Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Vis del to manau, kad draugyste gali testis tik iki tam tikro laiko... Veliau - arba liekama pazistamais, arba perauga i kazka daugiau... O savo situacija irgi laikau nepavydetina. Siaip, Carla, as irgi taip manau, kad pasakyti - pats blogiausias variantas. Bet neisivaizduoji, kaip sunku slepti tai nuo dvieju zmoniu, ir apsimesti, kad nieko nevyksta...
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 11:42)
Vis del to manau, kad draugyste gali testis tik iki tam tikro laiko... Veliau - arba liekama pazistamais, arba perauga i kazka daugiau... O savo situacija irgi laikau nepavydetina. Siaip, Carla, as irgi taip manau, kad pasakyti - pats blogiausias variantas. Bet neisivaizduoji, kaip sunku slepti tai nuo dvieju zmoniu, ir apsimesti, kad nieko nevyksta...

Roof,patikslink,gal aš ką praleidau g.gif Kokie tavo jausmai draugės vyro atžvilgiu? Jei tai vienpusiai jausmai (tik iš JO pusės),tai turėtum būti rami.Jei neduosi pagrindo tolimesniems santykiams,po kurio laiko jis aprims.Niekur nedings, turės susitaikyti. Sudėtingiau,jei tas vyras tau tap pat patinka,kaip vyras...Tavo vietoje tikrai šito niekam nepasakočiau.Ką tai pakeis? g.gif Prarasi pasitikėjimą dar ir iš savo vyro pusės,prarasi draugę.
Draugyste tarp vyro ir moters-tikiu.Bet taip pat iki tam tikro momento.Visos draugystės paremtos abipuse simpatija,reikia labai ne daug,kai tai peraugtų į jausmus.Asmeninė patirtis:mirksiukas:
Beje,savo gyvenime taip pat turiu panašų pavyzdį...Tada,kai dar nebuvau žmona savo vyrui,jam meilėje prisipažino jo geriausio draugo žmona g.gif Dar ir dabar ją sutikus (kai tenka kartu būti kompanijose) matau, kokiu susižavėjimo pilnu žvilgsniu ji stebi maniškį. Man ramu todėl, kad tarp jų nieko nebuvo. Vyras man tai pasakodamas juokėsi, kad niekada negalėtų net pagalvoti, kad įstatyt draugui "ragus", jam tai atrodo kvaila ir visiškai nereikalinga. Ne dėlto,kad ji būtų kokia pabaisa,tiesiog,yra moralės normos,kurių perlipti negali ir nenori. O tos moters viduje,panašu,kad iki šiol ūžia jausmai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aivaD: 12 rugsėjo 2005 - 11:09
Mano jausmai drauges vyro atzvilgiu yra grieztai apibreztuose draugystes remuose. Draugiskumas - ir nieko daugiau. Ir jis tai labai aiskiai zino. Sakai, kad galiu buti rami... Bet kaip man jaustis, kai jis isplaukes i jura skambina man ir sako, kad galvoja apie mane kas vakara ir dar kalba apie jausmus... As irgi pasirinkau taktika - nieko nedaryti ir laukti, kol jam tai praeis... Bet as matau, kad jam kuo toliau, tuo sunkiau tai nuslepti... Labai noreciau, kad viena diena jis pasakytu, kad jam visa tai praejo, ir kartu pasijuoktume is jo laikino "proto aptemimo"...
Atsakyti
roof, ramiau bent tiek,kad iš tavo pusės viskas "draugystės rėmuose". Nesijausk kalta dėl to, kad jis įsimylėjo. Jūra,išvykos iš namų, na...tegul tu būsi ta, kuri jo "laukia" krante, aišku, skaudu,kad tai ne jo žmona,skaudu,kai turi slėpti g.gif Žinau kaip jautiesi,draskaisi iš vidaus:norisi išlikti draugiškai,supratingai,bet jei prireiks, imkis kraštutinių priemonių,nutrauk visas draugystes,tiesiog,draugei priežasčių gali ir neaiškinti.Per daug skaudus reikalas.Geriau nežinoti.
Atsakyti
QUOTE(aivaD @ 2005 09 12, 11:20)
norisi išlikti draugiškai,supratingai,bet jei prireiks, imkis kraštutinių priemonių,nutrauk visas draugystes,tiesiog,draugei priežasčių gali ir neaiškinti.Per daug skaudus reikalas.Geriau nežinoti.

Aciu, kad mane supratai. Taip, jeigu niekas nesikeis, teks atsisakyti draugystes. Be pasiaiskinimu. Manau lygiai taip pat kaip ir tu - geriau pasitraukti. Tik manes nesupras nei mano drauge, nei mano vyras, kodel pradejau vengti ju poros... Bet geriau tegul ir nesupranta. Vis dar turiu vilties, kad "atvesiu ji i prota". O situacija kaip tycia taip nepalankiai klostosi... Pats gyvenimas "kisa" tokias progas, kad mes kuo dazniau bendrautume (su reikalais), jau nebe vien pramogoms...

Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 12:29)
O situacija kaip tycia taip nepalankiai klostosi... Pats gyvenimas "kisa" tokias progas, kad mes kuo dazniau bendrautume (su reikalais), jau nebe vien pramogoms...

Nu bus proga patikrinti savo pamatyniu sienu stiprybe ir istverme...
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 09 12, 11:31)
Nu bus proga patikrinti savo pamatyniu sienu stiprybe ir istverme...

Del savo pamatiniu sienu as rami smile.gif Mane daugiau jaudina ju pamatines sienos. Ir liudina tai, kad gali tekti po tiek daug metu prarasti draugus. O siaip tai - as NIEKADA nestosiu tarp ju. Ir net jei jis butu laisvas ir as laisva - tai nieko nekeistu. Jis man gali buti draugas KAIP MAXIMUM.
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 12:45)
Del savo pamatiniu sienu as rami smile.gif Mane daugiau jaudina ju pamatines sienos. Ir liudina tai, kad gali tekti po tiek daug metu prarasti draugus. O siaip tai - as NIEKADA nestosiu tarp ju. Ir net jei jis butu laisvas ir as laisva - tai nieko nekeistu. Jis man gali buti draugas KAIP MAXIMUM.

zinai, roof, jei tas zmogus butu tikras jusu seimos draugu - tyletu, ir dvigubai tyletu, jei jaustu tau tikrus, tirius jausmus...kazkaip abejociau jo jausmu tikrumu, ypac atsizvelgiant i jo atkaklu taves siekima...
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 09 12, 11:57)
zinai, roof, jei tas zmogus butu tikras jusu seimos draugu - tyletu, ir dvigubai tyletu, jei jaustu tau tikrus, tirius jausmus...kazkaip abejociau jo jausmu tikrumu, ypac atsizvelgiant i jo atkaklu taves siekima...

Na, as irgi abejoju... Bet nejaugi as tokia neizvalgi - pazistu ji "n" metu. Sakau, viena mano versiju, yra ta, kad jis zaidzia negrazu zaidima... Kaip jis sako, kad jau nebeturi jegu tai laikyti savyje, norejo tyleti, bet... Tipo, tai jau tesiasi apie 3 metus...
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 12, 13:00)
Na, as irgi abejoju... Bet nejaugi as tokia neizvalgi - pazistu ji "n" metu. Sakau, viena mano versiju, yra ta, kad jis zaidzia negrazu zaidima... Kaip jis sako, kad jau nebeturi jegu tai laikyti savyje, norejo tyleti, bet... Tipo, tai jau tesiasi apie 3 metus...

nu pati zhinai, kad mes visi silpni, bet...
mes turime seimos drauga, tikra seimos drauga...vertiname jo draugyste kaip ir jis musu, nemanau, kad kada nors jis leistu sau ka nors, arba as ka nors leisciau...nors progu buvo ax.gif bet nebuvo minties jom pasinaudoti...
Atsakyti
roof, na, kad jis varo tau kasdiena skambucius ir sms, tai taip. o tavo vyras ka? kazkaip pagalvojau, kad jei manajam prasidetu kasdienis sms varymas ar skambuciai, tai as pasiklausciau kas cia jam taip inirtingai varo? naturaliai kazkaip kiltu klausimas. nebent jis tau varo tada, kai zino, kad tu viena?

bet siaip laikyciausi taktikos - isvis nereaguoti. net nekelti telefono, kai matau, kad jis butent skambina. idomu kaip daznai jus bendraujate su tais draugais? jei kas antra diena, tada aisku sunkiau.. bet jei karta i menesi, tai nereaguoti butu gera taktika
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2005 09 12, 12:19)
idomu kaip daznai jus bendraujate su tais draugais? jei kas antra diena, tada aisku sunkiau.. bet jei karta i menesi, tai nereaguoti butu gera taktika

Matai, jau rasiau, kad mes bendraujam ne vien del pramogu. Yra darbo reikalu, todel dazni SMS neatrodo keistai... As nepasakoju vyrui ju turinio (kaip ir pokalbiu). Susitinkam gal karta i savaite. Viskas buvo normaliai. Cia keli menesiai, kaip tas drauges vyras "prarado savikontrole". Aisku, as mastau apie tai, kad nereaguoti butu gera taktika. Ilga laika as netikejau tuo, maniau, kad bajeris, zaidimas, man eme juokas ir tiek. Dabar nebeima, nes viskas pradeda igyti pagreiti.
Atsakyti