Iskilo dar vienas klausimas, ar visi epiliatoriai tinka bikinio zonai, ar turi buti kazkokia spec.funkcija epiliatoriuje, kad galetu tai daryt?
spec. fuknciju neturi,bet turi antgalius bikini zonai skirtus,jie vienu kartu rauna maziau plaukeliu.bet pvz, asmeniskai man tai ir su paprastu ir su antgaliu bikini zonai skauda vienodai.
Ir as pasidalinsiu savo patirtim
Nusipirkau epiliatoriu philips HP 6482, esu labai patenkinta
. mano plaukuciai nera stori, ir ju nera daug, todel skausmas nedidelis. kaip adateliu badymas. o kai priprantu, tai isvis nejauciu nieko.
ziauriausia yra pazastys ir bikini
. pazastis is antro karto iveikiau, kentet galima. o bikini

Nusipirkau epiliatoriu philips HP 6482, esu labai patenkinta

ziauriausia yra pazastys ir bikini

Na va, vakar isigijau Braun SE 5170
tikiuosi neteks nusivilti, tad noriu kuo greiciau isbandyt
tikiuosi labai neskaudes

labas,noriu pasiteirauti,koki galetumet pasiulyti isigyti man,nes esu,beveik bezdzione
naudoju dabar Philips beauty satinelle ir man jis nepatinka,nes daugiau pesa,nei rauna plaukus ir poto bunu labai raudona,tad apie bikinio ir pazastu depiliavima ne negalvoju,numirciau is skausmo

QUOTE(ginitaa @ 2009 07 21, 21:08)
labas,noriu pasiteirauti,koki galetumet pasiulyti isigyti man,nes esu,beveik bezdzione
naudoju dabar Philips beauty satinelle ir man jis nepatinka,nes daugiau pesa,nei rauna plaukus ir poto bunu labai raudona,tad apie bikinio ir pazastu depiliavima ne negalvoju,numirciau is skausmo 

gali pabandyti kazka is braun serijos epiliatoriu,pati turiu braun se 7280,esu juo patenkinta.arba brangesni philips.kaip patinka ir leidzia finansai

QUOTE(redukee @ 2009 07 21, 21:44)
gali pabandyti kazka is braun serijos epiliatoriu,pati turiu braun se 7280,esu juo patenkinta.arba brangesni philips.kaip patinka ir leidzia finansai 

apie braun esu girdejusi ir esu bandziusi tai buvo neblogai,gal tie masazuojami dygliukai padejo sumazinti skauma,ne nezinau. o gal ka gidejusios apie zepter epiliatoriu?
zinau,kad tokie yra,bet neteko girdeti,kad kazkas butu pirke ir atsiliepimu neteko girdetiapie siuos epiliatorius.gal ir geri jie nezinau
daug ju rusiu yra,bet kiek teko skaityt foorumus,tai lt populiariausi braun ir philips

daug ju rusiu yra,bet kiek teko skaityt foorumus,tai lt populiariausi braun ir philips

QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 10:53)
zinau,kad tokie yra,bet neteko girdeti,kad kazkas butu pirke ir atsiliepimu neteko girdetiapie siuos epiliatorius.gal ir geri jie nezinau

ir as Lietuvoje tik apie juos girdejus,o va apie kitus paskaitai gamintojo puslapi tai tada atrodo visi lyg pasaulio stebuklas butu

apie visus gamintojai taip atsiliepia.STEBUKLAS!!!
pvz,philips minusas tas kad sios firmos epiliatoriai,skaudziai rauna plaukus,bet vienu kartu daugiau ju israuna,todel epiliacija buna trumpesne.braunas ne taip skaudziai rauna,bet vienu kartu israuna daug maziau plaukeliu,todel su braunu epiliacija yra ilgesne,bet ne tokia skausminga.
dar yra towentos epiliatoriai,bet apie juos kazkaip mazai domejausi,todel mazai ka zinau.
pvz,philips minusas tas kad sios firmos epiliatoriai,skaudziai rauna plaukus,bet vienu kartu daugiau ju israuna,todel epiliacija buna trumpesne.braunas ne taip skaudziai rauna,bet vienu kartu israuna daug maziau plaukeliu,todel su braunu epiliacija yra ilgesne,bet ne tokia skausminga.
dar yra towentos epiliatoriai,bet apie juos kazkaip mazai domejausi,todel mazai ka zinau.
QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 12:50)
apie visus gamintojai taip atsiliepia.STEBUKLAS!!!
kiek suprantu tai plaukeliu israutu kiekis priklauso nuo jame esanciu pincetukiu kiekio?maniskis epiliatorius philips tai tikrai mazai plaukeliu israuna ir uztrunku gan ilgai

QUOTE(Becky @ 2009 07 22, 13:39)
Aš turiu philips'a, be jokiu pribambasu, pati paprasčiausią, toki

Na rauna puikiai, manau daugiau nieko ir nereikia, bet tie iauge plaukeliai tai tikras siaubas

Na rauna puikiai, manau daugiau nieko ir nereikia, bet tie iauge plaukeliai tai tikras siaubas

mano toks,bet jis bjaurybe pesa,o tik po keliu braukimu israuna

iauge plaukeliai mane irgi jau nervina,ypac aplink kelenus