Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(aivaD @ 2005 09 12, 13:23)
Kiek vidutiniškai per dieną jis tave "aplanko" sms-ais,ar tik tau skirtais skambučiais? Jei tai per daug asmeniška, gali neatsakyti. Suprasiu.

Na, mazdaug gal kas antra diena... Nera juk kazkokio grafiko... Jei nebutu reikalu - butu lengviau. Dabar turim del ko kalbetis, tartis... Del pasakymo vyrui - manau, kad tai butu musu kaip keturiu zmoniu draugystes pabaiga, pasakysiu tai, kai nebeturesiu vilties, kad jis "atsipeikes"... Nekalbu juk as su juo vien apie meile. Jis nedrista apie tai kalbeti su manim, nes as greitai ji uzciaupiu, bet matau, kad "svaigsta"... As tik noriu, kad viskas butu kaip anksciau sad.gif ...Bet matyt tai jau nebeimanoma, nors labai noreciau... As negaliu kontroliuoti jo minciu, jo jausmu. O tyla pries du sau artimus zmones pradeda erzinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roof: 12 rugsėjo 2005 - 13:35
..aš irgi pasakyčiau vyrui....
be to nebūtina nutraukt ryšius su abiem su drauge, gi gali bendrauti,o su šituo veikėju, kurį laiką vengt...palaukt, kol atauš...nors aš abejoju, kad atauš...čia moteris turi tvirtai pasakyti, jei paliekama nors miniatiūrinė viltis,jie kuria svajones...
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2005 09 12, 13:39)
..aš irgi pasakyčiau vyrui....
be to nebūtina nutraukt ryšius su abiem su drauge, gi gali bendrauti,o su šituo veikėju, kurį laiką vengt...palaukt, kol atauš...nors aš abejoju, kad atauš...čia moteris turi tvirtai pasakyti, jei paliekama nors miniatiūrinė viltis,jie kuria svajones...

As nesuteikiau jokiu vilciu, ir dabar nesuteikiu. Man irgi butu idealus variantas bendraut tik su ja... Bet ka daryt, kad ji ateina vis su juo... Nebent pasakyt tiesiai sviesiai, kad noriu tik dviese pabendraut. Suprask, mus risa daug metu, ir dar daugiau saitu... Buvo pas mus tokiu minciu - kartu emigruot i uzsieni, bet as dabar jau atsisakau tos idejos, nes tai dar labiau mus suartintu..
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 14:31)
Na, mazdaug gal kas antra diena... Nera juk kazkokio grafiko... Jei nebutu reikalu - butu lengviau. Dabar turim del ko kalbetis, tartis... Del pasakymo vyrui - manau, kad tai butu musu kaip keturiu zmoniu draugystes pabaiga, pasakysiu tai, kai nebeturesiu vilties, kad jis "atsipeikes"... Nekalbu juk as su juo vien apie meile. Jis nedrista apie tai kalbeti su manim, nes as greitai ji uzciaupiu, bet matau, kad "svaigsta"... As tik noriu, kad viskas butu kaip anksciau sad.gif ...Bet matyt tai jau nebeimanoma, nors labai noreciau... As negaliu kontroliuoti jo minciu, jo jausmu. O tyla pries du sau artimus zmones pradeda erzinti...

manau roof, tau turetu rupeti santykiai su tavo vyru labiau, ir abeju pasitikejimas vienu kitu...uz jo santykius su jo zmona turi atsakyti pats jis...del jusu draugystes, ziuresi, ne tu gi ja griauni...
Atsakyti
Pas mus geri santykiai su vyru... Ar tikrai jus visos tokioje situacijoje pasipasakotumet antrai pusei? Nuo ko pradeti?
Atsakyti
...bliamba, kažkaip su jumoru pradėčiau...mol kažkokia širšė tam bičui įkando ar ką....vyras įvertins tokį atvirumą....tik tiek yra rizikos,kad draugais jie neliks..o gal ir liks...negali žinot....gal ir ant Tavęs supyks, bet trumpam, nes paskui pagalvojęs, bus dėkingas Tau už atvirumą ir , kad juo pasikliauji...būsite kaip sąmokslininkai, galėsite kartu regzti planą, kaip šitą karštakošį atvėsinti.....tavo vyrui aišku vyrukas greičiausiai draugu neliks, nes tikrai nelabai garbingai elgiasi...
Viskas Tavo rankos..visada viskas yra moters rankose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 14:50)
Pas mus geri santykiai su vyru... Ar tikrai jus visos tokioje situacijoje pasipasakotumet antrai pusei? Nuo ko pradeti?

