Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Labutis. Turiu ir aš žaizdelė doh.gif Ja gydytoja pamate kai man būvo tik 18 .Iš kur ji atsirado nekas nežino, gimdžiau jau du kartus bet ji liko. Dabar kiekviena pusmesti darau citologini ir dariau ŽPV ( onkologiniam pakitimams nustatyti) kol kas viskas gerai. Bet pastaruoju metų pradejo kraujoti tarp mėnesiniu. Gal kas žino reikia nerimauti arba taip kartais gali būti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir mane sios bedos prispaude verysad.gif Ir butent tada, kai jau pradejom planuoti vaikuti. Pas mane situacija isvis kazkokia nenormali. Po biopsijos rado CIN3, aisku po tokios diagnozes siule tik viana kelia - konizacija. Asaros, sielvartas, sumaistis, nes dar negimdzius esu. Kai paklausiau, kaip po konizacijos del nestumo, isnesiojimo ir gimdymo, tai gydytoja keistai numyke ir pasake, na bet cia priesvezine stadija, laukti rizikinga ir pan... Man svarbesne rizika, jei as veliau vauku negaleciau tureti.
Mano gine isvis buvo apstulbus, nes visi citologiniai tyrimai (kuriuos tikriausiai dariausi dazniau negu, kad lankiausi pas kirpeja biggrin.gif ) nerode jokiu pakitimu, ZPV neigiamas, kolposkopas tai par rimtu pakitimu nefiksavo, tik per paskutiniaja apziura, kazko ginei vaizdas nebepatiko ir del sventos ramybes padarem ta biopsija. Gavos tai kas gavos - CIN3.
Tai dabar kelias i Kauno klinikas, paskutinei konsultacijai, po jos viskas bus aisku - konizacija ar vaikutis.. Ech..kai pats nesusiduri su tuo, tai viskas atrodo paprasciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2008 08 27, 12:24)
Sveikutes, ir mane sios bedos prispaude verysad.gif  Ir butent tada, kai jau pradejom planuoti vaikuti. Pas mane situacija isvis kazkokia nenormali. Po biopsijos rado CIN3, aisku po tokios diagnozes siule tik viana kelia - konizacija. Asaros, sielvartas, sumaistis, nes dar negimdzius esu. Kai paklausiau, kaip po konizacijos del nestumo, isnesiojimo ir gimdymo, tai gydytoja keistai numyke ir pasake, na bet cia priesvezine stadija, laukti rizikinga ir pan... Man svarbesne rizika, jei as veliau vauku negaleciau tureti.
Mano gine isvis buvo apstulbus, nes visi citologiniai tyrimai (kuriuos tikriausiai dariausi dazniau negu, kad lankiausi pas kirpeja biggrin.gif ) nerode jokiu pakitimu, ZPV neigiamas, kolposkopas tai par rimtu pakitimu nefiksavo, tik per paskutiniaja apziura, kazko ginei vaizdas nebepatiko ir del sventos ramybes padarem ta biopsija. Gavos tai kas gavos - CIN3.
Tai dabar kelias i Kauno klinikas, paskutinei konsultacijai, po jos viskas bus aisku - konizacija ar vaikutis.. Ech..kai pats nesusiduri su tuo, tai viskas atrodo paprasciau unsure.gif

Nepergyvenk.Po konizacijos galesi tureti vaiku,tik aisku bus sunkiau su isnesiojimu-turesi guleti.Juk cia dar ne pabaiga.Man bus jau greit menuo po konizacijos.
Laikykis ir nenusimink.Viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija* @ 2008 08 26, 18:23)
Labukas, Sindi bigsmile.gif
Taip, as jau po konizacijos, taip dziaugiuosi, kad nepabegau is ligonines ir ja pasidariau, nes toks noras buvo kiles vienu momentu lotuliukas.gif.
Dabar jauciuosi visai neblogai, tik atsakymu belieka sulaukti, tikiuosi jie nebus labai blogi unsure.gif, neramu baisiai doh.gif .

