QUOTE(Aslaiminga @ 2008 08 27, 12:24)
Sveikutes, ir mane sios bedos prispaude

Ir butent tada, kai jau pradejom planuoti vaikuti. Pas mane situacija isvis kazkokia nenormali. Po biopsijos rado CIN3, aisku po tokios diagnozes siule tik viana kelia - konizacija. Asaros, sielvartas, sumaistis, nes dar negimdzius esu. Kai paklausiau, kaip po konizacijos del nestumo, isnesiojimo ir gimdymo, tai gydytoja keistai numyke ir pasake, na bet cia priesvezine stadija, laukti rizikinga ir pan... Man svarbesne rizika, jei as veliau vauku negaleciau tureti.
Mano gine isvis buvo apstulbus, nes visi citologiniai tyrimai (kuriuos tikriausiai dariausi dazniau negu, kad lankiausi pas kirpeja

) nerode jokiu pakitimu, ZPV neigiamas, kolposkopas tai par rimtu pakitimu nefiksavo, tik per paskutiniaja apziura, kazko ginei vaizdas nebepatiko ir del sventos ramybes padarem ta biopsija. Gavos tai kas gavos - CIN3.
Tai dabar kelias i Kauno klinikas, paskutinei konsultacijai, po jos viskas bus aisku - konizacija ar vaikutis.. Ech..kai pats nesusiduri su tuo, tai viskas atrodo paprasciau
labukas
pas mus labai panasi situacija, as dar negimdziusi, o vaiku norime beprotiskai, bet praeita savaite teko daryti konizacija, nes citologinis parode CIN 3, dabar laukiu atsakymo, kokia is tikruju yra situacija ir labai tikiuosi, kad tyrimai nebus labai blogi

.
Gydytojai man garantavo, kad nei pastojimui, nei isnesiojimui tai jokios itakos netures

. Svarbiausia informuoti gydytoja apie savo planus

, nepergyvenk, pamatysi viskas bus gerai

.
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2008 08 27, 14:15)
stiprybes tau,suprantu kad neramu,bet nenumarink vilties,viskas bus

,neprisileisk blogu minciu,parasyk kaip sekas,kai zinosi atsakymus,o siaip viskas gerai,jokiu komplikaciju? o kiek duoda bilioteni po tokiu operaciju,ar reikia gulet ar gali judet?
Dekui labai uz palaikyma
Komplikaciju kol kas lyg ir jokiu, savijauta gera, na bet jau kol kas

. Visa sia savaite man patare guleti, tai stengiuosi daugiausia laiko praleisti lovoje

, nors ir po namus pavaikstineju jau
Nedarbinguma man siule dviems savaitems

, kadangi man padaryta mini konizacija, bet manau, kad tiek nereikes, eisiu greiciau i darba

.