Įkraunama...
Įkraunama...

Per paskutinį konfliktą labai išsigandau

As tai begciau nuo tokio zmogaus, nes viena diena viskas baigsis mustynemis. Mano sesei tokia situacija buvo. Pragyveno su zmogum 10 metu, kentejo visus pykcio priepuolius, daiktu dauzymus, kol po tu 10 metu pati gavo verysad.gif Ir ka jis supranta kad blogai daro, supranta kad nesivaldo, bet save teisina kad cia ji isprovokavo, kad jis cia tik auka, zodziu tokie dalykai su amzium tik progresuoja ir galu gale viskas baigiasi liudnai. Dar labai svarbu atskirti kur yra jau tokie liguisti pykcio protrukiai, kai zmogus neatsimena ka dare ka kalbejo, as manau visokiu patrankymu durim ar kokio daiko patrankymas kai pvz neveikia pasitaiko daznam bet kai zmogus pykcio metu saves nevaldo yra pavojingas.
Atsakyti
Oho koks smarkuolis ir nesivaldantis ohmy.gif Kazkaip tai labiau budinga panelems,bet pasitaiko ir tarp vyru...
Jei nesivaldo su daiktais,kas zino kada nesusivaldys taves nepalietes g.gif Tau reiktu issakyti ka tada jautei,kad issigandai,kad tave trikdo toks jo elgesys ir kad tu bijai,kad viena diena vietoj remeliu nebutum tu jo rankose dry.gif
Atsakyti
Kelios savaitės po vestuvių. Jauna žmona skambina savo mamai:
- Mama, siaubas, aš nežinau, ką daryti. Čia toks skandalas kilo tarp manęs
ir vyro!!! Aš nežinau, ką daryti!!!
- Nusiramink, - taria mama, - skandalai - įprastas dalykas, pasipyksite,
pasipyksite ir praeis...
- Na, nežinau, gal ir praeis... O ką daryti su lavonu?

Cia apie galimas pasekmes jam kita karta
Atsakyti
Meilė meile... bet po kelių ar dešimties metelių gal praktiškiau ims galvoti ir gali gailėtis. Deja, kol jausmai užvaldę tai jokie moralai nieko nekeičia.
Tarp manęs ir mb buvo kartą kilęs toks konfliktas, kad jis į sieną diržu trenkė. Tada tikrai išsigandau ir pasakiau, kad jei fizinė pykčio išraiška kada nors pasikartos, mūsų santykiai turės baigtis. Per daug aš to gero tėvų šeimoje prisižiūrėjau.
Tai vat, daugiau taip ir nebepasikartojo per 2 metus. Ir apskritai pamažu konfliktų tarp mūsų mažėja ir jie trumpėja... manau, kad čia geras ženklas ir natūraliai taip turėtų gautis, nes jei vyksta atvirkščiai - tai kuo tada baigsis?

Žodžiu manau, kad jei tikrai nesi įsitikinusi, kad jis - tas vienintelis, dėl kurio padarytum bet ką, geriau su agresyviu žmogumi neprasidėti.
Atsakyti
Aš tokia esu. Jis man per pykčio priepuolį pasako ką nors juokinga, tada ir man pasidaro juokinga, ir tada nebepykstu. O fizines agresijos išraiškas taip pakomentuoja, kad kyla noras nebe daužytis, o juoktis
Atsakyti
manasis per barnius taip nesimeto, bet kai susinervuoja del ko nors tai kencia musu daiktai, neseniai stalo ta istraukiama lentynele sulauze doh.gif bet esu simtu procentu tikra, kad manes jis nelies tokiu isiuciu metu schmoll.gif ir pats masto apie pykcio valdymo kursus, tik nezinau, ar lietuvoj tokie buna g.gif
Atsakyti
as manau jei vyras negeriantis gal ir nelies.bet jei pyktis+degtine ilgainiui tai atsitiks...
Atsakyti
nuo daiktu galima pereit ir prie zmogaus.. tetai buvo taip gyveno gyveno, uzeidavo vyrui pykciai pvz. kad ir del to jog ji per velai is darbo grizo ir imdavo daiktai i siena lekt, karta teko matyt suplesytu rubu kruva- aisku tetos. tai vat viena diena jis uzsimojo, bet pusbrolis nors dar paauglys, bet kazkaip neissigando ir uzsistojo mama. manau jei jau karta ryzos, tai tikrai nebus galas. o del aiskinimos, tai pasiteisinimas buna as galiuosi, atleisk, daugiau niekad, ir dar neygi tu pati mane privedei. ne visi prisipazista, kad yra linke i tokia agresija ir smurta.
Atsakyti
Pas mus irgi kentėjo sienos, daiktai, baldai nuo jo smūgių... Ir aš kartu. doh.gif
Atsakyti
tokie vyrai ar moterys,kurie pykcio metu dauzo daiktus manau truputi turi problemu su nervukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 05 04, 21:29)
manasis per barnius taip nesimeto, bet kai susinervuoja del ko nors tai kencia musu daiktai, neseniai stalo ta istraukiama lentynele sulauze doh.gif bet esu simtu procentu tikra, kad manes jis nelies tokiu isiuciu metu schmoll.gif ir pats masto apie pykcio valdymo kursus, tik nezinau, ar lietuvoj tokie buna g.gif


Abejoju ar per ilgesni laika jo pykcio priepuoliai nepersikels nuo daiktu ant taves g.gif , pasiskaityk pavyzdzius temoj g.gif ypac jei tie pykcio priepuoliai dazni
Atsakyti
Mano vyras kartais kokį daiktą paleidžia, kol kas tai buvo kažkur tris kartus per septynis metus. Bet aš žinau, kad jis nepaliestų manęs. Jam nėra taip, kad pykčio neprisimintų, o ir tų pykčių pas mus tikrai nedaug, daugelį nesklandumų sprendžiam ramiai. Savo vyrui aš po pirmo tokio karto esu pasakiusi, kad toks jis man baisus ir tai suveikė. Nuo to pokalbio per kelis barnius jis geriau trenkia durimis ir išeina į kitą kambarį.
Bet reikia pripažinti, kad galimos dvi baigtys:
arba temos autorės draugas taip ir neišmoks savęs valdyti ir viskas pakryps iki muštynių, arba kaip maniškis, supras, kad toks pyktis gali turėti rimtas pasekmes: žmonos baimę.
Atsakyti