Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Draugais gali būt ir būna...bet kažkieno ragai yra neatsiejamas atributas...tos draugystės...
Atsakyti
tai aisku kad gali buti tik draugai drinks_cheers.gif ,va irgi turiu geriausia drauga,mano vaikinas ji pazista ir pritaria musu draugystei,jokiu pavydo scenu man nekelia del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2008 11 23, 18:00)
tai aisku kad gali buti tik draugai drinks_cheers.gif ,va irgi turiu geriausia drauga,mano vaikinas ji pazista ir pritaria musu draugystei,jokiu pavydo scenu man nekelia del to smile.gif

Kaži negausit kokią dieną su savo vaikino geriausia drauge susiuostyt brunette.gif
Atsakyti
kad neturi jis draugiu ir tikiuosi netures bigsmile.gif beje mano geriausias draugas puikiai sutaria su maniskiutai gal todel ir nepavydi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina4ka: 23 lapkričio 2008 - 17:45
O as (ir is savo patirties ir is draugiu pasakojimu) nemanau kad vyras ir moteris gali buti tik draugais. Nebent gal toks atvejis kai vienas is ju jau turi savo seima, ir tas draugas ar drauge jau nebe vieno kazkurio, o seimos draugas. O siaip tai visada buna anksciau ar veliau dviprasmisku situaciju kai paaiskeja, kad kazkuri puse turejo vilciu kad is tos draugystes kazkas issirutulios..
Atsakyti
Sutinku su Rassa...
Visda yra erotikos "kvapas" vyro ir moters draugystėje. Jei jie norės/sugebės jam nepasiduoti - viskas taip ir liks. Tačiau garantijų būti negali...
Atsakyti
Sakoma, jog vyras ir moteris gali buti draugais, jei tarp ju jau kazkas buvo, arba ta draugyste dar peraugs i kazka. g.gif
Atsakyti
hmmm... niu mano nuo mone taip pat panasi i auksciau pasisakiusiuju ... gali is pradziu ir bus grazi draugyste...tipo brolis ir sesuo ax.gif o po to visvien atsitinka tokios situacijos , kad kazkas galvoje pradeda kribzdeti...o ir kada zmogus pasidaro tox artimas,ir tu ji gerai pazisti visuomet yra tikimybe,kad prades kirbeti mintis apie kazka daugiau rolleyes.gif nu nebent vienas ar kitas draugas yra kitokios sexualines pakraipos,tuomet baimiu jokiu ir negali buti lotuliukas.gif nors siaip sako,kad moteriai geriausias draugas - homosexualus vyras...
Atsakyti
Tarp vyro ir moters draugystes buti negali,zinoma jei tu susitinki su geriausiu draugu i pusmeti karta arbatos irgerti ir pasveikinat vienas kita per sventes tai tokia draugyste gal ir neperauks i kazka rimciau,bet jei pradetum su geriausiu draugu leisti kiekviena diena?Nemanau kad isbutumet draugais,manau uztektu koki salta vakara isgerti vynelio daugiau ir atsiskleistu visa draugyste...
Turejau toki drauga,ateidavo daznai i svecius apie savo visas paneles pasakodavo,klausdavo patarimo,na jis man tikrai buvo kaip draugas na ir jis man demesio isskirtinio nerode,bet teko suzinoti kad istikruju yra mane isimylejes.....Vyrai manau tiesiog to neparodo,arba patis nesupranta kad ta geriausia drauge jie myli...Na jei tu susitikineji su priesingos lyties draugu,tai reiskia yra trauka jei tau zmogus nepatinka tu su juo ir nebendrausi,tiesa?O trauka labai daug ka reiskia ir ji gali patraukti i kaire...Sakykit ka norit niekada nesutiksiu kad toks dalykas imanomas,vyras visada i moteri ziures kaip i grobi...ne is vieno garbaus amziaus vyro esu tai girdejusi...
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2008 11 23, 17:40)
kad neturi jis draugiu ir tikiuosi netures bigsmile.gif

kodel cia taip?? a gaila kad B turetu geriausia drauge flirt.gif caca lelia kokia biggrin.gif jus tai turit drauga.. bigsmile.gif
Atsakyti
Suabajociau del draugystes tarp vyro ir moters g.gif
Turiu labai gera pavyzdi,save.Jau tokia atrode musu draugyste kaip brolio ir sesers,o pasekmes... neuzilgo musu vestuves 4u.gif Stai ir prisidraugavom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautri styga @ 2008 12 02, 16:13)
Suabajociau del draugystes tarp vyro ir moters  g.gif
Turiu labai gera pavyzdi,save.Jau tokia atrode musu draugyste kaip brolio ir sesers,o pasekmes... neuzilgo musu vestuves  4u.gif  Stai ir prisidraugavom  lotuliukas.gif

tai čia gerasis variantas. man kažkodėl atrodo, kad dažniau būna, jog draugai susimetę į porą staiga supranta, kad buvo geresni draugai, nei kad pora, o ant galo nelieka nei draugystės, nei meilės ir keliai išsiskiria.
Atsakyti