QUOTE(larisa @ 2006 02 24, 20:54)
O ko čia bliaut? Juk kuo daugiau konsultuosiesi, tuo greičiau pasveiksi, ir tuo greičiau pasieksi tikslą
Matai, aš jos (savo endokrinologės) patarimu nutraukiau BR dėl nėštumo. O vėliau sužinojau, kad taip staiga net ir nėščiai negalima jo nutraukti. Rezultate - nebeturiu leliuko.
QUOTE(silver 27 @ 2006 02 27, 11:06)
O tu sau pati dozę mažini-didini? Tavo rezultatai vistiek per dideli. Tarkis su gydytoju.
Iki nutraukimo gėriau po 5 tabl, aišku pagal gydytojos rekomendacijas. Dabar turiu vėl gerti tokią dozę, bet palaipsniui pagal savijautą.
QUOTE(Cypliukas @ 2006 02 27, 14:21)
Kaip greitai galima pastoti vartojant BR ?
As ji geriu dar tik nuo vasario 8 d., o si sestadieni atejo mmm tai taip liudna pasidare
o leliuko taip noriu.
Rytoj antra karta eisiu PRL tyrima pasidaryti.
Ech... gal viskas bus ok.
Mano PRL nenukrito per 1 mėn, reikia ilgo gydymo (ypač kas turi adenomą), kai kurioms užtenka 1 mėn, tai mano svajonė
QUOTE(Agalis @ 2006 02 28, 16:40)
o tu nenutraukei gerti BR? Pas mane irgi susinormalizavo is karto, noreciau pabandyti nutraukti BR, bet bijau, kad vel nepakiltu. Bet jei pas mane anksciau buvo normalus PRL, tai gal galejo susinormalizuoti ir nebereiktu to prakeikto BR gerti?
Aš irgi keikiu tą BR, kartais užeina tokių minučių , kad bliaunu atsisėdus su vaistais rankoje. Atrodo, tik tokios bėdos man ir trūksta. O man gydytoja sakė, kad su PRL pastoti galima, bet išnešioti sunkoka. Tai nežinau kur tiesa...