Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Čia manau, yra įgūdžių/pripratimo reikalas - man pvz. mano naujasis Philips labai patinka, ir net labiau nei buvęs Braun' as mirksiukas.gif oda lygi lygutėlė, o jei dar po pašveitimų, su pylingu ir ta šiurkščia masažine kempine ( kurią rekomenduoju 100 % thumbup.gif ) ir po to geru kremu ištepus, tai galima nusiglostyti iš malonumo - kokia lygi ir glotni būna oda bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 02, 08:32)
Čia manau, yra įgūdžių/pripratimo reikalas - man pvz. mano naujasis Philips labai patinka, ir net labiau nei buvęs Braun' as  mirksiukas.gif  oda lygi lygutėlė, o jei dar po pašveitimų, su pylingu ir ta šiurkščia masažine kempine ( kurią rekomenduoju 100 %  thumbup.gif ) ir po to geru kremu ištepus, tai galima nusiglostyti iš malonumo - kokia lygi ir glotni būna oda bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O kas per kempinė?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2010 09 02, 11:30)
O kas per kempinė?

Yra ivairiu, pradedant naturaliu seriu, pemzos, su mediniais danteliais ir baigiant silikoninemis, guminemis su spygliukais, masaziniais danteliais ir t.t, tereikia paieskoti kosmetikos parduotuvese.
Atsakyti
Pasidariau pylinga pries epiliuojantis, bet vis tiek daug plauku nepaima. Tokie juodi sau, gana ilgi o neisrauna doh.gif
Atsakyti
Labas visoms.
Nusipirkau jau ir aš prieš kokį mėnesį epiliatorių... Rinkausi, rinkausi..., patiko Braun'ai ir Philips HP 6572, bet... pastarasis per brangus buvo verysad.gif, Philips norėjau tik dėl keramikinių pincetų... , tai nusipirkau panašios komplektacijos Braun SE 5270 ax.gif. Pasirodė ir kaina patraukli, su akcija mokėjau 219lt.
Kojas epiliuotis buvau bandžiusi, o va su bikiniu ir pažastimis..., pirmą kartą buvo siaubas doh.gif , kol nusiepiliavau pažastis išprakaitavau iš skausmo nnn kartų, o ir po to kelias dienas vaikščiojau vos neišskėtusi rankas- skaudėjo doh.gif doh.gif blush2.gif biggrin.gif ...
Bet..., po kurio laiko vėl ėmiausi darbo pažastyse ir bikini..., skaudėjo jau žymiai mažiau, o ir plaukeliai jau atauga ne taip greitai ir ne visi iš karto, tad ir skauda 10 mažiau... lotuliukas.gif Dabar sakyčiau šlaunys žymiai skausmingesnės g.gif .
Mano išvada tokia: dabar pati nesuprantu, kodėl neprisiruošiau ir nerasdavau atliekamų pinigų šio aparato įsigyti seniai, juk ir reikėjo labai jau seniai... doh.gif Dabar kaip gera ir ramu, nusiravi ir mažiausiai savaitę pamiršti apie pažastų skutimą kas antrą dieną- švelnu, nesibado, o ir skutamos kažkokios pajuode atrodydavo blush2.gif . Apie bikinio srytį tas pats. Skustis išvis neįmanoma būdavo- berdavo ir skaudėdavo. Pasirinkimas buvo menkas: arba apžėlusiai, arba išbertai paplūdimyje būti doh.gif doh.gif doh.gif . Dabar labai džiaugiuosi savuoju Braun'u, su juo labai greitai susidraugavome, tiek aš, tiek ir mano mergaitė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, pažastyse mano plaukeliai ant tiek stori, kad pešant juos su Braunu, kiekvieno išrauto plaukelio vietoje pasirodo kraujas... Kaži, matyt negalima tada epiliuoti man tas vietas iš vis... Toliau vargstu su skustukais... g.gif ryte nusiskutu, vakare jau matosi plaukiukai [niu ir žaibiškai jie auga] doh.gif
Gal kam panašiai būdavo, kaip elgetės?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2010 09 02, 10:30)
O kas per kempinė?

Štai tokia : mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 18:24)
Štai tokia :  mirksiukas.gif

O kur tokią pirkai? Reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2010 09 07, 10:55)
O kur tokią pirkai? Reikia  bigsmile.gif

Rasi "Droge" mirksiukas.gif ~ 10 lt mokėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu: vieną koją nusiepiliavau beveik be skausmo o prie kitos kojos vos prisiliest įmanoma g.gif Gal žinot kaip tą skausmą sumažint? 4u.gif
Atsakyti
O as savo senuti Braun'a pakeiciau ka tik Philips 6517/00 (atrodo stai taip- http://www.buyking.c...s6517_12_b.jpg)

Kol kas esu patenkinta, nors bandziau tik karta depiliuotis kojas, ir dar be to saldiklio ledinio. Yra galvute jautresnems sritims, dar viena galvute skutimuisi, sepetelis, pirstine sveitimui, tas ledo saldiklis, na viska po truputi ir isbandysiu 4u.gif

Siek tiek gaila kad negalima juo depiliuotis be pakrovimo i tinkla (t.y. jis turi buti pajungtas su laidu), gal butu patogiau kelionese.

Pirkau is ebay, mokejau 44 svarus (apie 185 Lt)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 07, 14:52)
Rasi "Droge"  mirksiukas.gif  ~ 10 lt mokėjau  mirksiukas.gif

Nereali ji man, as visus masazus ja uzbaigiu. thumbup.gif Yra ir rusiskos kosmetikos parduotuvese
Papildyta:
QUOTE(IneTukee @ 2010 09 07, 21:07)
Aš tai nesuprantu: vieną koją nusiepiliavau beveik be skausmo o prie kitos kojos vos prisiliest įmanoma g.gif  Gal žinot kaip tą skausmą sumažint? 4u.gif

Cia kalta oda, juk ji -gyvas organas, pradeda maistauti jausdama skausma. Tada sunkiau plaukiukai raunasi ir skauda labaiu. O skausmui mazinti gerai ledo pagalveles arva odos valiklis su meta, kamparu ir t.t.
Atsakyti