Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

siandie "nusemiau" pazastu plaukus vasku, dar karta "nuimsiu" grozio salone, tada bandysiu epiliatorium. po ilgesnio epiliatoriaus naudojimo galiu pasakyt, kad koju plaukus turiu salinti kas 4-5d. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 08, 00:22)
siandie "nusemiau" pazastu plaukus vasku, dar karta "nuimsiu" grozio salone, tada bandysiu epiliatorium. po ilgesnio epiliatoriaus naudojimo galiu pasakyt, kad koju plaukus turiu salinti kas 4-5d. schmoll.gif  schmoll.gif

Jei pradejote vasku, tai patarciau ir toliau testi. Vaskas ne taip traumuoja oda, o ir iaugimu ne tiek daug buna.
Atsakyti
QUOTE(_Ange_ @ 2010 09 28, 22:18)
o iš forumo supratau, kad Panasonic epiliatoriai nėra populiarūs, gal turit savo nuomonę apie juos? nes mane visai sudomino, bet keista dėl mažos paklausos.. Ir dar norėjau paklausti, ar kas nors naudoja prie epiliatoriaus esančią galvutę, skirtą veidui, epiliuoti ūsiukams? smile.gif

Aha, man irgi keista, kad labai mazai komentaru apie Panasonic blush2.gif Esu nusiziurejus Panasonic ES-WD 72 P503 , bet nelabai randu atsiliepimu... Tiksliau, palyginimu su Philips g.gif Nes Philips HP6578/10 irgi patraukliai atrodo, tik kaina gal kiek per didele blush2.gif Panasu, kad mano issirinkto Panasoniko gnybtukai metaliniai, tai gal cia butu minusas g.gif Gal kuri toki turi?
Atsakyti
Sveikutės, nusipirkau epiliatorių, štai šį:
user posted image
Ir norėjau pasiklaust, prieš ir po kremukus naudojat? O jeigu pamaišyt, du mėnesius epiliatorius, vieną vašku? blush2.gif Metus vašką atlankiau, bet baisiai brangu kas mėnesį..
Atsakyti
Ieskau ir as sau naujo epiliatoriaus, nes manajam philips senukui jau apie 8 metus, dar epiliuoja bet jau laikas keisti nauju ir kaip tik proga bus sau pasidovanoti. Kiek zinau, philips su keramikiniais gnybtukais -patogiau, tiesiog išrauna net mažiausius plaukelius ( 2-1 mm). Apsistojau ties siuo kol kas g.gif - Philips HP6578/10,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 19 lapkričio 2010 - 17:52
Gal yra kokių nuomonių apie PHILIPS Satinel Ice? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif zhiauriai reikia patarimo!!! Ishsirinkau epiliatiriu BRAUN SE 7681 WD LBF. Avitelos e.parduotuveje jis 100lt pigesnis nei salone. Iki vakaro galiu dar apsigalvoti, kol nesumokejau wink.gif) reikalas tame, kad keli dalykai neduoda man ramybes. Braun svetaineje tokio 7681 man nesuranda. Kai ivedu google paieshkoje ishmeta tik rusishkus ir lietuvishkus puslapius. Ar nebus tai kokia kopija to originalaus braun? Gal stresuoju be reikalo, bet kai moki tokia suma, norisi gauti gera daikta ;(
Atsakyti
Sveikos, iki šiol kojas depiliavausi vaško juostelėmis ir labai gerai būdavo. Bet užsimaniau nusipirkti epiliatorų,kad nereikėjtų kas menesį pirkinėti juostelių. Tad norėčiau paklausti ar efektas toks pats kaip ir po juostelių? Ir kokį pradžiai rekomenduotumėt mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aš jau seniai depiliuojuosi depiliatoriumi ir skausmo niekur seniai nebejaučiu nei pažastyse, nei bikini srityje. Prieš Kalėdas sugalvojau pasidovanoti sau Philips HP 6578/10, tik bėda, kad niekur jo nerandu. Gal kas matėt kur jų yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2010 12 09, 14:42)
Sveikos, iki šiol kojas depiliavausi vaško juostelėmis ir labai gerai būdavo.  Bet užsimaniau nusipirkti epiliatorų,kad nereikėjtų kas menesį pirkinėti juostelių. Tad norėčiau paklausti ar efektas toks pats kaip ir po juostelių? Ir kokį pradžiai rekomenduotumėt  mirksiukas.gif .

tikrai ne schmoll.gif aš blauzdas visada epiliatorium tvarkiausi( šlaunų neištveriu skausmo doh.gif ) bet pradėjo man įauginėti, nu tiksliau ne tai, kad iauginėti, bet tokie juodi taškukiai, kuriuos paspaudus ir kiek stirpriai perbraukus iškrenta...daug silpnų mažų plaukelių susiraičiusių, kurie duoda netokį švarų vaizdą.. na aš dabar imu ir blauzdas depiliuotis vašku. o epiliatorius tiks tik iš bėdos biggrin.gif tad jei neturi ir nori pirkti epiliatorių- aš nepirkčiau.. beabejo daug lemia plaukų, odos struktūra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 12 10, 00:27)
tikrai ne schmoll.gif  aš blauzdas visada epiliatorium tvarkiausi( šlaunų neištveriu skausmo doh.gif ) bet pradėjo man įauginėti, nu tiksliau ne tai, kad iauginėti, bet tokie juodi taškukiai, kuriuos paspaudus ir kiek stirpriai perbraukus iškrenta...daug silpnų mažų plaukelių susiraičiusių, kurie duoda netokį švarų vaizdą.. na aš dabar imu ir blauzdas depiliuotis vašku. o epiliatorius tiks tik iš bėdos biggrin.gif tad jei neturi ir nori pirkti epiliatorių- aš nepirkčiau.. beabejo daug lemia plaukų, odos struktūra mirksiukas.gif

nesu patenkinta epiliatorium. neisrauna visu plauku, kai kuriuos tik nukerpa, neisrauna trumpu plauku, kai kuriu ilgu "uzsilenkusiu"- nes jie po isrovimo kazkaip kreivai auga. nors darau pilinga plaukeliai iaugineja, arba auga kreivi, tada juos israunu su pincetu- gaunasi kraujuojantys sasiukai. be to depiliuoti reikia kas 4d. o maniau, kad laikys nors savaite schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O tai tikrai neapsimoka pirkti to epiliatoriaus jei 4 dienas tik laiko. doh.gif Manau man irgi ne ką ilgiau laikytų, nes plaukai tai ne iš plonųjų ir greit atauga...
Atsakyti