Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

man kosmetologė patarė pabandyti po depiliacijos odą patepti vaikišku talku ar pudrą. tokiu atveju neatsiranda pūlinukų bei turėtų būti išvengta įauginėjimo:) vėliau būtinai parašysiu ar vertas dėmesio patarimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 07 22, 14:24)
kiek suprantu tai plaukeliu israutu kiekis priklauso nuo jame esanciu pincetukiu kiekio?maniskis epiliatorius philips tai tikrai mazai plaukeliu israuna ir uztrunku gan ilgai  doh.gif  pesapesa bruzini bruzini kol islauna  doh.gif

na taip bet as kalbu apie tai kad pas brauna pincetai isdestyti sachmatine tvarka o pas philipsa paprastai.ir uz tat braunas israuna vienu kartu maziau.bet kiek ir kaip rauna dar priklauso ir nuo epiliatoriaus modelio.
Papildyta:
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 07 22, 14:45)
man kosmetologė patarė pabandyti po depiliacijos odą patepti vaikišku talku ar pudrą. tokiu atveju neatsiranda pūlinukų bei turėtų būti išvengta įauginėjimo:) vėliau būtinai parašysiu ar vertas dėmesio patarimas smile.gif

bandyk lauksim atsiliepimu,gal pagaliau atsiras superine priemone pries plaukeliu iauginejima. g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 22 liepos 2009 - 13:09
QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 14:10)
na taip bet as kalbu apie tai kad pas brauna pincetai isdestyti sachmatine tvarka o pas philipsa paprastai.ir uz tat braunas israuna vienu kartu maziau.bet kiek ir kaip rauna dar priklauso ir nuo epiliatoriaus modelio.

aaaa,kaip zirafai,kol dasuto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu brauna reikia isigyti,kazkur maciau net su 40pinceteliu,manau maziau laiko reiketu depiliacijai smile.gif
Atsakyti
jo pas mane su 40 pincetu,siaip jei nori idealiai tai reikia padirbet nemazai.nors aparatas jau tikrai geras ir nepigus.manau kad su jais visais yra kas veikt.
Atsakyti
Na va, vakar isbandziau savo pirkinuka bigsmile.gif ir tikraaai nenusivyliau thumbup.gif nebuvo nei taip skausminga, kaip tikejaus, ir plaukelius labai gerai israuna, nu zodziu liuks! Patenkinta labai esu wub.gif wub.gif Tik turiu maza klausimuka, kada pradeda atsirasti tie iauge plaukeliai? ir kaip geriausia su jais kovoti? (gal ir juokingas klausimas, bet siuo metu tikrai esu labai susimasciusi del to) g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 15:52)
jo pas mane su 40 pincetu,siaip jei nori idealiai tai reikia padirbet nemazai.nors aparatas jau tikrai geras ir nepigus.manau kad su jais visais yra kas veikt.

koki turi?
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 07 22, 17:16)
koki turi?

braun se 7280.siaip neblogas,man jis patinka. 4u.gif
Atsakyti
taip,neblogas,nors yra ir geresniu,bet sis irgi vertas demesio.
jei turi pazystamu uk tai pabandyk gal ten nusipirkt,ten daug pigiau pvz,mano kainavo 350 lt,ten 70 svaru kainuoja toks kokio lt dar nera.
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 07 22, 22:00)
taip,neblogas,nors yra ir geresniu,bet sis irgi vertas demesio.
jei turi pazystamu uk tai pabandyk gal ten nusipirkt,ten daug pigiau pvz,mano kainavo 350 lt,ten 70 svaru kainuoja toks kokio lt dar nera.

rimtai?reiks dometis tada,nes yra gyvenanciu ir dirbanciu ten.gal koki puslapiuka gali nurodyti,nes kai angliskai nekertu nesinori klaidziot ilgai,aciu 4u.gif
Atsakyti
kie ziurejau tai pigiausi gaminiai plius dar uk ir pristatymas nemokamas kai kuriu gaminiu www.amazon.uk cia internetine parduotuve,tai zinai reiks kortele atsiskaityt.bet man tai verciausia demesio buvo sita.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
O as galiu drasiai rekomenduoti epiliatoriu BRAUN Silk Epil Xelle 5270 thumbup.gif niekada nemaniau, kad gali buti toks rezultatas, po epiliavimo oda svelni, o atauga tokie plonyciai plaukeliai tik po keliu savaiciu(cia koju plaukeliai). Tad jeigu svarstot, kuri pirkti as tai rekomenduociau tik si! 4u.gif
Atsakyti
naudoju toki (BRAUN SE 5570):
user posted image

turi daug galvuciu, kurios nelabai man reikalingos, nes viena atseit masazuojanti - pradedancioms, kita veidui, kurios visai nenaudoju, trecia bikini zonai, ketvirta paprasta, kuria uzsidedu retai, patogiau visai be galvuciu. naudoju epiliatoriu tik kojoms, anksciau ir pazastims, bet atsibodo kentet skausma, tai dabar tik kojas. bikini zona nebandziau, baisu:) nervina kad plaukeliai ant koju daznai iaugineja. be to plaukeliai pradeda augt gana greitai - nepraejus net savaitei blush2.gif doh.gif tai nezinau net, ar israuna man iki galo plaukelius tas epiliatorius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 27 liepos 2009 - 19:58