roof, tem bolee, jei geri...pasakyciau vyrui tuo atveju, jei pasidarytu neimanoma ir kitaip jau nezinociau, kaip sustabdyti ta zmogu, arba jei mano vyras ka nors uzuostu:)))
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2005 09 12, 13:57)
tavo vyrui aišku vyrukas greičiausiai draugu neliks, nes tikrai nelabai garbingai elgiasi...

Tai cia simtas procentu, kad jie neliks draugai, nei mes draugai kaip poros. Bandysiu kazkaip issisprest, nes paciai nesinori, kad tai testusi. Sunku tai nesiotis savyje, realybeje to niekam nepasakyciau. Kol kas... Kai jis gris is juros - bus rimtas pokalbis, po kurio, arba jis man niekad nebeuzsimins apie tai, gal ir as su laiku sugebesiu uzmirsti (primirsti) arba - "viso gero"...
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 09 12, 13:59)
pasakyciau vyrui tuo atveju, jei pasidarytu neimanoma ir kitaip jau nezinociau, kaip sustabdyti ta zmogu, arba jei mano vyras ka nors uzuostu:)))

Na, tai matai, nepasakytum bet kuriuo atveju... O jei:
1. Mano vyras nieko neuzuodzia - kol kas.
2. Turiu vilciu sustabdyti ta zmogu.
Vis dar bandau ieskoti priezasciu kodel taip atsitiko... Na, kad dar taip nenutiktu... Absurdas kazkoks... Perkratau visa savo elgesi - jokiu pretekstu, jokiu uzuominu, jokio meilumo... As tik buvau savim... Kaip gali taip nei is sio nei is to gimti meile... Arba tai tik profesionali vaidyba... Su jam vienam zinomais tikslais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roof: 12 rugsėjo 2005 - 14:13
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 15:06)
Na, tai matai, nepasakytum bet kuriuo atveju... O jei:
1. Mano vyras nieko neuzuodzia - kol kas.
2. Turiu vilciu sustabdyti ta zmogu.

Roof, man atrodo, pati zinai, kaip elgtis:)...manau nesuklysi...as pasakyciau tada, kai man pasidarytu neramu, nesaugu...jei turi vilciu sustabdyti, tai tada ir vyras uzuosti negali:), bet jei net sustabdysi, bednravima manau apribosiu gan stipriai, nes kitaip neisivaizuoju, kaip jam turetum kiekviena karta kazka priminti, nes tada mazai sansu, kad sustabdysi....
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 09 12, 14:10)
bet jei net sustabdysi, bednravima manau apribosiu gan stipriai, nes kitaip neisivaizuoju, kaip jam turetum kiekviena karta kazka priminti, nes tada mazai sansu, kad sustabdysi....

Taip. Kuo maziau bendrumo. Ir visokiu ten sokiu.
Atsakyti
žinok negarantuočiau 100 procentų, kad jie neliks draugai...vyrai kitaip viską supranta, jie pasišnekės prie butelio, gal apsikumščiuos, bet liks draugai...aišku negarantuoju 100 procentų, bet jei jie tikri draugai, jie ir liks draugais
jei turi vilčių jį sustabdyti pati, nesakyk kol kas vyrui, bet aš Tavo situacijoj neturėčiau tokio optimizmo, jaučiu pati dvejočiau, nes būna malonus toks dėmesys iš šono, o paskui, kai kitas žmogus, jau įkaitintas, sunku būna sustabdyt....pati juk sakai, kad nebejuokinga...
Atsakyti