Labas visoms.
Nusipirkau jau ir aš prieš kokį mėnesį epiliatorių... Rinkausi, rinkausi..., patiko Braun'ai ir Philips HP 6572, bet... pastarasis per brangus buvo

, Philips norėjau tik dėl keramikinių pincetų... , tai nusipirkau panašios komplektacijos Braun SE 5270

. Pasirodė ir kaina patraukli, su akcija mokėjau 219lt.
Kojas epiliuotis buvau bandžiusi, o va su bikiniu ir pažastimis..., pirmą kartą buvo siaubas

, kol nusiepiliavau pažastis išprakaitavau iš skausmo nnn kartų, o ir po to kelias dienas vaikščiojau vos neišskėtusi rankas- skaudėjo

...
Bet..., po kurio laiko vėl ėmiausi darbo pažastyse ir bikini..., skaudėjo jau žymiai mažiau, o ir plaukeliai jau atauga ne taip greitai ir ne visi iš karto, tad ir skauda 10 mažiau...

Dabar sakyčiau šlaunys žymiai skausmingesnės

.
Mano išvada tokia: dabar pati nesuprantu, kodėl neprisiruošiau ir nerasdavau atliekamų pinigų šio aparato įsigyti seniai, juk ir reikėjo labai jau seniai...

Dabar kaip gera ir ramu, nusiravi ir mažiausiai savaitę pamiršti apie pažastų skutimą kas antrą dieną- švelnu, nesibado, o ir skutamos kažkokios pajuode atrodydavo

. Apie bikinio srytį tas pats. Skustis išvis neįmanoma būdavo- berdavo ir skaudėdavo. Pasirinkimas buvo menkas: arba apžėlusiai, arba išbertai paplūdimyje būti

. Dabar labai džiaugiuosi savuoju Braun'u, su juo labai greitai susidraugavome, tiek aš, tiek ir mano mergaitė