Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Man istriges posakis jei vyras ir moterisi nejaucia nors mazos aistros ir potraukio draugais but negali ax.gif seip sunku pasakyti , kai pagalvoju kokie mano draugai na tikrai visi patrauklus blush2.gif visgi fizine isvaizda svarbi ir draugaujant , jei zmogus labai nepatrauklus sunku isibendrauti ,tad slidus reikalas.... tongue.gif
Atsakyti
Ar gali būti vyras ir moteris tik draugais, manau, priklauso nuo vyro ir moters amžiaus, ar jie turi partnerį, ar yra ryžtingi, ar turi sąžinės ir proto... Žodžiu daug nuo ko priklauso... Tačiau normalu, kad artima vyro ir moters draugystė perauga į intymumą po kurio tenka spręsti ar toliau jie galės išlikti draugais ar naujas statusas bus pernelyg komplikuotas... Nors 4 metai turiu tokį tik draugą, bet nemanau, kad tai normalūs santykiai, bet kol kas jie netrukdo tad lai tęsiasi...
Atsakyti
Netikiu, kad tai įmanoma. Galbūt todėl, kad aš vyrų TIK draugų niekada nesu turėjusi.... Visi anksčiau ar vėliau kažko tikėjosi.
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2009 09 10, 22:51)
Gal nebūtinai pajus potrauki, tačiau manau, kad  vyro+moters draugystė subtilus reikalas ir vienos taisyklės čia nėra... Vienu atveju tokia "draugystė" neįmanoma, o kitu natūralus dalykas... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif labai gerai pasakyta...
P.S. Mano vyras - buves mano geras draugas lotuliukas.gif
Nuo to laiko vyru draugu neturiu.... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaxtiena: 21 rugsėjo 2009 - 11:59
QUOTE(Niurzgike @ 2009 09 10, 21:43)
Aš taip pat mąstau...nėra buvę pas mane draugų -visi kažko tikėjosi... verysad.gif

Pas mane irgi visi vis tikedavosi kazko daugiau doh.gif
Atsakyti
Aha.. as irgi turejau toki gera drauga.. Tai va dabar jau kelintus metus po vienu stogu ir ziedelis ant rankos.. biggrin.gif

Kategoriskai vienaip ar kitaip teigti negalima, bet.. Logiskai mastant: draugas paprastai buna zmogus, su kuriuo tave kazkas sieja - bendras poziuris, panasus tikslai.. Negaleciau turet draugo, kurio nuomone apie daugeli dalyku butu priesinga ir kurio asmenines savybes mane erzintu.. Taigi manau, kad tapus gerais draugais su priesingos lyties atstovu, kuris tau atrodo simpatiska asmenybe yra labai realu ir naturalu juo susizaveti kaip priesingos lyties objektu... blush2.gif
Atsakyti
O as tikiu draugyste tarp vyro ir moters. ir turiu tokiu draugu, ir ne viena. tai labai padeda, kai reikia i ka nors paziureti is vyru varpines. ir siaip, jei turi drauges, as jas pazistu, o jei paskui atsiranda kitos drauges, tai ir su jomis bendraujame draugiskai. Beje, mano draugai, kaip ir drauges, yra laiko patikrinti. Jei suzinociau, kad vyra dominu daugiau nei drauge, ko gero daugiau su juo nebebendrauciau. Beje, man pasitaike atvirkstinis variantas - keli mano ex dabar yra labai puikus draugai, be jokiu pasaliniu minciu smile.gif
Atsakyti
Itartina man tokia draugyste. Nemanau, kad gali schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2009 09 25, 22:14)
Itartina man tokia draugyste. Nemanau, kad gali  schmoll.gif

del ko itartina?
Atsakyti
QUOTE(murksiuke @ 2005 05 28, 03:47)
Gal kas is savo patirties patartu  ar tarp vyro ir moters is tikruju gali buti atvira ir nuosirdi draugyste,kuri nebutu paremta kazkokiai kitais jausmais,o tik draugiska meile?
Mano istorijai jau kokiu 15 metu,viskas prasidejo vos ne nuo vaikystes  smile.gif berniukas +mergaite=tiesiog draugai,paauglystej pradejau i savo drauga ziureti ne tik kaip i drauga,jam to tiesiai niekad nesakydavau,bet pastebet tikrai galejo,bet niekada nerode jokios iniciatyvos. Daug laiko praleidau apie ji svajodama,neziuredama i kitus vaikinus,o jis susitikinejo su daugeliu mano pazystamu ir draugiu,man nesuteikiamas jokio demesio(pati esu tikrai patrauklios isvaizdos,nors toks jo ilgesys ivare daugybe kvailu kompleksu).Tai va,nieko tarp musu neivyko,ejo laikas,abu jau esame seniai ne paaugliai,susiradau sau vaikina,kuri myliu,taciau musu draugyste tesiasi,mano draugas daznai skambina,kalbames apie viska,neretai kyla mintis:kodel?Ar is tikruju vyrai gali taip vertinti draugyste ?ja nemaisyti su kitais santykiais ?ar tiesiog nesu patraukli tam vaikinui(nors beveik visos mano drauges jam buvo patraukliosjis tikrai isrankumu nepasizymejo,be to as tikrai ne pabaisa.)
Atsiprasau uz supainiotus sakinius ir mintis,zinau kad skamba is dalies vaikiskai ir kvailai,bet tiesiog norejau issipasakot.Gal kas nors buvo panasioj situacijoj?

Sveika,pas mane taip pat yra best draugas,mes su juo nuo darzelio bendraujam ir iki siol,na manau gal mes su juo nebendrautumem dabar,jai as nezinociau apie ji,kai mes buvom 8 klaseje,jis man prisipazino kad jis yra gejus,ispradziu man buvo sokas blink.gif ,nes jis man labai patiko kaip vaikinas,bet paskui kazkaip reikejo save perlauzti ir teisybei zureti i akis ,buvo aisku sunku bet susitaikiau su sia mintim,o dabar as ji vadinu SESE thumbup.gif jis mano gyvenimo patarejas visais gyvenimo klausimais.Ir as taip manau kad taip bus visa gyvenima. biggrin.gif
Atsakyti
Gali zinoma..., bet tai labai priklauso nuo susiklosciusiu aplinkybiu, kuomet susidaro stipri riba, buti tik draugais
Atsakyti
Tikrai kad gali zinau tokiu pavyzdziu
Atsakyti