QUOTE(sirdele99999 @ 2008 10 16, 11:35)
Na vakar apsibarikadavau literatura ir kolkas nusprendiau gydytis liaudiskai,ir pas gyd.sugryzti po kokiu poros men.Vakar prisipirkau naturalaus saltalankio,pikio aliejaus,na ir aisku tikro medaus(ne is parduotuves),ir tepliosiuos nakciai pakaitom 3 dienas medum,3dienas saltalanki ir 3 dienas pikiu.Na ir aisku pradesiu nuo organizmo valymo ir 21diena badavimo.Nes kad del badavimo turiu labai daug pavyzdziu del badavimo daromus stebuklus.Na ir tikiu kad viskas susitvarkys ir nereiks daryti jokiu pjaustimu.NES VEZYS BIJO PJAUSTYMO.Jus negalvokit kad ispjovus jis po kiek metu vel neatsinaujins.Moterys mastykim blaiviai,bet vezys tai lastele kuria isoperavus jos pakrinka,nes vezyst tai gali buti tik ne toje vietoje.Priklauso dar ir jaigu jums ispjauna kas bus paskui kaip bus jusu gyvenimas,jai imunitetas nusilps jis ir vel atsinaujins.Taip tegul busiu as ziauri ir manau kad jus mane isbrokisit bet peilis tai kaip paskutine viltis.Na aisku jau zinant savo tokia diagnoze tai jau reikes visa gyv.sau kilpa uzsimauti ir prisiziureti.
Na o as bandysiu pirma naturaliu budu ka pakeisti.
Na o jai ne tai te atleidzia man kitos uz mano durna mastyma.
Na tik kaikada pagalvoji kodel negimei vyru,nes toms moterims vis kokios nesamones .
Na o del vaiku tai ir mes dar norim antro,o jai padarius sia operaciaj tai rizika tikrai didele kad neisnesiosi,na ir vel gi kiekvienam individualiai.Na o tie gyd.kurie sako kad neturi jokios reiksmes nestumui tai tegul nenusisneka.
Na stiprybes mums visom.
Na o as bandysiu pirma naturaliu budu ka pakeisti.
Na o jai ne tai te atleidzia man kitos uz mano durna mastyma.
Na tik kaikada pagalvoji kodel negimei vyru,nes toms moterims vis kokios nesamones .
Na o del vaiku tai ir mes dar norim antro,o jai padarius sia operaciaj tai rizika tikrai didele kad neisnesiosi,na ir vel gi kiekvienam individualiai.Na o tie gyd.kurie sako kad neturi jokios reiksmes nestumui tai tegul nenusisneka.
Na stiprybes mums visom.
na, sėkmės tau, mano draugė irgi laaabai jau nusiteikusi prieš operaciją