tai aisku kad gali buti tik draugai
,va irgi turiu geriausia drauga,mano vaikinas ji pazista ir pritaria musu draugystei,jokiu pavydo scenu man nekelia del to

QUOTE(Malina4ka @ 2008 11 23, 18:00)
tai aisku kad gali buti tik draugai
,va irgi turiu geriausia drauga,mano vaikinas ji pazista ir pritaria musu draugystei,jokiu pavydo scenu man nekelia del to 

Kaži negausit kokią dieną su savo vaikino geriausia drauge susiuostyt

kad neturi jis draugiu ir tikiuosi netures
beje mano geriausias draugas puikiai sutaria su maniskiutai gal todel ir nepavydi

O as (ir is savo patirties ir is draugiu pasakojimu) nemanau kad vyras ir moteris gali buti tik draugais. Nebent gal toks atvejis kai vienas is ju jau turi savo seima, ir tas draugas ar drauge jau nebe vieno kazkurio, o seimos draugas. O siaip tai visada buna anksciau ar veliau dviprasmisku situaciju kai paaiskeja, kad kazkuri puse turejo vilciu kad is tos draugystes kazkas issirutulios..
Sutinku su Rassa...
Visda yra erotikos "kvapas" vyro ir moters draugystėje. Jei jie norės/sugebės jam nepasiduoti - viskas taip ir liks. Tačiau garantijų būti negali...
Visda yra erotikos "kvapas" vyro ir moters draugystėje. Jei jie norės/sugebės jam nepasiduoti - viskas taip ir liks. Tačiau garantijų būti negali...
hmmm... niu mano nuo mone taip pat panasi i auksciau pasisakiusiuju ... gali is pradziu ir bus grazi draugyste...tipo brolis ir sesuo
o po to visvien atsitinka tokios situacijos , kad kazkas galvoje pradeda kribzdeti...o ir kada zmogus pasidaro tox artimas,ir tu ji gerai pazisti visuomet yra tikimybe,kad prades kirbeti mintis apie kazka daugiau
nu nebent vienas ar kitas draugas yra kitokios sexualines pakraipos,tuomet baimiu jokiu ir negali buti
nors siaip sako,kad moteriai geriausias draugas - homosexualus vyras...

Tarp vyro ir moters draugystes buti negali,zinoma jei tu susitinki su geriausiu draugu i pusmeti karta arbatos irgerti ir pasveikinat vienas kita per sventes tai tokia draugyste gal ir neperauks i kazka rimciau,bet jei pradetum su geriausiu draugu leisti kiekviena diena?Nemanau kad isbutumet draugais,manau uztektu koki salta vakara isgerti vynelio daugiau ir atsiskleistu visa draugyste...
Turejau toki drauga,ateidavo daznai i svecius apie savo visas paneles pasakodavo,klausdavo patarimo,na jis man tikrai buvo kaip draugas na ir jis man demesio isskirtinio nerode,bet teko suzinoti kad istikruju yra mane isimylejes.....Vyrai manau tiesiog to neparodo,arba patis nesupranta kad ta geriausia drauge jie myli...Na jei tu susitikineji su priesingos lyties draugu,tai reiskia yra trauka jei tau zmogus nepatinka tu su juo ir nebendrausi,tiesa?O trauka labai daug ka reiskia ir ji gali patraukti i kaire...Sakykit ka norit niekada nesutiksiu kad toks dalykas imanomas,vyras visada i moteri ziures kaip i grobi...ne is vieno garbaus amziaus vyro esu tai girdejusi...
Turejau toki drauga,ateidavo daznai i svecius apie savo visas paneles pasakodavo,klausdavo patarimo,na jis man tikrai buvo kaip draugas na ir jis man demesio isskirtinio nerode,bet teko suzinoti kad istikruju yra mane isimylejes.....Vyrai manau tiesiog to neparodo,arba patis nesupranta kad ta geriausia drauge jie myli...Na jei tu susitikineji su priesingos lyties draugu,tai reiskia yra trauka jei tau zmogus nepatinka tu su juo ir nebendrausi,tiesa?O trauka labai daug ka reiskia ir ji gali patraukti i kaire...Sakykit ka norit niekada nesutiksiu kad toks dalykas imanomas,vyras visada i moteri ziures kaip i grobi...ne is vieno garbaus amziaus vyro esu tai girdejusi...
QUOTE(Malina4ka @ 2008 11 23, 17:40)
kad neturi jis draugiu ir tikiuosi netures

kodel cia taip?? a gaila kad B turetu geriausia drauge

Suabajociau del draugystes tarp vyro ir moters
Turiu labai gera pavyzdi,save.Jau tokia atrode musu draugyste kaip brolio ir sesers,o pasekmes... neuzilgo musu vestuves
Stai ir prisidraugavom

Turiu labai gera pavyzdi,save.Jau tokia atrode musu draugyste kaip brolio ir sesers,o pasekmes... neuzilgo musu vestuves

QUOTE(Jautri styga @ 2008 12 02, 16:13)
Suabajociau del draugystes tarp vyro ir moters
Stai ir prisidraugavom 

tai čia gerasis variantas. man kažkodėl atrodo, kad dažniau būna, jog draugai susimetę į porą staiga supranta, kad buvo geresni draugai, nei kad pora, o ant galo nelieka nei draugystės, nei meilės ir keliai išsiskiria.