Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Sveikos,
as taip pat jungiuosi prie jusu.
QUOTE(pupute @ 2008 10 20, 13:10)
sveikos  4u.gif  4u.gif
jungiuosi prie visu turinciu zaizdele  unsure.gif
buvau pires savaite pas gydytoja tai paeme tepineli ir ryt atsakymo eiti turiu o neramu sirdelej kad uij..  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif
bet man patare butinai skiepytis nuo gimdos kaklelio vezio.. tai iki ryt turiu apsispresti.. galvoju taip sau nepataineja, matomai kazkokia rizikos grupeje esu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
klausimas ne y tema - ryt kaip minejau einu rezultato bet man prasidej mmmm - tai kelti vizita kai praeis dienos ar eiti? jei ji nores dar apziureti tai be sansu, bet rezultatai...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  KA DARYT?

as tai sakyciau, kad nueik, suzinosi tyrimu atsakymus, ir tikriausiai paskirs kitai dienai ateiti.
man taip pat rado pries savaite zaizdele, paeme onkocitologini ir ryt einu suzinot atsakymu. tikiuosi, nieko blogo neras unsure.gif
Atsakyti
Na zinokit man ir gi labai idomu del to skiepo nuo gimdos kaklelio nes man gydytoja liepe skiepitis .Nes sake blogiau nebus tik geriai.
Tai norejau paklausti kuo gi cia taip geriau,ar cia tik yra sukurta tu gyd.tokia sistema kad skatintu skiepitis o jie uz tai gautu tam tikra bonusa.
Galvoju pasiskiepiti.Bet noreciau daugiau suzinoti apie tai.Nes neradau jokios inf.kai turi zaistele ir citologinis teigiamas. g.gif ????????????????
Atsakyti
QUOTE(Adrija* @ 2008 10 20, 09:55)
Gzima, kaip tavo atsakymas, ar jau turi? unsure.gif  g.gif

neturiu laiko net parašyti per darbus doh.gif galiu pasidžiaugti kad mano atsakymai geri mirksiukas.gif thumbup.gif dar eisiu pas savo ginekologe ir matysiu ką ji pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
na as manau skiepas-tai maza doze infekcijos...na taip aiškino man kazkada vaiku gydytoja... doh.gif Vieni uz skiepijimusis kiti prieš,nes tipo geriau sveikas organizmas kovoja su infekcija,negu jau infekuotas..na čia kiek zmoniu ,tiek nuomoniu...Kaip ir nuo gripo :pas mano teva darbe privalomai praeitais metais visus paskiepijo-tai visi prasirgo doh.gif lengva forma...O mano tevas nesidavė skiepijamas,ir net nesirgo...
Skiepai silpnina imuniteta,.taip man gydytoja aiškino,kai kazkada norejau ir nuo erkiu pasiskiepyti,tai kartu gerai,bet kartu kokioje kitoje srityje organzimas gauna "šlamšto" t.y infekcijos...O kaklelio vezio skiepai-tai neizsivaizduoju-negu bus su vezio lastelemis,mazoi formoj,lengvoj...na idomu galetu paaiškinti kas konkrečiau,o ne siulyti skiepus,,jei jau nuo gimdos kaklelio skiepai veiktu,tai galetu ir nuo kitu vezio formu skiepyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 10 21, 21:28)
neturiu laiko net parašyti per darbus doh.gif  galiu pasidžiaugti kad mano atsakymai geri mirksiukas.gif  thumbup.gif dar eisiu pas savo ginekologe ir matysiu ką ji pasakys mirksiukas.gif

Dziaugiuos , kad tavo tyrimai geri. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
neturiu laiko net parašyti per darbus doh.gif  galiu pasidžiaugti kad mano atsakymai geri mirksiukas.gif  thumbup.gif dar eisiu pas savo ginekologe ir matysiu ką ji pasakys mirksiukas.gif

Puikios naujienos thumbup.gif , sveikinu thumbup.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 10 22, 09:54)
Dziaugiuos , kad tavo tyrimai geri.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Adrija* @ 2008 10 22, 15:38)
Puikios naujienos thumbup.gif , sveikinu thumbup.gif  4u.gif .

labai džiagiuosi, kad palaikot mane mirksiukas.gif ačiū merginos aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti

Labai geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 10 23, 15:03)
Labai geros naujienos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš vis dar negaliu patikėti mirksiukas.gif linkiu ir tau tokio atsakymo, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 10 24, 13:31)
aš vis dar negaliu patikėti mirksiukas.gif  linkiu ir tau tokio atsakymo, sėkmės 4u.gif

Aciu.
Ko gero kita arba dar kita savaite eisiu ax.gif
Atsakyti
sveikos.turiu ir as zaizdele,pereitais metai eme citologini(ejau privaciai)ir buvo neigiamas,pavasari vel ejau pas privacia tai kad jokiu pakitimu nera ,zaizdele tik stebima.dabar nesenai nuejau pas gyd,bet ne privaciai(taupymo sumetimais) ir gyd is kart sake daryt biopsija blink.gif na galvoju pasidarysiu,tai dabar dvi sav reik lauk atsakymo,taip neramu... unsure.gif o mes planuojam vaikeli antra,tai tikriausiai iki atsakymo reiketu saugotis ane? nebepaklausiau gyditojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 10 21, 15:53)
O kaklelio vezio skiepai-tai neizsivaizduoju-negu bus su vezio lastelemis,mazoi formoj,lengvoj...na idomu galetu paaiškinti kas konkrečiau,o ne siulyti skiepus,,jei jau nuo gimdos kaklelio skiepai veiktu,tai galetu ir nuo kitu vezio formu skiepyti... g.gif

Skiepyjama yra ne nuo paties vėžio, o nuo 4 ŽPV tipų (iš viso jų priskaičiuojama virš 100, bet šitie keturi skaitomi rizikingiausiais), kurie GALI sukelti vėžį. ŽPV per gyvenimą pasigauna dauguma (nebeprisimenu, koks ten buvo procentas, bet tikrai daugiau nei 50) žmonių, kada nors turėjusių lytinių santykių, bet daugeliu atveju šis virusas nesukelia absoliučiai jokių padarinių. ŽPV yra dažniausias, bet ne vienintelis vėžio sukelėjas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 31 spalio 2008 - 05:35