maniškis irgi turi tokią problemą-nemoka ramiai į nieką reguoti, jis kaip degtukas, greit užsidega, bet gana greitai ir užgęsta, kai susinervuoja irgi mėgsta pavaidyt daigtus, ką nors sulaužyt, išmest lauk, na nemoka jis valdyt savo emocijų

aišku mane tai užknisa, siūliau kreiptis į psihologus, tačiau jis tyli, nieko nesako, pats supranta , kad negerai daro, bet nieko su savimi padaryt negali...tačiau manęs palietęs jis nė kart nebuvo(pabandytų

)nors kartu gyvenam jau 8-us metus, todėl negalima teigti, kad
kucią draugas kada nors ims mušti

aš siūlyčiau ignoruoti tokį draugo elgesį, aš tai visaip bandžiaus kovot, bet dažniausiai paprasčiausiai nekreipiu dėmesio, tegu jis svaidosi, jei jam kas nepatinka, o aš ramiausiai darau savo darbus , tada jis mato, kad niekam čia neįdomu jo nesamonės ir greit apsiramina, arba kai labai užknisa, tiesiog taip ir pasakau, kad man visai neįdomu jo psichavimai ir , kad eitų išsikraut kur kitur, dar kokį moralą atskaitau, tai tas dar kiek pasiputojęs apsiramina, o aš dar kurį laiką jį ignoruoju, tada jau jis ima pergyvent dėl mano tokio elgesio ir ima "lyst į šikną"...

tai va, taip ir gyvenam, daiktai kartais nukenčia , bet patys dar nesimušam...