Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

As vis dar labai dziaugiuosi toks knygos galia 4u.gif
Super 4u.gif tik jos deka neberukau biggrin.gif
Mergaites, as cia ne i tema,
bet noreciau jusu paklausti kaip jus jautetes pirmais menesiais po metimo rukyti?
Nezinau ar cia normalu, bet nesulaukiu savo mm, man kartas nuo karto susvaigsta galva, taip idomiai, tik negalvokite, kad laukiuosi, ne. Zinau, kad atsistatineja uosle, sakau gal del to susvaigsta galva, kad geriau viska uzuodziu. Rukiau tikrai daug metu. Kokie jums nauji pojuciai buvo?
Ar kam nors panasiai buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Homonoja: 20 rugpjūčio 2008 - 09:27
rūkiau daug metų, mesti bandžiau daug kartų, bet.....
sunkiausiai buvo, nes negalėjau atsisakyti cigaretės rytais kai gerdavau kavą ir dar labai užsinorėdavau kai išgerdavau taurę vyno ar kokio alaus....
tačiau perskaičiau tą pačią knygą apie kurią jau čia rašėt ir be jokiu kančių mečiau biggrin.gif man pačiai sunku patikėt, kad ta knyga padarė tokią įtaką mano pasamonėj g.gif dabar galiu buti su rūkančiais ir nieko thumbup.gif
paskaitykit tikrai gera knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia g. @ 2008 08 20, 10:14)
rūkiau daug metų, mesti bandžiau daug kartų, bet.....
sunkiausiai buvo, nes negalėjau atsisakyti cigaretės rytais kai gerdavau kavą ir dar labai užsinorėdavau kai išgerdavau taurę vyno ar kokio alaus....
tačiau perskaičiau tą pačią knygą apie kurią jau čia rašėt ir be jokiu kančių mečiau biggrin.gif  man pačiai sunku patikėt, kad ta knyga padarė tokią įtaką mano pasamonėj g.gif  dabar galiu buti su rūkančiais ir nieko thumbup.gif
paskaitykit tikrai gera knyga thumbup.gif

O gal galit pasakyt, kokiu principu ta knyga veikia? Ten kokia žmogaus metimo istorija ar aprasyta visa cigareciu daroma žala?
Atsakyti
as rukau jau kokius 15 metu po pakeli i diena, kartais daugiau. Geda sakyt bet nescia taip pat traukiau kaip kaminas, tik cigaretes tokias silpnas pirkdavau R1 lygtai vadinas, nebepamenu. kazkada bandziau mest tai buvo ziauru - organizmo valymosi proceso neistveriau. kazkodel ne viena apie tai neuzsiminete... g.gif pykinimas, galvos svaigimas, visiskai nestabili psihika - kentejo vaikai, vyras, kaimynai. tai tesesi istisa menesi po kurio neistveriau verysad.gif tai ka, eisiu ir as tos knygos skaityt, ziuresim blush2.gif
Atsakyti
Rūkiau apie 15metų, daug kartų bandžiau mesti, bet vis nesėkmingai. Tačiau kai pastojau organizmas pats pradėjo atmetinėti, kai parūkydavau taip pradėdavo pykinti, kad negalėdavau. tada ir nusprendžiau mesti jei jau negaliu rūkyti. Dabar jau nerūkau 6 metus ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(naktine_plastake @ 2008 08 20, 16:19)
O gal galit pasakyt, kokiu principu ta knyga veikia? Ten kokia žmogaus metimo istorija ar aprasyta visa cigareciu daroma žala?

pats rasytojas raso kaip jis mete rukyti, bet ten taip psichologiskai paveikia zmogu jo isdestytos mintys,kad thumbup.gif sugretinama viskas su paprastais kasdieniais dalykais...permatyta visa rukanciojo psichologija.....95 proc zmoniu perskaite sia knyga meta rukyti....tikekimes kad ir tu busi tuose procentuose...aisku jei rukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GintaP @ 2008 08 20, 19:41)
as rukau jau kokius 15 metu po pakeli i diena, kartais daugiau. Geda sakyt bet nescia taip pat traukiau kaip kaminas, tik cigaretes tokias silpnas pirkdavau R1 lygtai vadinas, nebepamenu. kazkada bandziau mest tai buvo ziauru - organizmo valymosi proceso neistveriau. kazkodel ne viena apie tai neuzsiminete... g.gif pykinimas, galvos svaigimas, visiskai nestabili psihika - kentejo vaikai, vyras, kaimynai. tai tesesi istisa menesi po kurio neistveriau verysad.gif tai ka, eisiu ir as tos knygos skaityt, ziuresim blush2.gif

as kaip minejau daug kartu meciau rukyti, bet vis neistverdavau ir vel po truputi pradedavau rukyti.....tipo mazinau cigareciu kieki kol vel pradedavau normaliai pesti biggrin.gif
taciau perskaicius sia knyga net nepajutau, kaip meciau rukyti....neitiketina, nes mano vyras man visada sake,kad as niekad nemesiu biggrin.gif ir jokio organizmo valymosi proceso as nepajutau
Atsakyti
jau perskaiciau 10 puslapiu ax.gif tikrai vercia gerai pagalvoti g.gif ziuresim kaip bus kai perskaitysiu visa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 08 21, 10:05)
jau perskaiciau 10 puslapiu ax.gif tikrai vercia gerai pagalvoti g.gif ziuresim kaip bus kai perskaitysiu visa smile.gif

koks jos tikslus pavadinimas? kur pirkai, kiek mokejai?
Sesutes niekaip nepriverciu mest rukyt, sako, kad noretu, bet niekaip jai nepavyksta, zadu padovanot jai tokia ax.gif
Atsakyti
skaityk nuo 1 psl. kazkur yra nuoroda smile.gif
Atsakyti
Aš tai rūkiau nuo 16iki 20metu, bet paskiau pradėjau gyventi su savo būsimu vyru, tai jis mane ir atpratino nuo rūkymo.
Atsakyti
rukiau apie 8 metus, o mesti paskatino uzsimezgusi gyvybe ax.gif
Atsakyti
Man irgi "padejo" nestumas smile.gif
Atsakyti