek. Tiesa, jauciam siokia tokia simpatija vienas kitam, bet tai tik prieskonis siai draugystei.

Geriau stenkitės tos "simpatijos" nejausti.
Atsakyti
MB ziuri palankiai, gal labiau butu patenkintas, jog tai butu mergina. Bet kadangi tas draugas turi minusu kaip vyras (dalyku, i kuriuos as ziuriu kaip i minusus) ir del kuriu as su juo ir issiskyriau (jis mano ex) MB nejaucia jokios gresmes is jo puses. Be to tas draugas turi nuostabia mergina, kuria irgi laikau savo gera drauge ir jos nenervuoja minetieji minusai. Manau jie ideali pora.

O simpatija islikus tikriausiai del to, jog kazkada draugavome, juk zmogus su kuriuo buta metus islaike tuos mielus bruozus kurie trauke, o atstumiantys dabar jau ne mano problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbata @ 2008 11 20, 12:12)
MB ziuri palankiai, gal labiau butu patenkintas, jog tai butu mergina. Bet kadangi tas draugas turi minusu kaip vyras (dalyku, i kuriuos as ziuriu kaip i minusus) ir del kuriu as su juo ir issiskyriau (jis mano ex) MB nejaucia jokios gresmes is jo puses. Be to tas draugas turi nuostabia mergina, kuria irgi laikau savo gera drauge ir jos nenervuoja minetieji minusai. Manau jie ideali pora.

O simpatija islikus tikriausiai del to, jog kazkada draugavome, juk zmogus su kuriuo buta metus islaike tuos mielus bruozus kurie trauke, o atstumiantys dabar jau ne mano problema smile.gif

Tik nesupykit,bet turiu itarima,kad Jusu vyras turi irgi kokia gera drauge!!!Ir net gi gali buti,kad to jusu gero draugo drauge yra Jusiskio laaaaabai gera drauge,tik jus to nezinot.Todel jis ir toleruoja Jusu rysius mirksiukas.gif
Cia mano nuomone!!!
Atsakyti