Nusipirkau paprastuti is SM epiliatoriu. Norejau tik pabandyti, sakau gal labai skaudes? Su kojomis viskas
, o vat kitos vietos -
. Pazastis labai skauda, vos iskentejau puse vienos, o bikini zona - kenteti galima, bet po to ziauriai isbere, fe koks vaizdelis
QUOTE(kambliukas @ 2008 08 01, 15:42)
O turi reikšmės - epiliatorius su šaldančiais antgaliais ar be?
Įdomu, ar yra skirtumas... Nes skauda įsivaizduoju abiem atvejais
Man tekę bandyti tik su paprastu (be jokių ice..), ketinu priktis, būtų įdomi jūsų nuomonė 
Man turi. Turiu Philips epiliatoriu su saldanciu antgaliu. Tai ir kojas maziau skauda, ir po to maziau spuogiukais isberia kai naudoju saldancia dali. QUOTE(Abai @ 2008 08 03, 13:49)
Nusipirkau paprastuti is SM epiliatoriu. Norejau tik pabandyti, sakau gal labai skaudes? Su kojomis viskas
, o vat kitos vietos -
. Pazastis labai skauda, vos iskentejau puse vienos, o bikini zona - kenteti galima, bet po to ziauriai isbere, fe koks vaizdelis 
Pas mane bikini sritis po depiliavimo irgi nekaip atrodo Del losjonu. As po depiliavimo tepu medetku tinktura. Dezinfekuoja ir ramina. O daugiau nieko netepu. Bent jau man, taip tinka.
o as mergaites tai kai pries pora meteliu pirma karta nusidepiliavau kojas be ICE efekto, tai pora dienu visos raudonos ir skausmingos buvo
o va po to karto isigijau philips su ICE ir tik 3-5 valandas raudonumas laikosi ant koju.
kuo dazniau depiliuoju tuo maziau skauda ir tuo reciau ataugineja.,
O va as kaip darau, tai pirma gerai issikaitinu kojas vonioje, kad odos poros prasiplestu, o va tada jau i darba su depiliatoriu su ICE
o va po to karto isigijau philips su ICE ir tik 3-5 valandas raudonumas laikosi ant koju.
O va as kaip darau, tai pirma gerai issikaitinu kojas vonioje, kad odos poros prasiplestu, o va tada jau i darba su depiliatoriu su ICE
niu ka pasiskaiciau ir padariau sprendima.... pirksiu pigiausia philips epiliatoriu uz 85lt be jokiu ten pribumbasu.... skausmui esu labai pakantus zmogeliukas... tad moketi simtus uz visokius ten ledukus manau man nera reikalo....
jau nekantrauju greiciau i parde lekt ir apsiprekint
jau nekantrauju greiciau i parde lekt ir apsiprekint
as turiu paprastuti tokia epiliatoriu, tik man vienas dalykas labai nepatinka kad jis ne visus plaukus israuna, o kitus nukanda jei buna siek tiek trumpesni.
vienu zodziu nusidepiliavus plauku kaip ir nera, taciau kojos nesvelnios.
ar su naujesniais epiliatoriais irgi taip buna ar tik mano senukas juos taip nukanda?
ar su naujesniais epiliatoriais irgi taip buna ar tik mano senukas juos taip nukanda?
QUOTE(bobausiukas @ 2008 08 05, 13:06)
as turiu paprastuti tokia epiliatoriu, tik man vienas dalykas labai nepatinka kad jis ne visus plaukus israuna, o kitus nukanda jei buna siek tiek trumpesni.
turėjau philips su šaldančiu antgaliu, bet vis tiek skaudėjo
todėl paprasti peiliukai kol kas priimtinesni..
QUOTE(Monicute @ 2008 07 27, 13:10)
as turiu toki paprastuti Philips Satinelle epiliatoriu:) naudoju jau gal pora meteliu ir visai patenkinta:) nereik nei tu ICE ir kitu man funkciju, nes tas skausmelis epiliuojant manes negasdina:) buna uzsiziuriu filma tuo metu koki ir ziurek, su viena koja viskas baigta 
Siaip po epiliacijos tepliojuos... neturiu kokios nors vienos spec. priemones, tai aliejuku sausai odai patepu ar losijonu kokiu ir puiku
O spaust tai tikrai nereik jo prie odos labai jau
O jus rankas epiliuojat kuri nors? nes is manes drauges tai juokias
Siaip po epiliacijos tepliojuos... neturiu kokios nors vienos spec. priemones, tai aliejuku sausai odai patepu ar losijonu kokiu ir puiku
O spaust tai tikrai nereik jo prie odos labai jau
O jus rankas epiliuojat kuri nors? nes is manes drauges tai juokias
aš manau tokį patį turiu, tai žinok man irgi atrodo kad jis labiau "sluta" nei rauna. Bent jau kojų plaukai tai po mažiau nei savaitės ataugo
Ką aš galiu pasakyt apie tuos šaldančius... Ogi pinigų metimas
Nusipirkai paprastą, prisikrovei maišą ledukų ir pirmyn. Man atrodo efektas tas pats, o ir ledukai labai nekainuoja 
Savąjį epiliatorių kažkaip užkišau į tolimą kampą... Nemyliu aš jo, o sako, kad reik mylėt savo kankinimo įrankius
Gal reik nusipirkt kokį naują ir bandyt įsimylėt?
Savąjį epiliatorių kažkaip užkišau į tolimą kampą... Nemyliu aš jo, o sako, kad reik mylėt savo kankinimo įrankius
niu ka isbandziau savo pigiaka... tiesa ka raut buvo tik ant slaunu tai visai neskaudejo
ir dar bikini zona biskipabandziau... na ploteli labai maza tai biski skauda.... tai siandien sakiau eisiu i karsta dusa ir tada jau i darba bikini zonos ravet
visai nebijau
ir dar bikini zona biskipabandziau... na ploteli labai maza tai biski skauda.... tai siandien sakiau eisiu i karsta dusa ir tada jau i darba bikini zonos ravet
esu kategoriskai PRIES elektrinius epiliatorius.
Bet - jusu teise rinktis.
Bet - jusu teise rinktis.
Kodėl?