Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(Karusia @ 2008 08 02, 21:25)
stažas buvo koks 17 metų unsure.gif tiesiog kažkada parūkius mieste nebuvo kur nusiplauti rankas, ir išsivalyti dantų. nu smirdi.... nebbuvau mirtina rūkorė, bet per dieną kokios 5 cigaretės buvo. o dabar pamąstau -  sunkiausią laiką praėjau, atsikankinau, poreikis yra, bet užsiimi kita veikla ir basta...

Na tu tikra saunuole thumbup.gif
Man buvo du didziausi dziaugsmai kai meciau:
1 dziaugiausi kekviena kart prie kasos, kad nebus islaidu(kai taip brangsta!)
2 dziaugiausi, kad nesmirda is burnos, nuo rubu....., kai bendrauti reikia su klientais ax.gif tongue.gif
Atsakyti

Aš mečiau rūkyti kaip pastojau, o po to ir nepradėjau. Mano vyras metė per šitas velykas, nežinau kodėl neberūko ir viskas , nors buvo užkėtėjęs rūkalius. Surūkydavo po pakelį ir daugiau. Juokiuosi , kad gal per brangu. biggrin.gif Draugės vyras neberūko kai sužinojo kad serga sunkiai verysad.gif ir gydytojas liepė neberūkyti, nors draugė rūko kaip rūkius, jam netrukdo. Manau įmanoma tik reikia noro ir pastangų. smile.gif

Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(ing @ 2008 08 06, 11:55)
Aš mečiau rūkyti kaip pastojau, o po to ir nepradėjau. Mano vyras metė per šitas velykas, nežinau kodėl neberūko ir viskas , nors buvo užkėtėjęs rūkalius. Surūkydavo po pakelį ir daugiau. Juokiuosi , kad gal per brangu.  biggrin.gif Draugės vyras neberūko kai sužinojo kad serga sunkiai verysad.gif  ir gydytojas liepė neberūkyti, nors draugė rūko kaip rūkius, jam netrukdo. Manau įmanoma tik reikia noro ir pastangų. smile.gif

thumbup.gif Daugiausiai tai manau, kad reikia noro, nes kai labai nori, tai atsiranda ir galimybes savaime kazkaip g.gif
Atsakyti
pastojau,tai pati ranka nekilo daugiau rukyti-galiu save zaloti,bet ne kita,kuris net neturi pasirinkimo.
Atsakyti
O as nusprendziau patikrint save "Silu voli" na savo valia ir va jau 6 men nerukau 4u.gif
Atsakyti
Labai įdomiai ir neplanuotai išėjo.... lotuliukas.gif
Nerūkiau žvėriškai daug, bet - ilgai. Ir - tik darbe, kavinėse, baruose.
O mečiau savaime, kai pradėjau domėtis kvepalais, pirkti juos, kvepėti mielai, maloniai, įdomiai. Tad tiesiog ranka nekilo teršti brangų kvapą rūkalų smarve. Va taip - vieną priklausomybę pakeičiau kita, ir dar brangesne, beje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 08 07, 16:28)
Labai įdomiai ir neplanuotai išėjo.... lotuliukas.gif
Nerūkiau žvėriškai daug, bet - ilgai. Ir - tik darbe, kavinėse, baruose.
O mečiau savaime, kai pradėjau domėtis kvepalais, pirkti juos, kvepėti mielai, maloniai, įdomiai. Tad tiesiog ranka nekilo teršti brangų kvapą rūkalų smarve. Va taip - vieną priklausomybę pakeičiau kita, ir dar brangesne, beje lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mečiau su čia minima knyga po 24 metų intensyvaus rūkymo. thumbup.gif

Nerūkau jau 1,5 mėn. biggrin.gif
Tikiuosi- visam laikui. Potraukis jau praktiškai dingęs. bigsmile.gif
Atsakyti
suzinojau kad nescia ir buvo lengva mest lotuliukas.gif
Atsakyti
as prarukiau 7 metus, ne karta stengiausi mesti deja rezulatai buvo prasti. Pati sau nepatikdavau rukanti, smirdanti, slykstus skonis burnoj kas ryta.. surukydau 7-10 cigareciu per diena... istekejau, labai norejau leliuko, tiksliau sveiko leliuko.. pradejom planuot, pradejau gert ivairius papildus kad paruost organizmo nestumui ir aisku mazint cigaretes..pradejau nuo paprasciausio dalyko, eidama i darba pokeli palikdavau namie ir neimdavau su savim pinigu, be to labai tikejau kad rukymas yra labai nemotiniskas, parlekus is darbo pirmiausiai zinoma parukyt lekdavau,bet pati stebedavau kaip paciai slykstu pamazu pradejo darytis, kaip palaipsniui per vakara 3-ju cigareciu budavo per daug, galiausiai kai suzinojau kad jau laukiuosi surukydavau viena kartais puse cigaretes per diena, o kai pamaciau II iskart ir tos vienos jau nebesinorejo, kitos mintys uzvalde nestuke.gif dabar jau 6.5 mesnesio neberukau, nors bunu tarp rukanciuju, bet nuo pat pradzios nebejauciu jokio potraukio rukyti, o ir prie kasos (kaip cia kazkuri minejo) dziaugiuosi kad islaidu maziau, geriau ledu deze pasimu uz tuos 5 litus blush2.gif cia kada netycia radau nuotrauka kur as iamzinta su cigarete (beje vienintele per visus 7 metus) ir negalejau atsistebet kad ten as, kazkaip nebeisivaizduoju saves rukancios.. tikiuosi po gimdymo nepasikeis mano poziuris siuo klausimu.. o visom planuojanciom mest rukyt, siulyciau susikurt tiksla, ir tvirtai tiket kad nebenorit saves matyti su cigarete.. man sitas metodas suveike per menesi, nors is pradziu pripazinsiu buvo sunku ir gatvej uzuodus duma, seiles burnoj rinkosi, nu visko buvo.. bet dabar didziuojuosi savim ax.gif
Atsakyti
as taip pat kai tik suzinojau kad laukiuosi daugiau nerukiau,ir dabar net nesinori. siaip saves nepriskyriau prie didziuju rukoriu,bet prie kompanijos,per baliukus parukydavau biggrin.gif norejau seniai atsikratyt tos pagundos,kai kas pasiulo atsisakyt.dabar dziaugiuos ir tikrai zinau,kad vel nepradesiu clap.gif
Atsakyti
Sužinojus,kad laukiuosi,rūkyti mečiau per kelias dienas,net nepabaigus pakelio . Ir štai dukrai jau bus metukai,cigarečių nepasigedau tikrai.Nors mano vyras rūkantis ,nesusigundžaiu nei kart.Tik nuolat bambu,kad mašinoj dūmais dvokia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisa1: 09 rugpjūčio 2008 - 18:40