stiprybes tau,suprantu kad neramu,bet nenumarink vilties,viskas bus drinks_cheers.gif ,neprisileisk blogu minciu,parasyk kaip sekas,kai zinosi atsakymus,o siaip viskas gerai,jokiu komplikaciju? o kiek duoda bilioteni po tokiu operaciju,ar reikia gulet ar gali judet?
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 26, 20:59)
Labutis. Turiu ir aš žaizdelė doh.gif Ja gydytoja pamate kai man būvo tik 18 .Iš kur ji atsirado nekas nežino, gimdžiau jau du kartus bet ji liko. Dabar kiekviena pusmesti darau citologini ir dariau ŽPV ( onkologiniam pakitimams nustatyti) kol kas viskas gerai.  Bet pastaruoju metų pradejo kraujoti tarp mėnesiniu. Gal kas žino reikia nerimauti arba taip kartais gali būti? g.gif

as irgi ja turiu daug metu,turiu 2 vaikus,ir ta zaizdele tai uzgyja tai pakraujuoja,kazkokio gydymo tai gydytoja neskiria,tiesiog reikia metuose syki darytis onko tyrima,man tai paskutiniai metai varo i nevilti,daznai uzdegimai buna,zvakuciu jokiu nebegaliu detis tuoj teplioja,grauzia,paskutiniai tyrimai blogi nebuvo,jau laikas juos kartoti ir kazkodel neramu kaip niekad
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 08 27, 14:08)
stiprybes tau,suprantu kad neramu,bet nenumarink vilties,viskas bus  drinks_cheers.gif ,neprisileisk blogu minciu,parasyk kaip sekas,kai zinosi atsakymus,o siaip viskas gerai,jokiu komplikaciju? o kiek duoda bilioteni po tokiu operaciju,ar reikia gulet ar gali judet?

aš tai biuletenį turėjau mėnesį laiko ir tai gal dar būtų pratęsę, bet aš jau pati pasiprašiau kad pabaigtų mirksiukas.gif galima judėti su saiku, negalima sunkiai kilnoti, pervargti, sportuoti, bent man taip sakė gydytoja, o paskui pamažu pamažu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2008 08 27, 12:24)
Sveikutes, ir mane sios bedos prispaude verysad.gif  Ir butent tada, kai jau pradejom planuoti vaikuti. Pas mane situacija isvis kazkokia nenormali. Po biopsijos rado CIN3, aisku po tokios diagnozes siule tik viana kelia - konizacija. Asaros, sielvartas, sumaistis, nes dar negimdzius esu. Kai paklausiau, kaip po konizacijos del nestumo, isnesiojimo ir gimdymo, tai gydytoja keistai numyke ir pasake, na bet cia priesvezine stadija, laukti rizikinga ir pan... Man svarbesne rizika, jei as veliau vauku negaleciau tureti.

labukas 4u.gif
pas mus labai panasi situacija, as dar negimdziusi, o vaiku norime beprotiskai, bet praeita savaite teko daryti konizacija, nes citologinis parode CIN 3, dabar laukiu atsakymo, kokia is tikruju yra situacija ir labai tikiuosi, kad tyrimai nebus labai blogi smile.gif.
Gydytojai man garantavo, kad nei pastojimui, nei isnesiojimui tai jokios itakos netures 4u.gif. Svarbiausia informuoti gydytoja apie savo planus 4u.gif , nepergyvenk, pamatysi viskas bus gerai drinks_cheers.gif .

Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2008 08 27, 14:15)
stiprybes tau,suprantu kad neramu,bet nenumarink vilties,viskas bus  drinks_cheers.gif ,neprisileisk blogu minciu,parasyk kaip sekas,kai zinosi atsakymus,o siaip viskas gerai,jokiu komplikaciju? o kiek duoda bilioteni po tokiu operaciju,ar reikia gulet ar gali judet?

