QUOTE(Fregata @ 2009 04 07, 11:57)
Srove,
jauciu laaaaabai daug grybuku iseina is tavo recepto normos?
Kaip manai, ar galeciau visus produktus dalinti per puse ir bandyt daryt is puses normos?
Ir dar. Kai bandziau kepti is mociutes parsiveztoj keptuvej grybukus, tai ten receptas buvo toks, kad tesla turi buti grietines tirstumo ir ja reikia pilti i tas formeles. O tai kaip cia suminkyt? Tai po viena rutuliuka reikia kist i kepurele, kita i koteli?
is karto atsiprasau uz kvailus klausimus
Iseina nemazai, zinoma kad gali dalinti, kad ir is ketvirtadalio gali, o ko ne
Tai pagal ta recepta, kur reikia pilti, tai minksti turbut labai iseina, o cia pusiau minksti, pusiau trapus.O cia, kai is saldytuvo issitrauksi mase, kai ja pradesi tarp ranku kocioti ji bus tokia, kaip labai miksta bulka ir prie ranku nelips, tik pries kepant pirma karta gerokai pakaitink keptuve is abieju pusiu, o del padarymo, tai tu jokiu rutuliuku nedaryk

toki pailga tarp ranku pasidaryk, kaip mazyte morkyte, vienas galas storesnis kad butu ir dek, o dydis toks, kad vos pakiles tas ritinukas butu virs pusines formeles, nu zodziu, kai viena karta iskepsi, paskui matysi, ar reikia mazinti, ar didinti, tik reiktu palaikyti uz rankenu suspaudus, kol iskeps.