Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(sirdele99999 @ 2008 10 16, 11:35)
Na vakar apsibarikadavau literatura ir kolkas nusprendiau gydytis liaudiskai,ir pas gyd.sugryzti po kokiu poros men.Vakar prisipirkau naturalaus saltalankio,pikio aliejaus,na ir aisku tikro medaus(ne is parduotuves),ir tepliosiuos nakciai pakaitom 3 dienas medum,3dienas saltalanki ir 3 dienas pikiu.Na ir aisku pradesiu nuo organizmo valymo ir 21diena badavimo.Nes kad del badavimo turiu labai daug pavyzdziu del badavimo daromus stebuklus.Na ir tikiu kad viskas susitvarkys ir nereiks daryti jokiu pjaustimu.NES VEZYS BIJO PJAUSTYMO.Jus negalvokit kad ispjovus jis po kiek metu vel neatsinaujins.Moterys mastykim blaiviai,bet vezys tai lastele kuria isoperavus jos pakrinka,nes vezyst tai gali buti tik ne toje vietoje.Priklauso dar ir jaigu jums ispjauna kas bus paskui kaip bus jusu gyvenimas,jai imunitetas nusilps jis ir vel atsinaujins.Taip tegul busiu as ziauri ir manau kad jus mane isbrokisit bet peilis tai kaip paskutine viltis.Na aisku jau zinant savo tokia diagnoze tai jau reikes visa gyv.sau kilpa uzsimauti ir prisiziureti.
Na o as bandysiu pirma naturaliu budu ka pakeisti.
Na o jai ne tai te atleidzia man kitos uz mano durna mastyma.

Na tik kaikada pagalvoji kodel negimei vyru,nes toms moterims vis kokios nesamones .
Na o del vaiku tai ir mes dar norim antro,o jai padarius sia operaciaj tai rizika tikrai didele kad neisnesiosi,na ir vel gi kiekvienam individualiai.Na o tie gyd.kurie sako kad neturi jokios reiksmes nestumui tai tegul nenusisneka.
Na stiprybes mums visom.

na, sėkmės tau, mano draugė irgi laaabai jau nusiteikusi prieš operaciją mirksiukas.gif bet kiekvienas galvoja, kaip jam atrodo geriau blush2.gif
Atsakyti
Širdele 100% tave palaikau,ir tos tavo mintys man irgi yra artimos...ir girdėtos...
Pirma netradiciniai metodai tikrai gerai,o po peiliu bet kada spėsi...
ir dar svarbiausia TIKĖJIMAS TUO KĄ DARAI... thumbup.gif

Atsakyti
sirdele esu girdejus kad anksciau tikrai ambulatoriskai dare daug visokiu kompresu o dabar nedaro nes nera personalo.Bet pati naudoju tik ecocilin zvakutes gerasisa bakterijas kurios atseit kovoja su blogybem mirksiukas.gif
parasyk kaip Tau sekasi gydytis o cia saltalankio alieju naudoji?
Atsakyti
QUOTE(sirdele99999 @ 2008 10 16, 12:35)
na o si karta pasirodziau pas ginekologe praejus metams po gimdymo,tai atlikau vusys tyrimus ir ji man pasake kad turiu zaisdele,na ir setau tyrimas teigiamas.

Žinoma, jai tikrai tiki, kad gali išsigydyti liaudiškom priemonėm, tai pirmyn, tačiau po kelių mėn. būtinai vėl pasitikrink, kad įsitikintum jog sau padedi, nes teigiamas atskymas tai ne šiap žaizdelė.
Atsakyti
ax.gif beje....o kaip ten jūs tuos tepimus atliekate? g.gif
Suprantu žvakute isikišti ....bet patepti g.gif kaip ten jausti kur... ax.gif
Atsakyti
Na aciu uz palaikyma,man si diagnoze skaudi kaip ir jums,na o del tu kompresu tai gu jug nereikia niekui eiti tai labai paprasta pacios galt visa tai padaryti,na ir blogiau tai nebus.Na o kad su medum zaizdele sugija tai tikrai pati tai savo kailiu patyriau,na o dabar kai zaizdele vel atsivere ir dar citologinis blogas,tai ka as zinau kaip pavyks,bet as tikiu kad blogiau nebus.Na o jai reiks pasirisiu ir slapima gerti,nes jis superiniu galiu turi,kartu su badavimu tai puikus derinys,bet peilis tai paskutine mano viltis.Tad stengsiuosi viska jums parasyti kaip man seksis.Po menesio isvukstu i uzsieni ir ten bandysiu tuos tyrimus pakartoti,tai jums tikrai viska prrasysiu.Tik sau linkiu kantrybes,nes kelias tai bus nelengvas.
Na ir dar norejau jums patarti irgi gerti kuo daugiau medetku arbatos,nes ji yra nuo visokiu moterisku negalavimu,o taip pat nuo vezio.Na seip yra daug tu zoliu kurios gerai.YPATIGAI SALDYMECIO SAKNIS,Rozmarinas (mano mama anksciau ji and duonos ar batono riekutes uzsitepus sviesto prisipildavo tu miltuku ir kiekviena diena suvalgydavo po riekute).Na literaturos daug tik netingekit paskaityti,o beto siandien maciau reklama kad 19.40 rodys laida kad izimybes atsisako peilio o gydosi liaudiska medicina,tai ziuresiu kuo ten gydosi tos izimybes.
Papildyta:
QUOTE(AStonke @ 2008 10 16, 19:13)
ax.gif beje....o kaip ten jūs tuos tepimus atliekate?  g.gif
Suprantu žvakute isikišti ....bet patepti  g.gif kaip ten jausti kur... ax.gif

