o reikejo pasakyti ko atvaziavai, ko tikejaisi atvaziavusi ir gavai... reikia laaaabai ramiai su sese pasikalbeti dviese arba nusiteikti bendravimui tik is reikalo. nes dabar tai pavadinciau tik nervu tampymu. as jokiais budais neiciau i gimtadieni. bet butinai pasveikinciau- atsiusciau ispudinga puokste geliu.
man tai labai juokingi atrodo kai kuriu cia pasisakymai. nes jusu bendravima kol kas galima pavadindi pasityciojimu is taves. susidaro toks ispudis, kad ji jaucia pasitenkinima griezdama ant taves danti. as niekada savo sesei sitaip izuliai nepasakyciau, kad ir kaip nemegciau svainio. jai, kai butumem tik dviese, pasakyciau (bet tik tuo atveju jei nebutu per velu). tavo sesers pagr. problema yra ta, kad ji negerbia taves. tegul ir nemegsta tavo vyro, bet bent jau tave, tavo vaikus ir ji, kaip tavo pasirinkima, gerbtu. isivaizduoju kaip prisikta tavo sirduteje dabar...
kad negerbia tai tikrai aš gi jaunesnė, durnesnė. tik va tikėjaus kad vaikystės rietenos senai baigėsi, juolab pastaruosius metus tikrai visai normaliai sutarėm. be jokių didelių atvirumų, bet ir be piktumų.
biški nemalonu prieš sūnų, kai jis klausia, kada eisim pas jo pusbrolį
Sometimes I wish I had a pill to make people disappear
oi kaip suprantu temos autorę, tik pas mus ta intelektualė vyro sesuo... kokių tik cirkų nėra pridirbus, MB ir amžinatilsi brolis daunai pasirodo besą, tiesa dabar amžinatilsi jau šventuoju patapo, ne duok Dieve kada prisimindami pradedam šnekėt ir pasakot vieni kitiems ano išdaigas - akis iškabint gali iki šiol negali atleist, kad po laidotuvių, tik aš viena žinojau amžinatilsi telefonų ir kitus kodus... pasirodo turim dėkot, kad mieste gyvenam irgi jiems, nors už ką, niekaip nesuprantam... turbūt už tai, kad dešimtukais devynias klases baigusį MB išgrūdo į profkę ir kapstykis kaip nori... išsikapstėm... o, kad vestuvių visai giminei nepakėlėm... iki šiol negali atleist ir vis primena kokią gėdą prieš visus padarėm tiesa... va mums po fontaną būtų norma pabraidyt... o jiems gėda baisiausia, ir dėlto prigert nereiktų, o va šlapintis belekur tikrai neitumėm nei vienas, o jie ramiausiai ir čia būtų norma ai galėčiau pasakot ir pasakot... bet mes seniausiai apribojom santykius iki minimumo, į gimtadienius nevažinėjam, susimatom per metines šventes ir to gana...
ai ir dar dėl ... čia jau iš mano šeimos... sesė mano irgi gyvena su užsieniečiu užsienyje... mano tėvai nėra jie tokie kategoriški kaip autorės, sesei jie ir nesako nieko, bet man kartais toks siutas paima nu normalūs žmonės, puikūs tėvai... MB myli be galo, net keista iš šono kitiems žiūrint kaip jie žentą myli... o va su sesės draugu nežinau kaip bus... būna situacijų kaip kas nors paklausia kaip sekasi sesei ar turi draugą... ir tėvai pratyli kaskart po jos išvažiavimo atgal mama kelias savaites vaikšto kaip nesava, verkia, nervuojas... ne dėlto, kad ji turi priekaištų jam... geras jis žmogus ir myli mano sesę labai, net gi sakyčiau jo dėka ji tapo šiltesnė, mažiau snobiška, o jai tas buvo ir yra būdinga... bet todėl, kad tėvai vis vylėsi ir viliasi, kad gal ji dar grįš gyvent į Lietuvą, o jis ją laiko ten... ir automatiškai gaunasi nepageidaujamas... nors iš tikrųjų tai niekas jos ten nelaiko ji pati visada veržėsi išvažiuot... aišku tokių cirkų tai tikrai niekada nebus, ir niekas nepasakys... bet... yra kaip yra Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 08 01, 18:33)
bet mes seniausiai apribojom santykius iki minimumo cia labai geras sprendimas.
