Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 25, 04:53)
nei tu manai nei ka.
***..reikia panaikint ta 100 zinuciu rinkima ir forumas issivalytu nuo debiliu sapalioniu.
Mala suda...mala...ner su kuo pasneket...kol atsirenki tarp milijono dauniu..

Paskaityk savo zinutes, proanalizuok ir tada sakyk kas yra sudo malimas o kas yra nuomone, bent trumpai isreiksta
Atsakyti
Manau, gali, jeigu vienas kitam nejaučia fizinės traukos. Jei bent vienas iš jų jaučia fizinę trauką, tai šis žmogus sieks daugiau.

Kažkada turėjau draugą, su kuriuo labai gerai sutarėm. Tačiau vienu momentu supratau, kad jis į mane žiūri kitaip nei aš į jį. Man jis buvo kaip brolis. Iš tiesų labai geras, šaunus žmogus, bet šalia savęs, kaip partnerio, aš jo niekaip neįsivaizdavau. Jis, matyt, įsivaizdavo. Tuomet išsivažinėjom studijuot ir nutrūko mūsų graži draugystė smile.gif Dar dabar liūdna ir skaudu, nes laikiau jį geru draugu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangre_azul: 25 kovo 2010 - 11:34
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 03 25, 11:28)
Manau, gali, jeigu vienas kitam nejaučia fizinės traukos. Jei bent vienas iš jų jaučia fizinę trauką, tai šis žmogus sieks daugiau.

Kažkada turėjau draugą, su kuriuo labai gerai sutarėm. Tačiau vienu momentu supratau, kad jis į mane žiūri kitaip nei aš į jį. Man jis buvo kaip brolis. Iš tiesų labai geras, šaunus žmogus, bet šalia savęs, kaip partnerio, aš jo niekaip neįsivaizdavau. Jis, matyt, įsivaizdavo. Tuomet išsivažinėjom studijuot ir nutrūko mūsų graži draugystė smile.gif Dar dabar liūdna ir skaudu, nes laikiau jį geru draugu verysad.gif

smile.gif buvo tas pats tik is tavo draugo puses, draugavau kol nebuvo noro arteti, o tai tesesi 2-3 metai, poto atsirado noras, priekaistai, pirmas ir paskutinis bucinis ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Darkblue @ 2010 03 25, 13:30)
smile.gif buvo tas pats tik is tavo draugo puses, draugavau kol nebuvo noro arteti, o tai tesesi 2-3 metai, poto atsirado noras, priekaistai, pirmas ir paskutinis bucinis ir viskas...

Maniau, fizinė trauka arba būna, arba nebūna. Pasirodo, jos gali iš pradžių nebūti, o vėliau atsirasti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 03 25, 12:28)

Kažkada turėjau draugą, su kuriuo labai gerai sutarėm. Tačiau vienu momentu supratau, kad jis į mane žiūri kitaip nei aš į jį.

Nesutinku. Ta trauka visiskai nereiskia to, kad kazkuris ten ims ir prades siekt ko tai daugiau. Is patirties su vienu vieninteliu draugu,labai drasu sprest apie ta draugyste tarp vyru-moteru kazkaip placiau..
Pati pastebejau toki dalyka: geriausi draugai vyrai gali but ir buve meiluziai,ir bandziusieji jais tapti, ir siaip-vyrai, i gyvenima ateje tinkamai susikloscius aplinkybems. Vienpuse trauka nedaro draugystei jokios itakos-nei kai ji yra,nei kai jos nera. Taip kad draugais buti galima puikiausiai.
Abipuse-vat cia jau slidziau..
Atsakyti
Tikrai gali,dar paauglysteje susipazinau su vienu vyru,bendraujam iki siol,jau gal 17metu,su pertraukom,bet matomes,snekames apie viska.Kibirksciu buvo is jo puses,bet isiaiskinom ir nusprendem negadint draugystes.Dabar turiu seima,bet vistiek pabendraujam,kazkaip siela su juo man atsigauna ir taip nuo paauglystes.
Atsakyti
Aišku, kad gali , nes pati turiu tokius du draugus ir niekada nebuvo net minties pažiūrėt į kurį nors kaip į savo vaikiną ar vyrą.. ir iš jų pusės tokių minčių nebuvo ir nėra smile.gif
Atsakyti

Tikrai gali smile.gif bet to "neužsakysi". Jei kažkuris jaučia trauką, tikra, tyra draugystė neįmanoma... turiu draugą vaikiną, su kuriuo vienas kitam jaučiame broliškus jausmus ir net aplinkybėms susiklosčius taip, kad teko miegoti viename kambaryje dviese, net minčių nekilo "pašalinių". Būtų buvę daugiau nei juokinga biggrin.gif tiesa, patyriau ir tokią draugystę kai su vienu vaikinu draugaudama ėmiau jam jausti simpatiją. Draugystė iširo, nes santykiai nebuvo įmanomi,o ir gražios draugystės nebeliko, tiesiog buvo perdaug keista toliau bendrauti...
Atsakyti
Nuo GALI iki NEGALI tik vienas žingsnis biggrin.gif Kreivai į tai žiūriu:)
Juk dažniausiai kiekvieno draugai tampa šeimos draugais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 03 25, 12:28)

turiu biciuli, su kuriuo bendrauju jau kelis metus. manau, kad jei parodyciau jam bent menkiausia demesi, jis imtusi iniciatyvos. yra kelis kartus bandes kalbeti apie jausmus, apie musu santykius (kol buvau viena), bet paaiskinau, kad labai dziaugciausi myledama toki zmogu, o bet taciau jis man tik nuostabus draugas ir nieko daugiau. dabar jis taip pat turi drauge ir labai noreciau, kad jiems pasisektu sulipdyti normalius ilgalaikius santykius. o ar busime draugai dar 20 metu, parodys laikas smile.gif
Atsakyti
Man buvo 18 draugui 24,buvom tikrai labai geri draugai ne vienerius metus,bet vistiek laikui begant pastebejau,kad draugas man puoseleja netik draugiskus jausmus,nenorejau prarasti gero draugo tad nusprendziau nekreipti demesio i jo rodoma isskirtini demesi man smile.gif Praejo daugiau nei 10metu abu esam sukure seimas,galvoju smagu butu susitikti su senais draugais,bet.....
Atsakyti
Iki tam tikro laiko...
Atsakyti