Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Iskilo dar vienas klausimas, ar visi epiliatoriai tinka bikinio zonai, ar turi buti kazkokia spec.funkcija epiliatoriuje, kad galetu tai daryt?
Atsakyti
spec. fuknciju neturi,bet turi antgalius bikini zonai skirtus,jie vienu kartu rauna maziau plaukeliu.bet pvz, asmeniskai man tai ir su paprastu ir su antgaliu bikini zonai skauda vienodai.
Atsakyti
Ir as pasidalinsiu savo patirtim smile.gif
Nusipirkau epiliatoriu philips HP 6482, esu labai patenkinta smile.gif . mano plaukuciai nera stori, ir ju nera daug, todel skausmas nedidelis. kaip adateliu badymas. o kai priprantu, tai isvis nejauciu nieko.
ziauriausia yra pazastys ir bikini unsure.gif . pazastis is antro karto iveikiau, kentet galima. o bikini fear.gif
Atsakyti
Na va, vakar isigijau Braun SE 5170 ax.gif tikiuosi neteks nusivilti, tad noriu kuo greiciau isbandyt ax.gif ax.gif tikiuosi labai neskaudes lotuliukas.gif
Atsakyti
labas,noriu pasiteirauti,koki galetumet pasiulyti isigyti man,nes esu,beveik bezdzione blush2.gif lotuliukas.gif naudoju dabar Philips beauty satinelle ir man jis nepatinka,nes daugiau pesa,nei rauna plaukus ir poto bunu labai raudona,tad apie bikinio ir pazastu depiliavima ne negalvoju,numirciau is skausmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 07 21, 21:08)
labas,noriu pasiteirauti,koki galetumet pasiulyti isigyti man,nes esu,beveik bezdzione  blush2.gif  lotuliukas.gif  naudoju dabar Philips beauty satinelle  ir man jis nepatinka,nes daugiau pesa,nei rauna plaukus ir poto bunu labai raudona,tad apie bikinio ir pazastu depiliavima ne negalvoju,numirciau is skausmo  verysad.gif

gali pabandyti kazka is braun serijos epiliatoriu,pati turiu braun se 7280,esu juo patenkinta.arba brangesni philips.kaip patinka ir leidzia finansai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 07 21, 21:44)
gali pabandyti kazka is braun serijos epiliatoriu,pati turiu  braun se 7280,esu juo patenkinta.arba brangesni philips.kaip patinka ir leidzia finansai 4u.gif

apie braun esu girdejusi ir esu bandziusi tai buvo neblogai,gal tie masazuojami dygliukai padejo sumazinti skauma,ne nezinau. o gal ka gidejusios apie zepter epiliatoriu?
Atsakyti
zinau,kad tokie yra,bet neteko girdeti,kad kazkas butu pirke ir atsiliepimu neteko girdetiapie siuos epiliatorius.gal ir geri jie nezinau g.gif
daug ju rusiu yra,bet kiek teko skaityt foorumus,tai lt populiariausi braun ir philips bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 10:53)
zinau,kad tokie yra,bet neteko girdeti,kad kazkas butu pirke ir atsiliepimu neteko girdetiapie siuos epiliatorius.gal ir geri jie nezinau g.gif
daug ju rusiu yra,bet kiek teko skaityt foorumus,tai lt populiariausi braun ir philips bigsmile.gif

ir as Lietuvoje tik apie juos girdejus,o va apie kitus paskaitai gamintojo puslapi tai tada atrodo visi lyg pasaulio stebuklas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
apie visus gamintojai taip atsiliepia.STEBUKLAS!!!
pvz,philips minusas tas kad sios firmos epiliatoriai,skaudziai rauna plaukus,bet vienu kartu daugiau ju israuna,todel epiliacija buna trumpesne.braunas ne taip skaudziai rauna,bet vienu kartu israuna daug maziau plaukeliu,todel su braunu epiliacija yra ilgesne,bet ne tokia skausminga.
dar yra towentos epiliatoriai,bet apie juos kazkaip mazai domejausi,todel mazai ka zinau.
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 12:50)
apie visus gamintojai taip atsiliepia.STEBUKLAS!!!
pvz,philips minusas tas kad sios firmos epiliatoriai,skaudziai rauna plaukus,bet vienu kartu daugiau ju israuna,todel epiliacija buna trumpesne.braunas ne taip skaudziai rauna,bet vienu kartu israuna daug maziau plaukeliu,todel su braunu epiliacija yra ilgesne,bet ne tokia skausminga.
dar yra towentos epiliatoriai,bet apie juos kazkaip mazai domejausi,todel mazai ka zinau.

kiek suprantu tai plaukeliu israutu kiekis priklauso nuo jame esanciu pincetukiu kiekio?maniskis epiliatorius philips tai tikrai mazai plaukeliu israuna ir uztrunku gan ilgai doh.gif pesapesa bruzini bruzini kol islauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 22, 13:39)
Aš turiu  philips'a, be jokiu pribambasu, pati paprasčiausią, toki
user posted image

Na rauna puikiai, manau daugiau nieko ir nereikia, bet tie iauge plaukeliai tai tikras siaubas  doh.gif

mano toks,bet jis bjaurybe pesa,o tik po keliu braukimu israuna

user posted image

iauge plaukeliai mane irgi jau nervina,ypac aplink kelenus doh.gif
Atsakyti