Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

As ryt, jei nepersigalvosiu, bandysiu terliotis su grybukais smile.gif tik vepla as, buciau i abi keptuves puses pripylus teslos doh.gif anyta paaiskino kaip kept, tik recepto savo nerado ax.gif
Atsakyti
Radau recepteli 3 puslapiuke kaip voveruskas kepti su keistokoku irankiu.... smile.gif emiau ir isbandziau siandien biggrin.gif iverinkite prasau:

http://public.fotki....voveruskos.html
http://public.fotki....veruskos-2.html

tik as mazumele patobulinau receptuka :ipyliau slakeli romo ir iberiau maza ziupsneli vanilinio cukraus ir miltu daugiau nedu priklauso kokia 50 gramuku.... mirksiukas.gif man skanu....vyriui kaip visada smaliziui - tik paduok.
Atsakyti
Oooooooooooooo.....prisiminiau jaunyste ....turiu toki kazkur ( jei neistrenkiau doh.gif ) dar yra ir gelyte , tirpdavo burnoje thumbup.gif tik rieboki rupuziukai tongue.gif
Atsakyti
kad rieboki tai jau jooooo.... nei romas nepadeda...idomu jeigu maisius pusiau su riebalais... gal ne taip riebu butu g.gif
galiu biski ne i tema... : turiu as palikima is mociutes, 1955 metu valgiu gaminimo knyga ir cia rasoma, kad kepant zagarelius (na cia kazkas panasaus) i nukeltus nuo ugnies taukus ipilamas saukstas degtines arba imetama pora riekeliu zalios bulves(taukai pradeda smarkiai virti), kad zagareliai nesudegtu ir neprisigertu tauku. kaip nurimsta, vel statomi ant ugnies ir verdama ir t.t.t.t...
idomu, cia tiesa g.gif g.gif kazkaip neisdrysau pabandyti ax.gif

ir dar apie visokias keistokokas formas, mamos sendaikciuose, kartu su voveruska radau ir vynuoge, bet niekaip nesugalvojau kaip cia ja reiketu i ta tesla merkti: ar iki kotuko, ar tik ciut ciut....
Atsakyti
Parodyk kaip atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
O senoliais reikia tiketi , nors dabar kita tehnologija wink.gif
Atsakyti
parodyti ka....? kaip knyga atrodo?
na virseli tai as jau per naujo nunesiau,kad man perristu, rytoj galesiu nufotkinti mirksiukas.gif
bet siaip tai labai smagu ir naudinga paskaitineti ypac kaip skaita apie tuos pacius zagarelius, cituoju: ".... issimami ant sietelio, kad nubegtu riebalai, paskui apdulkinama miltiniu cukrumi su vanile." lotuliukas.gif
Atsakyti
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....vynuoges formele flirt.gif
Papildyta:
Matai , tais laikais zodis " dulkinti " nereiske ta , ka reiskia dabar doh.gif
Todel jie tuos zagarelius ir dulkino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
labai idomi tema toms kurios neturite formu yra kitas budas mano mociute kepdavo grubukus ir pardavinedavo niekada nenaudojo jokiu formu zmones sakydavo kad patys skaniausi grubukai tik didele beda kad nepaemiau ir neuzsirasiau recepto visa procesa atsimenu ir atsimenu produktus tik nezinau santykio kiek visko reikia procesas ilgas bet jeigu kam idomu pabandysiu parasyti pati dariau gaunasi labai skanus bet netoki kaip mociutes gal visa paslaptis kad seniau juos kepdavo peciui
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2008 11 19, 20:38)
mano grybai blush2.gif
hm...kazko neina nuotruakos ikelt verysad.gif


TIKRAI TAIP VOVIERYTEM TESLA TOKIA PATI KAIP IR GRYBU smile.gif
NAGI NAGI KUR TIE JSUSU GRUBUKAI KAIP SMALSU g.gif
Atsakyti
lbas labas visoms toms kurios neturi grybuku keptuves ir nori skaniu dideliu grybuku ar visos seimynos galiu parasyti visa gaminimo procesa mano mociute jos kepdavo ir pardavinedavo pracesas ilgas bet vertas
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 11 19, 23:06)
kad rieboki tai jau jooooo.... nei romas  nepadeda...idomu jeigu maisius pusiau su riebalais... gal ne taip riebu butu  g.gif
galiu biski ne i tema...  : turiu as palikima is mociutes, 1955 metu valgiu gaminimo knyga ir cia rasoma, kad kepant zagarelius (na cia kazkas panasaus) i nukeltus nuo ugnies taukus ipilamas saukstas degtines arba imetama pora riekeliu zalios bulves(taukai pradeda smarkiai virti), kad zagareliai nesudegtu ir neprisigertu tauku. kaip nurimsta, vel statomi ant ugnies ir verdama ir t.t.t.t...
idomu, cia tiesa  g.gif  g.gif  kazkaip neisdrysau pabandyti ax.gif

ir dar apie visokias keistokokas formas, mamos sendaikciuose, kartu su voveruska radau ir vynuoge, bet niekaip nesugalvojau kaip cia ja reiketu i ta tesla merkti: ar iki kotuko, ar tik ciut ciut....

As visada degtines ir i teska koki sauksta ipilu, ir i riebalus paskui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 24, 13:20)
Aš labai dažnai matau tas keptuves Kalvarijų turgaus teritorijoje esančiose ūkinių prekių parduotuvėse mirksiukas.gif


va va, mačiau ir aš vakar. Kaina 75Lt. Galėtų būti aišku ir pigiau. Paklausiau mamos, kur ji savo padėjo, o pasirodo išmetė pries 7etą metų doh.gif
Atsakyti