Dekui labai uz palaikyma wub.gif
Komplikaciju kol kas lyg ir jokiu, savijauta gera, na bet jau kol kas biggrin.gif. Visa sia savaite man patare guleti, tai stengiuosi daugiausia laiko praleisti lovoje tongue.gif, nors ir po namus pavaikstineju jau smile.gif
Nedarbinguma man siule dviems savaitems rolleyes.gif, kadangi man padaryta mini konizacija, bet manau, kad tiek nereikes, eisiu greiciau i darba cool.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija*: 27 rugpjūčio 2008 - 14:53
QUOTE(Gžima @ 2008 08 27, 14:15)
aš tai biuletenį turėjau mėnesį laiko ir tai gal dar būtų pratęsę, bet aš jau pati pasiprašiau kad pabaigtų mirksiukas.gif  galima judėti su saiku, negalima sunkiai kilnoti, pervargti, sportuoti, bent man taip sakė gydytoja, o paskui pamažu pamažu doh.gif

Kazin kiek gali testi nedarbinguma?
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif Stiprybes ir jums!
Gal kvailai dabar pasakysiu, bet kuo tolyn, tuo vis labiau mastau nedaryt konizacijos, tik po pirmo vaikiuko. Nes, matot, pas mane ir siaip bedu yra del pastojimo (chaotiskas ciklas, nesergu po 3-4 men., o ka jau kalbeti apie vykstancias/nevykstancias ovuliacijas), jei dar ir konizacija prisides tai visai manau prazusiu. Mano mama turejo 3 persileidimus, taigi ne kokios man prognozes verysad.gif Na cia siaip mano tokie pamastymai, nes vakar is trecio (2 pries konizacija, 1 uz) kompetetingo zmogaus isgirdau, kad su tokia diagnoze galima kenteti, stebeti kakleli, pasidaryti vaikiuka, o paskui nors ir tvanas biggrin.gif
Siaip labai optimistiskai i visa tai ziuriu blush2.gif
Papildyta:
Dar norejau jusu paklausti, ar realu po konizacijos i darba grizti po 2 sav.?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2008 08 28, 08:10)

Dar norejau jusu paklausti, ar realu po konizacijos i darba grizti po 2 sav.?
4u.gif

Ar labai skubi i darbuka?

Man gydytoja pasake,kad menesi maziausia busiu nedarbinga.Galeciau ir ilgiau-visai nieko ne pries.
8-9 diena krenta sasas reikia saugotis
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

man vis neduoda ramybes klausimas toks. Esu po konizacijos , buvo nustatyta CIN 2. Taip pat turiu ta ZPV 16. Kas galetu paaiskinti kaip bus ateityje. kadangi kaip suprantu tas ZPV 16 sukelia vezi. ZPV lieka organizme visam gyvenimui. Tai nejaugi as susirgsiu veziu. ? Pirmieji tyrimai po konizacijos praejus 4 menesiam buvo geri, jokiu pakitimu. Rugseji turesiu vel eiti , nes bus praeje dar 4 menesiai.
man neduoda ramybes tai kad turiu ZPV 16, kuris sukelia vezi. tai turbut visa gyvenima bus neramu , reikes darytis tyrimus?
Gal kuri gali daugiau papasakoti apie tai , kaip buna ?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 28, 09:14)
Ar labai skubi i darbuka?

Man gydytoja pasake,kad menesi maziausia busiu nedarbinga.Galeciau ir ilgiau-visai nieko ne pries.
8-9 diena krenta sasas reikia saugotis

Nelabai skubeciau, bet kad niekas mano darbu nenudirbs 4u.gif Tik prasau nepradekit manes moralizuoti blush2.gif - zinau, kad sveikata brangiau, reikia save pasaugoti ir pan.
Ai, kaip bus taip, vis dar tikiuos, kad neprireiks konizacijos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gulia @ 2008 08 27, 16:19)
Kazin kiek gali testi nedarbinguma?

Bijau suklysti, bet kiek pamenu nedarbingumas gali testis apie 3-4 men. tada reikia bent viena diena nueiti i darbuka, paskui vel galima imti nedarbinguma ir gauti pinigeliu is Sodros.. Geriausiai butu paskambinti i Sodros info tel. ir paklausti, kiek laiko Sodra apmoka nedarbinguma smile.gif
Atsakyti
as laiminga nebuk kvaila jai pas tave cin 3 greit darykis operacija o po jos vaika susilaukti tikrai galima ir greit mano kaimynei cin 3 ispjove mdc pas alisauska o dabar laukiasi ir viskas kuo puikiausia tad nekvailiok susitvarkyk o po to pastosi nes jeigu uzdelsi gali but ir 0 vezys o tada kas rupinsis tavo lialium????
susitvarkyk o po to pamatysi viskas bus ok
Atsakyti