Nu nors pakaskit, uzmuskit, nu nesuprantu as tokiu dalyku ir tiek... nepatinka, nenoriu... Na ne jiems gyventi, o kitam. Jeigu kitam gerai, tai koks tuomet skirtumas aniems
Taciau suprantu ir zinau ta jausma..., pvz., kaip sena niekses sesuo zemina, tevai stebisi... tai jau yra ne jos problema, o pacios seimos, manau jiems reikia smegenis "patvarkyti"... nors paimk ir . Kartais skaitinedama tema, net nesusimastai kad po keliu akimirku pats gali atsidurti panasioje situacijoje.
tai su tėvais dar pusė velnio. mama nors vis primena, kad palaiko sesę, bet bijo, kad aš daugiau neatvažiuosiu, tai nuo rietenų stengiasi susilaikyt. o tėvas yra labai praktiškas žmogus, nelabai reaguoja į emocijas, o šiuo atveju tas gerai. kiekvieną vakarą su MB balkone bokalus kilnoja -- nesipeša, nesibara, normaliai.
Sometimes I wish I had a pill to make people disappear
Pamenu kaip pries metus susipykau su seserim, esam trys, ir visos labai skirtingos, jos megstancios pasiausti, linksmintis, as esu ramesne.tuomet kai mane paliko vaikinas, man buvo labai blogai, is seses isgirdau tik, kad esu savanaude, nes galvoju apie save. taip , as galvojau, kaip man nepaluzti, kaip eiti toliau.. Ir buvo toks laikotarpis, kai atrodo, jog jos mane atsimena tik tada, kai kazko nori paprasyt, ir pamenu, kai pasakiau vienai, atsakymas buvo, jei tave veikia pavasaris, tai nereikia cia ant kitu issilieti, susirask vyra, gal nebusi tokia ragana.. tada labai iskaudino, paskutinis lasas buvo, kai man isvaziavus per atostogas keliom dienom pas mociute i kaima, tai iki manes daejo, jog sesuo paskelbe kad isvaziavau pas mociute pinigu prasyt. Tada labai izeide, nebepamenu ar teko jai pasakyt, bet rysys nutruko, neskambinau, nekalbejau, netgi eidama pro mane kai dirbau, apsimete nepazista.. Tuomet net verkiau, buvo skaudu, kad artimas zmogus sitaip elgiasi. Bet kai atejo jos gimtadienis, ilgai lauziau galva ka daryti ir prisiverciau parasyt sms, labai banalu "su gimtadieniu". Nuo sitos zinutes kazkaip vel prasidejo bendravimas, veliau nezinau kaip, bet besedamos skype pradejom kalbet, ir daugelis dalyku pradejo atrodyti kitaip.. JI taip pat issiskyre su vaikinu po 5 metu, atrodo lyg butu buve dzin, viskas ciki, gyvenu ir zvengiu, bet... tai kauke, kad nepasiduoti ( man rodos dabar ir as taip elgiuos..). Ir taip po biski vis labiau kalbejom kalbejom.. dabar jau puse metu kaip ji airijoj, po menesio gris savaitei. Labai jos pasiilgau, ir kad ir kas tada nutiko, svarbu, kad issisprende, nuo tada daugiau pykciu tarp musu nebebuvo. Ir tikrai, labai ja myliu.
sėkmingai pykstamės toliau
šiandien kalbėjo telefonu su motina ir klausia -- tai jinai (tai aš) ateis į gimtadienį?
o mamai jau buvau aiškiai pasakius, kad neisiu.
tada panoro kalbėti su manim. sako -- ką čia vaidini, užsispyrus kaip ožka, ar tau sunku, ir taip toliau. atsakau, kad į gimtadienius kvieti tik tuos žmones, kurie tau mieli ir kurie gėdos nedaro. tai nedarysiu ir aš. sako -- tai dabar specialiai nori panervuot. kam iš viso tada važiavai?
tai dabar jau abudu su tevu bokalus bekilnodami is "vistu bobu" zvengia?
nemanau, kad "zvengimas i akis" is jo puses gali padeti spresti bendravimo problemas...
labiausiai linkeciau NUOSIRDZIAI issikalbeti su tevais ir seserimi. manau, kad uz piktu zodziu slepiasi daug ivairiausiu jausmu
Neikirtau , jie zemina, o senai nieksei reikia eiti kalbetis su seserimi ir motina , nu blyn, reikia tureti siek tiek savigarbos. kam patinka buti mozachistem tegul ir gyvena su tokiais patarimais.