QUOTE(murksiuke @ 2005 05 28, 03:47)
Gal kas is savo patirties patartu ar tarp vyro ir moters is tikruju gali buti atvira ir nuosirdi draugyste,kuri nebutu paremta kazkokiai kitais jausmais,o tik draugiska meile?
Mano istorijai jau kokiu 15 metu,viskas prasidejo vos ne nuo vaikystes

berniukas +mergaite=tiesiog draugai,paauglystej pradejau i savo drauga ziureti ne tik kaip i drauga,jam to tiesiai niekad nesakydavau,bet pastebet tikrai galejo,bet niekada nerode jokios iniciatyvos. Daug laiko praleidau apie ji svajodama,neziuredama i kitus vaikinus,o jis susitikinejo su daugeliu mano pazystamu ir draugiu,man nesuteikiamas jokio demesio(pati esu tikrai patrauklios isvaizdos,nors toks jo ilgesys ivare daugybe kvailu kompleksu).Tai va,nieko tarp musu neivyko,ejo laikas,abu jau esame seniai ne paaugliai,susiradau sau vaikina,kuri myliu,taciau musu draugyste tesiasi,mano draugas daznai skambina,kalbames apie viska,neretai kyla mintis:kodel?Ar is tikruju vyrai gali taip vertinti draugyste ?ja nemaisyti su kitais santykiais ?ar tiesiog nesu patraukli tam vaikinui(nors beveik visos mano drauges jam buvo patraukliosjis tikrai isrankumu nepasizymejo,be to as tikrai ne pabaisa.)
Atsiprasau uz supainiotus sakinius ir mintis,zinau kad skamba is dalies vaikiskai ir kvailai,bet tiesiog norejau issipasakot.Gal kas nors buvo panasioj situacijoj?
Sveika,pas mane taip pat yra best draugas,mes su juo nuo darzelio bendraujam ir iki siol,na manau gal mes su juo nebendrautumem dabar,jai as nezinociau apie ji,kai mes buvom 8 klaseje,jis man prisipazino kad jis yra gejus,ispradziu man buvo sokas

,nes jis man labai patiko kaip vaikinas,bet paskui kazkaip reikejo save perlauzti ir teisybei zureti i akis ,buvo aisku sunku bet susitaikiau su sia mintim,o dabar as ji vadinu SESE

jis mano gyvenimo patarejas visais gyvenimo klausimais.Ir as taip manau kad taip bus visa gyvenima.