Na labai paprastai pvz.as vakar nusipirkau saltalankio ,nusipirkau puslite kur vaikam snargliukus traukiam tik didesne,apsiploviau paimiau biski itraukiau aliejaus i ta puslyte is isisvirksciau i vidu nes tas puslytes galas tai ilgas.Na aisku daryt tik nakciai,nes paskui jis teplioja,tai isidedi iklota ir miegi.Ta paty darai ir su pikiu tik jokiu budu negalima pikio kuris su spiritu,na o su medum tai medus jai biski kietesnis tai karstam vandenij pasildau kad butu skystesnis.
Atsakyti
QUOTE(sirdele99999 @ 2008 10 16, 18:28)
Na o kad su medum zaizdele sugija tai tikrai pati tai savo kailiu patyriau,na o dabar kai zaizdele vel atsivere ir dar citologinis blogas,tai ka as zinau kaip pavyks,bet as tikiu kad blogiau nebus.

o kaip ta "žaizdelė" nuo medaus gija? Juk tai nėra žaizda iš tikrųjų, o tik epitelis pakitęs. unsure.gif

Viskas yra gražu, liaudies medicina yra gerai, bet turėtų būti ir ribos mano manymu. Kad po to netektų ne HSIL/CIN3 operuot, o invazinį vėžį.

Linkiu sėkmės gydyme, ir nepamirškit reguliariai apsilankyt pas ginekologą onkocitologiniam, kad pamatyt pakitimus laiku.
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 10 16, 15:24)
Širdele 100% tave palaikau,ir tos tavo mintys man irgi yra artimos...ir girdėtos...
Pirma netradiciniai metodai tikrai gerai,o po peiliu bet kada spėsi...
ir dar svarbiausia TIKĖJIMAS TUO KĄ DARAI... thumbup.gif

O ar nebus paskui per vėlu???? Kai tos negeros ląstelės dar labiau supiktybės????
Manau, kad savalaikis gydymas ir padeda išsigydyti.
Pažiūrėkm visos į "kailių" Nijolę....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ai-and-ai: 17 spalio 2008 - 09:08
Na nepersu savo nuomones.Kiekvienas zmogus sau pasirenka kelia kuriuo jis eis.
Na turiu daug pavyzdziu is savo seimos,ir turiu tam preteksta.Pritariu kad medicina yra labai pazengusi i prieki,bet tvirtai ysitikinusi kad vezy pats zmogus issisaukia O KALCIAUSIA YRA MITYBA.Na jus gerai pasiziurekit ka mes valgom,mesa ryte mesa perpietus mesa kiekviena diena,kokia mesa riebi ir aplamai visas musu maistas riebus,mazai darzoviu,dauguma rugstiniu produktu nera sarmo.Kai prisedam prie stalo tai ir prisiryjam,o paskui neleidziam visko suvirskinti ir vel priedam ir tada viskas puna ir paskui prasideda visokie veziai.O kiek nervu,stresu musu gyv.Na tik kai jau kas blogai atsisedam ir susimastom. Na si diagnoze tik mane pastumejo keisti dyvenimo buda,daugiau myleti save.
Na tikrai linkiu visoms tik stiprybes viska nugaleti.
Atsakyti
Apie medu ir aš daug visko girdėjau...Pvz,mano švogeris medumi išsigydė skrandžio opą...tai irgi zaizda...Močiutė sena jam patarė,tai jis kokius metus ta medu vartojo ir po opos blink.gif Tai čia tikras paliudijimas....Bet kiek zinau daktarai sergant skrandzio "reikalais" iš vis nepataria medaus vartoti..tai va ir suprask... g.gif
Atsakyti
Gzima, kaip tavo atsakymas, ar jau turi? unsure.gif g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif 4u.gif
jungiuosi prie visu turinciu zaizdele unsure.gif
buvau pires savaite pas gydytoja tai paeme tepineli ir ryt atsakymo eiti turiu o neramu sirdelej kad uij.. doh.gif unsure.gif unsure.gif
bet man patare butinai skiepytis nuo gimdos kaklelio vezio.. tai iki ryt turiu apsispresti.. galvoju taip sau nepataineja, matomai kazkokia rizikos grupeje esu doh.gif doh.gif doh.gif
klausimas ne y tema - ryt kaip minejau einu rezultato bet man prasidej mmmm - tai kelti vizita kai praeis dienos ar eiti? jei ji nores dar apziureti tai be sansu, bet rezultatai... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif KA DARYT?
Atsakyti